reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@olaa90 przede wszystkim spokojnie :) wyniki nie są wcale takie złe, jest kilka rzeczy które mogą być lepsze, ale to na pewno lekarz ci wszystko powie. Przepraszam cie bardzo, źle napisałam, bo myślałam że to 11 to była homocysteina.. Już poprawiłam poprzedni post :* prolaktyne masz super, też bym chciała taka mieć....

@roki_1991 nie przepraszaj kochana ;* miałaś dzisiaj dzień pełen wrażeń... homocysteine miesiąc przed zajściem miała 4,9 bez brania metyli tylko na zwykłym kwasie foliowym 400mg :)

Kochane pytanie takie ... mam zrobić badania 2 lub 3 dc ... coś mnie zaczynaja boleć jajniki i mam wrażenie ze mnie zaraz zaleje :/ boję się ze mnie dopadnie @ dzis a chciałabym jutro ... o co mi chodzi ... są święta laby od wtorku czynne dopiero :/ i jakbym dziś dostała to we wtorek będzie 4 dc :/ jest sens wtedy robić hormony ? Trochę nie mam wyjścia jak cos :/

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane pytanie takie ... mam zrobić badania 2 lub 3 dc ... coś mnie zaczynaja boleć jajniki i mam wrażenie ze mnie zaraz zaleje :/ boję się ze mnie dopadnie @ dzis a chciałabym jutro ... o co mi chodzi ... są święta laby od wtorku czynne dopiero :/ i jakbym dziś dostała to we wtorek będzie 4 dc :/ jest sens wtedy robić hormony ? Trochę nie mam wyjścia jak cos :/

Roxie a daleko masz do Krakowa? Moze noworoczna wycieczke do labu calodobowego zrobisz...? W szpitalu Zeromskiego np jest calodobowa diagnostyka. Nie wiem czy jest taka tez np w Tarnowie, musialabys sprawdzic :) jesli masz cykle co 28-30dni, to w sumie ten 1 dzien nie powinien miec znaczenia, jesli krotsze to niestety juz tak.

@roxie123 poczekaj na @ czasem ma się wrażenie że już małpa idzie, a zjawia się dopiero po dwóch dniach. Gdyby jednak przyszła dzisiaj to albo jutro zrób albo sobie w tym cyklu daruj. Potem będziesz się zastanawiać czy wynik dobry... czy dobrze zrobiłaś, że w innym dniu niż wskazany etc.

W Rzeszowie mam całodobowa diagnostykę tam jadę tylko właśnie hormony trzeba na czczo z tego co wiem w Nowy Rok pozamykane :/ no nic brzuch trochę czuje ale może wytrzyma do jutra to pierwsza po poronieniu więc nie wiem kiedy teraz będzie dziś 29dc cykle zazwyczaj długie. Szkoda by mi było miesiąca bo i starania się odwleka i wizyta u P :( muszę scisnąć nogi do jutra [emoji23]

W Rzeszowie mam całodobowa diagnostykę tam jadę tylko właśnie hormony trzeba na czczo z tego co wiem w Nowy Rok pozamykane :/ no nic brzuch trochę czuje ale może wytrzyma do jutra to pierwsza po poronieniu więc nie wiem kiedy teraz będzie dziś 29dc cykle zazwyczaj długie. Szkoda by mi było miesiąca bo i starania się odwleka i wizyta u P :( muszę scisnąć nogi do jutra [emoji23]

Jak masz dlugie cykle i @ by przyszla po po poludniu to naprawe nic nie zmieni jesli pojdziesz w 4dc:)

reklama
witajcie moje kochane .... wczoraj to sie popłakałam jak zobaczyłam wynik tych KIR ... z obawą czekam na resztę wyników. wiem, że z tym można walczyć... ale ja się czuje tak zagubiona w temacie immunologii i boję się , że nie pokonam swojego zwariowanego organizmu... ehhh ;(

Do góry