reklama
@dzoana moja kochana, Ty wiesz ze ja serduchem calym mym z Toba! Ma sie udac i masz mnie zarazic. Priva na dniach Ci musze podeslac z zapytamiem czy dobrze kminie z moja sytuacja[emoji5]Kraków, Macierzyństwo. Zestaw chyba full, ale im bliżej transferu tym bardziej srakam, że nie zaskoczy teraz...
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Fanka BB :)
Ślij, nie wiem tylko czy będę umiała pomóc.@dzoana moja kochana, Ty wiesz ze ja serduchem calym mym z Toba! Ma sie udac i masz mnie zarazic. Priva na dniach Ci musze podeslac z zapytamiem czy dobrze kminie z moja sytuacja[emoji5]
Anecia, ty mnie miałaś zarażać ;( Jak się czujesz kochana? Cały czas na "naszym" wątku jakieś tragedie, dzisiaj jakiś koszmar... Czytasz tam?
Kuzwa nie czytalam ze dwa dni..zaraz zerkne... widzisz nieskutecznie zarazilam Tobie pojdzie lepiej napewno. My na tydzien ucieklismy na wies zmienilam otoczenie i jest ok bo maz non stop ze mna.Boje sie powrotu do domu 2stycznia do pustych scian.. zaczynam szukac pracy i 3go ide do szpitala na kontrole a jak beta zejdzoe do 0 biegne do Lewego. A co do priva na bank pomozesz bo Ty skarbnicaŚlij, nie wiem tylko czy będę umiała pomóc.
Anecia, ty mnie miałaś zarażać ;( Jak się czujesz kochana? Cały czas na "naszym" wątku jakieś tragedie, dzisiaj jakiś koszmar... Czytasz tam?
roki_1991
reklama
dżoasia
Dobrze, ze troche psychicznie odpoczelas. Co do pracy, moze i dobry pomysl:*zajmiesz na chwile czyms glowe i czas zleci:*Kuzwa nie czytalam ze dwa dni..zaraz zerkne... widzisz nieskutecznie zarazilam Tobie pojdzie lepiej napewno. My na tydzien ucieklismy na wies zmienilam otoczenie i jest ok bo maz non stop ze mna.Boje sie powrotu do domu 2stycznia do pustych scian.. zaczynam szukac pracy i 3go ide do szpitala na kontrole a jak beta zejdzoe do 0 biegne do Lewego. A co do priva na bank pomozesz bo Ty skarbnica
Podziel się: