reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@edloteh Mi Pasnik tez zlecil encorton 10 mg przy moich wynikach.. Takze hmm
@anett96 Mi sie wydaje ze twoja homocysteina jest duzo za duza. Powinno byc max 7
Dlaczego stymulacja osłabia amh?
Może to zwykly suplement ale myslalas o mleczku pszczelim? Wg mnie duzo lepiej dziala niz koenzym przy tym dziala tez na immunologie pozytywnie. Pomysl o tym. Ja je biore @Auri_a tez i @bertha tez:)

reklama
Na prawdę mój wpis,jeden,grzeczny, spowoduje, że nagle zniknie nam z 5 doświadczonych mamusi?? Ja Wam dam focha! A wiecej tlumaczyć swojego postu nie będę;p
@anett96 a może jest w wawie poradnie patologii wczesnej ciąży? Tam by Ci zrobili lwią część badan immunologicznych na nfz.
P.s. witaj.przykro mi z powodu Twojej straty
:(
Poradnia parologii wczesnej ciazy? Poszukam dzieki!

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

@anett96 Mi sie wydaje ze twoja homocysteina ze duzo za duza. Powinno byc max 7
Dlazego stymulacja osłabia amh?
Może to zwykly suplement ale myslalas o mleczku pszczelim? Wg mnie duzo lepiej dziala niz koenzym przy tym dziala tez na immunologie pozytywnie. Pomysl o tym. Ja je biore @Auri_a tez i @bertha tez:)
A Lewy mowil ze mam sir nie czepiac bo jest ok. Woesz co ja 10 mcy temu mialam amh 0.7 a po 4 stymulacjach spadla do 0.29

@olaa90 przebadać powinniście się obydwoje. Nie zaszkodzi, a im szybciej odkryty wróg tym lepiej... uwierz starszej koleżance [emoji41]
My staramy się ponad 8 lat. 4 ICSI na koncie, jakieś 15 podanych zarodków. Problem jest po obydwu stronach. I walczymy dalej.

Ostatnia edycja:
Co do stymulacji przy niskim amh. Szkodzi ponieważ przy stymulacji często wytwarza się wieksza ilośc jajeczek .czyli obniża ich ilość. Jesli piszę głupoty poprawcie mnie.
@olaa82 o jakiej Ty zaś winie piszesz?? Nie ma winy,są przyczyny. Szukanie winnych szkodzi...

@pixi.nova na accofilu jadę już 2mc.
Według dr P to jest u mnie duży problem aczkolwiek gdyby mąż był w 100% zdrowy to na ciążę mamy 25% szans przy moich kirach.
Płakać mi się chce jak pomyślę o tym, że moje komórki nk "strzelają" do zarodka żeby się go pozbyć.. bo jak nie "mamusia" to go nie akceptują..
Także pewnie byłam w ciąży a o tym nawet nie wiem..
immunologia jednak może być problemem. To straszne -własny organizm jest wrogiem.

@anett96 Mi sie wydaje ze twoja homocysteina jest duzo za duza. Powinno byc max 7
Dlaczego stymulacja osłabia amh?
Mleczko pszczele na amh? Pomysle a gdzoe sie to kupuje i w jakiej jest to formie. Alez notatek z tego forum narobie. Po czym zglupieje [emoji16]

@Beciiia-87 Kochana pytanie czy accofil u was cokolwiek daje? A kolejne podejscie do ivf nie wchodzi w gre skoro nasienie słabe? Jak wysokie masz nk?
@anett96 Mleczko pszczele moze poprawiac jakos komorek jajowych dziala na nieplodnosc. Kupuj swieze nie w kapsulkach. Jak wpiszesz w net to jest wiele sklepow internetowych, ktore je sprzedaja. Ja szczerze polecam bardzo poprawia hormony, mi przedluzylo krotka faze lutealna oraz podwyzszyli progesteron. Tobie moze pomoc w nieplodnosci bo ja zachodze bez problemu ale poraniam. Dziewczyny jeszcze biora suplement Maca dobrze dziala tez na facetow poczytaj.
To faktycznie amh drastycznie spada ale mysle ze @burczuś ma racje, ze zbyt duzo pecherzykow powstaje i rezerwa sie obniza..

reklama
Mleczko pszczele na amh? Pomysle a gdzoe sie to kupuje i w jakiej jest to formie. Alez notatek z tego forum narobie. Po czym zglupieje [emoji16]

Online kupowałam. To musi być przechowywane w lodowce żeby nie stracili właściwości wiec jeśli znajdziesz w wawie na miejscu to lepiej kup osobiście. To jest w słoiczku taka maziaja. Jesz tego na czczo łyżeczkę (plastikowa dołączona do mleczka)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry