reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 jeszcze trochę i będziesz wiedziała czy chłopiec czy dziewczynka...
Masz jakieś przeczucia co płci?

@matulkaa słodziak z Twojego dzidziusia...

@roxie123 mega szybko ten wynik miałaś... U mnie wczoraj minął tydzień i cisza... Buu zaczynam się denerwować

reklama
@smerfik88 przerwę mieli świąteczną :) przyjdą jak ruszą z wysyłaniem wyników
@Ilis91 nie biorę :) wszystko odstawiłam miesiac temu , nic teraz nie wcinam ...no oprócz letroxu żeby mi tarczycy nie wywaliło bo mam w normie :) to wez 2 :) Marzę żeby P mi go zalecił i żeby mi tez pomógł eh ...

@matulkaa moja gin chciala bym w 37tc odstawila. Nie mam odwagi po slowach milewicza. U mnie ten aps jest widoczny ale z podrzednych przeciwcial. Sa szpitale, ktore daja zoo po 12h od zastrzyku. Ja usiluje zejsc z dawki do 0,4 i choc z dzien przed odstawic, tylko nie wiem jak. Moja polozna wie o heparynie i powiedziala, ze powinni sobie poradzic. Jak? Zobaczymy.

@Ilis91 cudne wiesci. Niech dzidziolek rosnie

@roxi123 powinnas dentyscie wspomniec o heparynie. W razie co zawsze moze zszyc rane po wyrwaniu by nie bylo krwotoku

@smerfik88 tydzien dni roboczych, bo w swieta nie pracuja. A allo przewaznie po 2 tygodniach przychodzi

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino dziękuję bardzo za informację....a więc cierpliwie czekam na wyniki.... Nic nie przyspiesze.... Ja robił kir mrl i testy cytotoksyczne....najgorsze jest to że ja

@Ilis91 super imiona zarówno dla chłopca i dziewczynki....co bierzesz w ciąży?

specjalnie dla ciebie objaśnienie :) zarys noska, rozchylone usteczka i kawałek ucha :)

@Funia90 u nas 31t3d :)
@Ilis91 cudowności :)

Mam do was pytanie, czy którykolwiek z lekarzy mówił o wcześniejszym odstawieniu heparyny przed porodem, tak by możliwe było podanie znieczulenia w czasie porodu sn??? bo coś takiego ostatnio Rajtar wspominała, ale nie mam pewnosci czy ją dobrze zrozumiałam
wow 31 tc ale to u ciebie zleciało :)
ja mialam odstrawioną heparyne dobe przed ściagnieciem szwu z myślą, ze mógł sie zacząć poród (i sie zaczął) i dostałam ZO :) i powiem ci, ze na pewno drugi raz (no w sumie trzeci przy córeczce oczywiscie) tez bym poprosiła o ZO :)
@Ilis91 jest dobrze
@bertha ja wiem, ja wierze, ze teraz twoja kolej i bedziesz po @burczuś :*

@Ilis91 kto przepisał leki? Bo ja chodzę do Pani Rajtar i narazie mam tylko actifolin i mam czekać na wyniki badań i wtedy reszta leków? Cały czas się zastanawiam czy witamon z grupy b nie powinnam brać?

Powiem Wam ze wczoraj milam kiepski dzien niestety jak wrocilam od szwagra i siostry od tej co mieli slub to sie poryczalam szwagier znowu docinal mi o dziecku nie mam ochoty nawet sie z nimi spotykac on tak pokazuje wszystkkm jaki on jest szczesliwy ze od tej slodkosci az mi niedobrze:(. a moj maz w tym wszystkim mnie denerwuje ma dobry nastroj nic go niedenerwuje nawet docinki szwagra jakimi my jestesmy nieudacznikami ze nawet dziecka nie mozemy miec

reklama
@Ilis91 uważasz że powinnam przejść na te metylowane witaminki czy zażywać ten actifolin?

@zosiak ludzie w ogóle nie rozumieją naszej sytuacji ktoś kto nie stracił dziecka bądź nie ma problemu z zajściem w ciążę nie zrozumie całej tej sytuacji.... Moja teściowa znowu jak coś opowiada to np wplata w to takie zdania np oni też nie mają dziecka albo im też urodziło się chore dziecko albo ona też poronila.... Na każdym kroku Mi przypomina o tym że tego dziecka nie mam lub straciłam....

Ostatnia edycja:
Do góry