olaa90
Fanka BB :)
@roki_1991 ja już nic nie wiem... czekam na wizytę u dr.... bo już mi siwe włosy zaczynaja wyrastać i z mezem się nie mogę dogadać...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Roxie a daleko masz do Krakowa? Moze noworoczna wycieczke do labu calodobowego zrobisz...? W szpitalu Zeromskiego np jest calodobowa diagnostyka. Nie wiem czy jest taka tez np w Tarnowie, musialabys sprawdzic jesli masz cykle co 28-30dni, to w sumie ten 1 dzien nie powinien miec znaczenia, jesli krotsze to niestety juz tak.Kochane pytanie takie ... mam zrobić badania 2 lub 3 dc ... coś mnie zaczynaja boleć jajniki i mam wrażenie ze mnie zaraz zaleje :/ boję się ze mnie dopadnie @ dzis a chciałabym jutro ... o co mi chodzi ... są święta laby od wtorku czynne dopiero :/ i jakbym dziś dostała to we wtorek będzie 4 dc :/ jest sens wtedy robić hormony ? Trochę nie mam wyjścia jak cos :/
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jak masz dlugie cykle i @ by przyszla po po poludniu to naprawe nic nie zmieni jesli pojdziesz w 4dcW Rzeszowie mam całodobowa diagnostykę tam jadę tylko właśnie hormony trzeba na czczo z tego co wiem w Nowy Rok pozamykane :/ no nic brzuch trochę czuje ale może wytrzyma do jutra to pierwsza po poronieniu więc nie wiem kiedy teraz będzie dziś 29dc cykle zazwyczaj długie. Szkoda by mi było miesiąca bo i starania się odwleka i wizyta u P muszę scisnąć nogi do jutra [emoji23]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom