reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś :D przejezyczenie, dobrze mówisz :D szukamy tylko przyczyny :)

@edloteh ufam bardzo wszystkim tutaj,czasem mam nawet wrażenie niż samej sobie :D podziwiam takie waleczne kobiety jak Ty i uwielbiam!;* nie rozumiem co prawda jeszcze wszystkich inf pisanych w waszym języku ale doszkole się,obiecuje :D w końcu muszę się uczyć całe życie bo jestem nauczycielką a MEN tylko utrudnia;/ a u kogo się leczysz?

@Beciiia-87 ty tez u dr Przyby...? Długo się już leczysz u niego?

reklama
Cześć kochane :) :) :)
Ależ się merytorycznie rozhulało na nowo :) "Lubię to" ;)
Co do wpisu @burczuś to dziewczyny mamusie nie obrażajcie się :) My Was tu chcemy i drobnego oderwania się od problemiw tez - ale ostatnio to forum zostało zdominowane przez problemu rodzinne i kupki. Nue zrozumcie tez mnie žle, ale same to na pewno zauwazyłyscie.
Teraz pojawiają się konkrety :) drożność, badania, AMH :)
Tematem obniżenia AMH jestem tez żywotnie zainteresowana, bo moje spadło z 1,7 na 0,68 po 4 stumulacjach do IUI :( Także @anett96 witaj w klubie :(
A co do prywaty - liczyłam na cud z tego pęcherzyka, który zniknął. Ale cuda to nie u mnie...... Biało - tak powinno być na święta za oknem ;) A nue było - mój sikaniec zaanektował biel ;) ;) ;) i dupa. Czekam na @ i idę sprawdzać czy po dupku torbiele się ewakuowały.
I chyba nigdy więcej nie dam się przystymulowac :(

@marshia @pixi.nova to znaczy,ze ja np gdybym się przestymulowala to by mi się Amh obniżyło? No kuzwa dzisiaj patrzę i moje Amh to aż 4,9... może przez nie mam złe komórki jajowe i mi sie zarodki nie rozwijają, może tak być?

@olaa90 To swiadczy o Pco ewidentnie. Ja mam amh 4,3 i kilku prof mi mowilo ze kobieth z pco maja wysoka rezerwe ale jakos jest slaba wiec trzeba wzmacniac komorki jajowe. Insulina uderza w organizm i niszczy jajniki a te produkuja slabsze komorki jajowe. Takze ogranicz cukier, ja biore gluckophage i miositogyn. Do tego biore to mleczko i suplement maca.

@pixi.nova cukier kochana ograniczam już od paru lat, to samo z glutenem... ja nawet nie mam ciągot na słodkie... używam słodzik albo stevie... a przy pco to normalnie @ są regularne i owu? Widzisz... moj lekarz,który mi zlecił Amh to nic nie powiedział mi o jakimś pco... a skoro zlecił to powinien znać zakres normy... czyli przez to mogą ciąże obumierać? To się da wyleczyć w ogóle? Poczekam już na wizytę u dr P... żeby nic nie brać na własna rękę bo i tak się nie będziemy starać dopóki się nie przebadam jaka polska szeroka.... nie pójdę więcej na oddział gin chyba ze w zdrowej ciąży... albo do porodu...masakra

reklama
Do góry