reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś :D przejezyczenie, dobrze mówisz :D szukamy tylko przyczyny :)

@edloteh ufam bardzo wszystkim tutaj,czasem mam nawet wrażenie niż samej sobie :D podziwiam takie waleczne kobiety jak Ty i uwielbiam!;* nie rozumiem co prawda jeszcze wszystkich inf pisanych w waszym języku ale doszkole się,obiecuje :D w końcu muszę się uczyć całe życie bo jestem nauczycielką a MEN tylko utrudnia;/ a u kogo się leczysz?

@Beciiia-87 ty tez u dr Przyby...? Długo się już leczysz u niego?

reklama
Cześć kochane :) :) :)
Ależ się merytorycznie rozhulało na nowo :) "Lubię to" ;)
Co do wpisu @burczuś to dziewczyny mamusie nie obrażajcie się :) My Was tu chcemy i drobnego oderwania się od problemiw tez - ale ostatnio to forum zostało zdominowane przez problemu rodzinne i kupki. Nue zrozumcie tez mnie žle, ale same to na pewno zauwazyłyscie.
Teraz pojawiają się konkrety :) drożność, badania, AMH :)
Tematem obniżenia AMH jestem tez żywotnie zainteresowana, bo moje spadło z 1,7 na 0,68 po 4 stumulacjach do IUI :( Także @anett96 witaj w klubie :(
A co do prywaty - liczyłam na cud z tego pęcherzyka, który zniknął. Ale cuda to nie u mnie...... Biało - tak powinno być na święta za oknem ;) A nue było - mój sikaniec zaanektował biel ;) ;) ;) i dupa. Czekam na @ i idę sprawdzać czy po dupku torbiele się ewakuowały.
I chyba nigdy więcej nie dam się przystymulowac :(

@marshia @pixi.nova to znaczy,ze ja np gdybym się przestymulowala to by mi się Amh obniżyło? No kuzwa dzisiaj patrzę i moje Amh to aż 4,9... może przez nie mam złe komórki jajowe i mi sie zarodki nie rozwijają, może tak być?

@olaa90 To swiadczy o Pco ewidentnie. Ja mam amh 4,3 i kilku prof mi mowilo ze kobieth z pco maja wysoka rezerwe ale jakos jest slaba wiec trzeba wzmacniac komorki jajowe. Insulina uderza w organizm i niszczy jajniki a te produkuja slabsze komorki jajowe. Takze ogranicz cukier, ja biore gluckophage i miositogyn. Do tego biore to mleczko i suplement maca.

@pixi.nova cukier kochana ograniczam już od paru lat, to samo z glutenem... ja nawet nie mam ciągot na słodkie... używam słodzik albo stevie... a przy pco to normalnie @ są regularne i owu? Widzisz... moj lekarz,który mi zlecił Amh to nic nie powiedział mi o jakimś pco... a skoro zlecił to powinien znać zakres normy... czyli przez to mogą ciąże obumierać? To się da wyleczyć w ogóle? Poczekam już na wizytę u dr P... żeby nic nie brać na własna rękę bo i tak się nie będziemy starać dopóki się nie przebadam jaka polska szeroka.... nie pójdę więcej na oddział gin chyba ze w zdrowej ciąży... albo do porodu...masakra

reklama
Do góry