reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@edloteh Mi Pasnik tez zlecil encorton 10 mg przy moich wynikach.. Takze hmm
@anett96 Mi sie wydaje ze twoja homocysteina jest duzo za duza. Powinno byc max 7
Dlaczego stymulacja osłabia amh?
Może to zwykly suplement ale myslalas o mleczku pszczelim? Wg mnie duzo lepiej dziala niz koenzym przy tym dziala tez na immunologie pozytywnie. Pomysl o tym. Ja je biore @Auri_a tez i @bertha tez:)

reklama
Na prawdę mój wpis,jeden,grzeczny, spowoduje, że nagle zniknie nam z 5 doświadczonych mamusi?? Ja Wam dam focha! A wiecej tlumaczyć swojego postu nie będę;p
@anett96 a może jest w wawie poradnie patologii wczesnej ciąży? Tam by Ci zrobili lwią część badan immunologicznych na nfz.
P.s. witaj.przykro mi z powodu Twojej straty
:(
Poradnia parologii wczesnej ciazy? Poszukam dzieki!

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

@anett96 Mi sie wydaje ze twoja homocysteina ze duzo za duza. Powinno byc max 7
Dlazego stymulacja osłabia amh?
Może to zwykly suplement ale myslalas o mleczku pszczelim? Wg mnie duzo lepiej dziala niz koenzym przy tym dziala tez na immunologie pozytywnie. Pomysl o tym. Ja je biore @Auri_a tez i @bertha tez:)
A Lewy mowil ze mam sir nie czepiac bo jest ok. Woesz co ja 10 mcy temu mialam amh 0.7 a po 4 stymulacjach spadla do 0.29

@olaa90 przebadać powinniście się obydwoje. Nie zaszkodzi, a im szybciej odkryty wróg tym lepiej... uwierz starszej koleżance [emoji41]
My staramy się ponad 8 lat. 4 ICSI na koncie, jakieś 15 podanych zarodków. Problem jest po obydwu stronach. I walczymy dalej.

Ostatnia edycja:
Co do stymulacji przy niskim amh. Szkodzi ponieważ przy stymulacji często wytwarza się wieksza ilośc jajeczek .czyli obniża ich ilość. Jesli piszę głupoty poprawcie mnie.
@olaa82 o jakiej Ty zaś winie piszesz?? Nie ma winy,są przyczyny. Szukanie winnych szkodzi...

@pixi.nova na accofilu jadę już 2mc.
Według dr P to jest u mnie duży problem aczkolwiek gdyby mąż był w 100% zdrowy to na ciążę mamy 25% szans przy moich kirach.
Płakać mi się chce jak pomyślę o tym, że moje komórki nk "strzelają" do zarodka żeby się go pozbyć.. bo jak nie "mamusia" to go nie akceptują..
Także pewnie byłam w ciąży a o tym nawet nie wiem..
immunologia jednak może być problemem. To straszne -własny organizm jest wrogiem.

@anett96 Mi sie wydaje ze twoja homocysteina jest duzo za duza. Powinno byc max 7
Dlaczego stymulacja osłabia amh?
Mleczko pszczele na amh? Pomysle a gdzoe sie to kupuje i w jakiej jest to formie. Alez notatek z tego forum narobie. Po czym zglupieje [emoji16]

@Beciiia-87 Kochana pytanie czy accofil u was cokolwiek daje? A kolejne podejscie do ivf nie wchodzi w gre skoro nasienie słabe? Jak wysokie masz nk?
@anett96 Mleczko pszczele moze poprawiac jakos komorek jajowych dziala na nieplodnosc. Kupuj swieze nie w kapsulkach. Jak wpiszesz w net to jest wiele sklepow internetowych, ktore je sprzedaja. Ja szczerze polecam bardzo poprawia hormony, mi przedluzylo krotka faze lutealna oraz podwyzszyli progesteron. Tobie moze pomoc w nieplodnosci bo ja zachodze bez problemu ale poraniam. Dziewczyny jeszcze biora suplement Maca dobrze dziala tez na facetow poczytaj.
To faktycznie amh drastycznie spada ale mysle ze @burczuś ma racje, ze zbyt duzo pecherzykow powstaje i rezerwa sie obniza..

reklama
Mleczko pszczele na amh? Pomysle a gdzoe sie to kupuje i w jakiej jest to formie. Alez notatek z tego forum narobie. Po czym zglupieje [emoji16]

Online kupowałam. To musi być przechowywane w lodowce żeby nie stracili właściwości wiec jeśli znajdziesz w wawie na miejscu to lepiej kup osobiście. To jest w słoiczku taka maziaja. Jesz tego na czczo łyżeczkę (plastikowa dołączona do mleczka)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry