reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 jeszcze trochę i będziesz wiedziała czy chłopiec czy dziewczynka...
Masz jakieś przeczucia co płci?

@matulkaa słodziak z Twojego dzidziusia...

@roxie123 mega szybko ten wynik miałaś... U mnie wczoraj minął tydzień i cisza... Buu zaczynam się denerwować

reklama
@smerfik88 przerwę mieli świąteczną :) przyjdą jak ruszą z wysyłaniem wyników
@Ilis91 nie biorę :) wszystko odstawiłam miesiac temu , nic teraz nie wcinam ...no oprócz letroxu żeby mi tarczycy nie wywaliło bo mam w normie :) to wez 2 :) Marzę żeby P mi go zalecił i żeby mi tez pomógł eh ...

@matulkaa moja gin chciala bym w 37tc odstawila. Nie mam odwagi po slowach milewicza. U mnie ten aps jest widoczny ale z podrzednych przeciwcial. Sa szpitale, ktore daja zoo po 12h od zastrzyku. Ja usiluje zejsc z dawki do 0,4 i choc z dzien przed odstawic, tylko nie wiem jak. Moja polozna wie o heparynie i powiedziala, ze powinni sobie poradzic. Jak? Zobaczymy.

@Ilis91 cudne wiesci. Niech dzidziolek rosnie

@roxi123 powinnas dentyscie wspomniec o heparynie. W razie co zawsze moze zszyc rane po wyrwaniu by nie bylo krwotoku

@smerfik88 tydzien dni roboczych, bo w swieta nie pracuja. A allo przewaznie po 2 tygodniach przychodzi

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino dziękuję bardzo za informację....a więc cierpliwie czekam na wyniki.... Nic nie przyspiesze.... Ja robił kir mrl i testy cytotoksyczne....najgorsze jest to że ja

@Ilis91 super imiona zarówno dla chłopca i dziewczynki....co bierzesz w ciąży?

specjalnie dla ciebie objaśnienie :) zarys noska, rozchylone usteczka i kawałek ucha :)

@Funia90 u nas 31t3d :)
@Ilis91 cudowności :)

Mam do was pytanie, czy którykolwiek z lekarzy mówił o wcześniejszym odstawieniu heparyny przed porodem, tak by możliwe było podanie znieczulenia w czasie porodu sn??? bo coś takiego ostatnio Rajtar wspominała, ale nie mam pewnosci czy ją dobrze zrozumiałam
wow 31 tc ale to u ciebie zleciało :)
ja mialam odstrawioną heparyne dobe przed ściagnieciem szwu z myślą, ze mógł sie zacząć poród (i sie zaczął) i dostałam ZO :) i powiem ci, ze na pewno drugi raz (no w sumie trzeci przy córeczce oczywiscie) tez bym poprosiła o ZO :)
@Ilis91 jest dobrze
@bertha ja wiem, ja wierze, ze teraz twoja kolej i bedziesz po @burczuś :*

@Ilis91 kto przepisał leki? Bo ja chodzę do Pani Rajtar i narazie mam tylko actifolin i mam czekać na wyniki badań i wtedy reszta leków? Cały czas się zastanawiam czy witamon z grupy b nie powinnam brać?

Powiem Wam ze wczoraj milam kiepski dzien niestety jak wrocilam od szwagra i siostry od tej co mieli slub to sie poryczalam szwagier znowu docinal mi o dziecku nie mam ochoty nawet sie z nimi spotykac on tak pokazuje wszystkkm jaki on jest szczesliwy ze od tej slodkosci az mi niedobrze:(. a moj maz w tym wszystkim mnie denerwuje ma dobry nastroj nic go niedenerwuje nawet docinki szwagra jakimi my jestesmy nieudacznikami ze nawet dziecka nie mozemy miec

reklama
@Ilis91 uważasz że powinnam przejść na te metylowane witaminki czy zażywać ten actifolin?

@zosiak ludzie w ogóle nie rozumieją naszej sytuacji ktoś kto nie stracił dziecka bądź nie ma problemu z zajściem w ciążę nie zrozumie całej tej sytuacji.... Moja teściowa znowu jak coś opowiada to np wplata w to takie zdania np oni też nie mają dziecka albo im też urodziło się chore dziecko albo ona też poronila.... Na każdym kroku Mi przypomina o tym że tego dziecka nie mam lub straciłam....

Ostatnia edycja:
Do góry