reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marshia ja po inoferm miałam słabe Endo. na 100% ma mniej dlatego bierze się min dwi tabletki. Ja biorę 14 dni od 1dc :D Zobaczę jak teraz będzie to wyglądać :D ja po ovarin w kwietniu miałam piękną owu. A potem właśnie w maju nie potrzebnie brałam lamette bo ten lek akurat zupełnie nie dla mnie :D

Kraków, Macierzyństwo. Zestaw chyba full, ale im bliżej transferu tym bardziej srakam, że nie zaskoczy teraz... :oo:
@dzoana moja kochana, Ty wiesz ze ja serduchem calym mym z Toba! Ma sie udac i masz mnie zarazic. Priva na dniach Ci musze podeslac z zapytamiem czy dobrze kminie z moja sytuacja[emoji5]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

@dzoana moja kochana, Ty wiesz ze ja serduchem calym mym z Toba! Ma sie udac i masz mnie zarazic. Priva na dniach Ci musze podeslac z zapytamiem czy dobrze kminie z moja sytuacja[emoji5]

Ślij, nie wiem tylko czy będę umiała pomóc.
Anecia, ty mnie miałaś zarażać ;( Jak się czujesz kochana? Cały czas na "naszym" wątku jakieś tragedie, dzisiaj jakiś koszmar... Czytasz tam?

Ślij, nie wiem tylko czy będę umiała pomóc.
Anecia, ty mnie miałaś zarażać ;( Jak się czujesz kochana? Cały czas na "naszym" wątku jakieś tragedie, dzisiaj jakiś koszmar... Czytasz tam?
Kuzwa nie czytalam ze dwa dni..zaraz zerkne... widzisz nieskutecznie zarazilam Tobie pojdzie lepiej napewno. My na tydzien ucieklismy na wies zmienilam otoczenie i jest ok bo maz non stop ze mna.Boje sie powrotu do domu 2stycznia do pustych scian.. zaczynam szukac pracy i 3go ide do szpitala na kontrole a jak beta zejdzoe do 0 biegne do Lewego. A co do priva na bank pomozesz bo Ty skarbnica

@olaa90 Edit: napisałam głupoty, bo po przeczytaniu tyłu kolejnych postów byłam przekonana że tam masz homocysteine, a to była prolaktyna, także cofam :*
Kurcze, dwa dni nie czytałam i tyle stron do nadrobienia że hej :p

Ostatnia edycja:
reklama
Kuzwa nie czytalam ze dwa dni..zaraz zerkne... widzisz nieskutecznie zarazilam Tobie pojdzie lepiej napewno. My na tydzien ucieklismy na wies zmienilam otoczenie i jest ok bo maz non stop ze mna.Boje sie powrotu do domu 2stycznia do pustych scian.. zaczynam szukac pracy i 3go ide do szpitala na kontrole a jak beta zejdzoe do 0 biegne do Lewego. A co do priva na bank pomozesz bo Ty skarbnica

Dobrze, ze troche psychicznie odpoczelas. Co do pracy, moze i dobry pomysl:*zajmiesz na chwile czyms glowe i czas zleci:*

Do góry