reklama
@kas90 - brzuszek musi sie przyzwyczaic do zageszczacza czy mm. Tak samo jak sie zmienia mm z jednego na drugie. Czesto tez zaparcia. Trwa to ok tyg az jelitka zaczna wspolpracowac. Pomagaj malej ta laktuloza z 1-2 tyg. Pod koniec nie dawaj codziennie tylko co 2 dzien i tak stopniowo odstawiaj syrop. Nie od razu. Sprobuj moze bedzie ok. Tylko musisz dac czas. Nie mozesz raz dawac raz nie raz, raz zageszczac raz nie, bo robisz rewolucje w brzuszku. Nic nie dziala od razu, 7-10 dni to min jak trzeba dawac by byly widoczne zmiany. Buziaki dla Was dziewczyny
roxie123
Fanka BB :)
A ja czekam na to allo i test :/ ciekawe czy wyniki dziś beda ciągle na pocztę wchodzę...
A M mówi nie stresuj się co ma byc to będzie...
tylko ja się tego wyniku boję, że np nie będzie mógł byc dawcą i znowu problem
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
A M mówi nie stresuj się co ma byc to będzie...
tylko ja się tego wyniku boję, że np nie będzie mógł byc dawcą i znowu problem
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
matulkaa
@matulkaa ,cudne zdjęcia,choć tego drugiego nie potrafię rozkmimić
specjalnie dla ciebie objaśnienie zarys noska, rozchylone usteczka i kawałek ucha
@Funia90 u nas 31t3d
@Ilis91 cudowności
Mam do was pytanie, czy którykolwiek z lekarzy mówił o wcześniejszym odstawieniu heparyny przed porodem, tak by możliwe było podanie znieczulenia w czasie porodu sn??? bo coś takiego ostatnio Rajtar wspominała, ale nie mam pewnosci czy ją dobrze zrozumiałam
@roxie123 nie zakladaj od razu ze bedzie źle. Glowa do gory. Nie przejmuj sie tak bo takimi myslami jeszcze w nerwice sie wpedzisz. Sama walczylam z nerwicą i lekami 2 lata i naprawde nic fajnego.
aaa i chcialam Ci powiedziec ze masz cudnie urzadzony dom. Nie w moim styly ale jest piekny i urzadzony ze smakiem. Zycze Wam aby za rok bylo slychac w nim tupot malych stopek[emoji3]
@Porzeczka1234 i jak hustawka sprawdza sie u Was???
@bea - piekna ta Wasza krolewna i jakie ma dlugie i zgrabne paluszki
@matulka - sliczny buziaczek ma Twoja mała wstydzioszka
aaa i chcialam Ci powiedziec ze masz cudnie urzadzony dom. Nie w moim styly ale jest piekny i urzadzony ze smakiem. Zycze Wam aby za rok bylo slychac w nim tupot malych stopek[emoji3]
@Porzeczka1234 i jak hustawka sprawdza sie u Was???
@bea - piekna ta Wasza krolewna i jakie ma dlugie i zgrabne paluszki
@matulka - sliczny buziaczek ma Twoja mała wstydzioszka
reklama
roxie123
@smerfik88 robiłam 14tego grudnia NK i KIR miałam po tygodniu a teraz reszty jeszcze nie ma moze przyjdzie dzis albo jutro
@Ilis91 widzisz ! już 12 ) czyli w sumie z utrzymaniem accofil Ci pomógł co nie ? no i heparyna ale to swoją drogą. Jedziesz jeszcze do P ? czy juz tylko do swojej doktorki ?
@Kitki dziękuję * u mnie raz lepiej raz gorzej...dużo spadło na mnie i chyba zmęczenie daje o sobie znać po prostu , wprowadzka goście święta mama też nie za dobrze się czuje tu znowu czekam na wyniki a do tego idę rwać ósemke za tydzień i mam zawał
Dziewczyny co wyrywały ósemkę , czy heparyna nie będzie miała wpływu przy wyrywaniu ? w prawdzie odstawiłam miesiąc temu to chyba nie powinna się tak krew lać ? ja to jestem zeschizowana tym dentystom boje się ;p :/
@Ilis91 widzisz ! już 12 ) czyli w sumie z utrzymaniem accofil Ci pomógł co nie ? no i heparyna ale to swoją drogą. Jedziesz jeszcze do P ? czy juz tylko do swojej doktorki ?
@Kitki dziękuję * u mnie raz lepiej raz gorzej...dużo spadło na mnie i chyba zmęczenie daje o sobie znać po prostu , wprowadzka goście święta mama też nie za dobrze się czuje tu znowu czekam na wyniki a do tego idę rwać ósemke za tydzień i mam zawał
Dziewczyny co wyrywały ósemkę , czy heparyna nie będzie miała wpływu przy wyrywaniu ? w prawdzie odstawiłam miesiąc temu to chyba nie powinna się tak krew lać ? ja to jestem zeschizowana tym dentystom boje się ;p :/
Podziel się: