reklama
D
Deleted member 170039
Gość
@olaa90 Oni maja dzieci z innych zwiazkow siostra ma syna a on trzy corki i syna ale najlepsze ze myslalam ze z wiekiem czlowiek jest madrzejszy itp guzik prawda inni patrza na swoj czubek nosa siostra jak robila kawalersko panienskie nawet mnie i mojej drugiej siostry nie zaprosila tylko rodzina jego wziela tez siostre jego za swiadka troche mi przykro i jeszcze te docinki o dziecku a najlepszy tekst mojej siostry to czy slyszalam ze moja kuzynka jest w ciazy w moim wieku a ja im ze nie bardzo mnie to interesuje w tej chwili..
mała79
Fanka BB :)
@Porzeczka1234 dziś mam drożność, juz lepiej się czuję, gorączka odpuściła jestem na antybiotyku i udało mi się dogadać z ginekolog. Już mam stracha na samą myśl no i cykl stracony bo dziś czuję ze owulka
@burczuś ostojo spokoju, podziwiam ale jeszcze tylko tydzień i zobaczysz fasolkę
@Ilis91 super że z maleństwem wszystko wporządku, ale ten czas leci...
u mnie święta przechorowane w łóżku...pierwszy dzień spędziłam sama...
@burczuś ostojo spokoju, podziwiam ale jeszcze tylko tydzień i zobaczysz fasolkę
@Ilis91 super że z maleństwem wszystko wporządku, ale ten czas leci...
u mnie święta przechorowane w łóżku...pierwszy dzień spędziłam sama...
burczuś
@mała79 trzymam kciuki za drożność. Też niedawno miałam Ja oaza spokoju...dobre sobie
Jak pomyślę o przyszłym piatku to gorąc mnie zalewa. Boję się,że będzie jak zawsze. idę specjalnie do innego lekarza, do takiej doktor, która jeszcze nigdy nie miała okazji mi powiedzieć,że coś nie gra. Może jestem nienormalna,ale nie chcę robic tego stresu jeszcze mojej "starej" lokalnej gin Boję się jak diabli. Oczywiście ,że wierzę, że jest o.k., ale historia robi swoje w głowie.
Jak pomyślę o przyszłym piatku to gorąc mnie zalewa. Boję się,że będzie jak zawsze. idę specjalnie do innego lekarza, do takiej doktor, która jeszcze nigdy nie miała okazji mi powiedzieć,że coś nie gra. Może jestem nienormalna,ale nie chcę robic tego stresu jeszcze mojej "starej" lokalnej gin Boję się jak diabli. Oczywiście ,że wierzę, że jest o.k., ale historia robi swoje w głowie.
olaa90
@zosiak costy... a to ile oni maja lat jeśli mogę zapytac? Wiem,że Cię to boli bo kto by się spodziewał,że siostra może być tak nieempatyczna ale musisz myśleć o sobie i jakoś choć trochę się nie zadręczać- sama taka mądra jestem a na sama myśl,ze nie uda mi się być matka to mnie skręca w środku... jeszcze pracuje w przedszkolu i tam jest co chwile „wysyp”... masakra... może omamił ją aktualny mąż ;/ z opisu widzę, że to jakiś dziwny gość... ;/
Kochana tylko my juz ze 3 tyg zageszczamy a zatwardzenie teraz. Z laktulozy juz schodze od 3 dni coraz mniej. Dzis dalam tylko 1,5 ml i lekarka kazala odstawic.@kas90 - brzuszek musi sie przyzwyczaic do zageszczacza czy mm. Tak samo jak sie zmienia mm z jednego na drugie. Czesto tez zaparcia. Trwa to ok tyg az jelitka zaczna wspolpracowac. Pomagaj malej ta laktuloza z 1-2 tyg. Pod koniec nie dawaj codziennie tylko co 2 dzien i tak stopniowo odstawiaj syrop. Nie od razu. Sprobuj moze bedzie ok. Tylko musisz dac czas. Nie mozesz raz dawac raz nie raz, raz zageszczac raz nie, bo robisz rewolucje w brzuszku. Nic nie dziala od razu, 7-10 dni to min jak trzeba dawac by byly widoczne zmiany. Buziaki dla Was dziewczyny
Mam dawac zageszczone i próbowac ew podac rumianek. Laktulosum tylko doraznie na zmiane z czopkami w razie potrzeby tylko. Bedziemy sie modlic o kupki hehe
@matulkaa ja nie planowalam zoo i nic mi tez nie mowila. Ale na Kopernika nie chca dawac zoo po clexane. Tylko pytanie jak przewidziec porod
@smerfik88, ustali ci leki dopiero jak beda wyniki. Ja bralam metyle i mowila ze ok. Z tym ze ostatnio się doszkalala w tym temacie to mozesz jeszcze z nią porozmawiac
Dzesc dziewczyny, dzien przed wigilia serduszko zarodka przestalo bic to byl 7 tydzien. Taka akcje przechodzilam poltoraxroku temu tez w 7tyg serduszko stanelo.. Poki co dochodze do siebie psychicznie, udalo sie oczuscic po tabletkach chociaz kontrola dopoero za kilka dni. Zapewne bede Was meczyc potem pytaniami o badania immuno. Poki co podpiwiedzcie plis co nalezy mi sie z zusu? Zasilek macierzynski?? Dobrze zrozumialam lekarke w szpitalu? Jezeli tak to czy jest okreslony czas kiedy musze uderzyć po zasilek po wyjsciu ze szpitala? Z gory dzieki za info. Aha moja sytuacka jest taka ze od sierpnia jestem na l4.w miedzyczasie ustalo mi zatrudnienie. Do 29 grudnia mialam l4 ciazowe. Planuje po nowym roku zarejestrowac sie na bezrobociu. Czy najpoerw musze to uczynic a potem potem zasilek??
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
Z palucha@bertha alez trzymam kciuki[emoji7]a skads Ty ta krew wziela[emoji23]biedna bedziesz cala pokluta
Haha no niezle sie musialas nagimnastykowac
I jak, sikalas juz dzisiaj?
Sikalam biało. A krwi tez upuściłam z palca na test i jakaś choinka wyszła na teście
Kończy mi się metformina. Ma ktoś może do oddania w dobre rece lub sprzedania, najlepiej na Śląsku, a w Gliwicach to już najlepiej
reklama
Podziel się: