reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@kas90 - brzuszek musi sie przyzwyczaic do zageszczacza czy mm. Tak samo jak sie zmienia mm z jednego na drugie. Czesto tez zaparcia. Trwa to ok tyg az jelitka zaczna wspolpracowac. Pomagaj malej ta laktuloza z 1-2 tyg. Pod koniec nie dawaj codziennie tylko co 2 dzien i tak stopniowo odstawiaj syrop. Nie od razu. Sprobuj moze bedzie ok. Tylko musisz dac czas. Nie mozesz raz dawac raz nie raz, raz zageszczac raz nie, bo robisz rewolucje w brzuszku. Nic nie dziala od razu, 7-10 dni to min jak trzeba dawac by byly widoczne zmiany. Buziaki dla Was dziewczyny

A ja czekam na to allo i test :/ ciekawe czy wyniki dziś beda ciągle na pocztę wchodzę...
A M mówi nie stresuj się co ma byc to będzie...
tylko ja się tego wyniku boję, że np nie będzie mógł byc dawcą i znowu problem

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 nic innego w sumie nie pozostało jak się tolerować z krwiaczkiem.... Który to tydzień? Cieszę się że ten uśmiech jest bo zupełnie inaczej człowiek funkcjonuje...

@roxie właśnie jak długo czeka się na te wszystkie wyniki?

@matulkaa ,cudne zdjęcia,choć tego drugiego nie potrafię rozkmimić :p

specjalnie dla ciebie objaśnienie :) zarys noska, rozchylone usteczka i kawałek ucha :)

@Funia90 u nas 31t3d :)
@Ilis91 cudowności :)

Mam do was pytanie, czy którykolwiek z lekarzy mówił o wcześniejszym odstawieniu heparyny przed porodem, tak by możliwe było podanie znieczulenia w czasie porodu sn??? bo coś takiego ostatnio Rajtar wspominała, ale nie mam pewnosci czy ją dobrze zrozumiałam

@roxie123 nie zakladaj od razu ze bedzie źle. Glowa do gory. Nie przejmuj sie tak bo takimi myslami jeszcze w nerwice sie wpedzisz. Sama walczylam z nerwicą i lekami 2 lata i naprawde nic fajnego.
aaa i chcialam Ci powiedziec ze masz cudnie urzadzony dom. Nie w moim styly ale jest piekny i urzadzony ze smakiem. Zycze Wam aby za rok bylo slychac w nim tupot malych stopek[emoji3]

@Porzeczka1234 i jak hustawka sprawdza sie u Was???

@bea - piekna ta Wasza krolewna i jakie ma dlugie i zgrabne paluszki

@matulka - sliczny buziaczek ma Twoja mała wstydzioszka

reklama
@smerfik88 robiłam 14tego grudnia NK i KIR miałam po tygodniu a teraz reszty jeszcze nie ma moze przyjdzie dzis albo jutro
@Ilis91 widzisz ! już 12 :)) czyli w sumie z utrzymaniem accofil Ci pomógł co nie ? no i heparyna ale to swoją drogą. Jedziesz jeszcze do P ? czy juz tylko do swojej doktorki ?
@Kitki dziękuję * u mnie raz lepiej raz gorzej...dużo spadło na mnie i chyba zmęczenie daje o sobie znać po prostu , wprowadzka goście święta mama też nie za dobrze się czuje tu znowu czekam na wyniki a do tego idę rwać ósemke za tydzień i mam zawał :D

Dziewczyny co wyrywały ósemkę , czy heparyna nie będzie miała wpływu przy wyrywaniu ? w prawdzie odstawiłam miesiąc temu to chyba nie powinna się tak krew lać ? ja to jestem zeschizowana tym dentystom boje się ;p :/

Do góry