reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 fajne takie małe zazdroszczę pozytywnie

@Funia90 twój mąż na prawdę potrzebuje kopa. Przykro mi bo nawet odpocząć nie możesz powiedz , że źle się czujesz i ma na Ciebie już nie liczyć do rozwiązania i będziesz miała z głowy. Całuję

@bertha ciekawa te testy z krwi mam nadzieję , że u Ciebie będzie pozytyw czekam

@Kitki dziękuję kochana tak huśtawka jak najbardziej się sprawdza

@Destino mnie moja gin powiedziała czy cc czy sn zastrzyki odstawić 24 h przed

@marshia co u Ciebie jak mama?

@Marthi @pixi.nova jak u Was?

Dziewczyny wiecie ja rozumiem @nafoczka że myśli o kokardkach ja urodziłam 2 miesiące temu a już mi tęskno za brzuszkiem ,aż dziw bo Bóg jeden wie ile to stresu przeżyłam. U nas kupki nie ma ale gazy i owszem dałam dziś malej troszkę wody ale ona wszystko pije bo lubi jeść

@agatush ten debirat na receptę prawda? Nie wiem czy iść do lekarza czy co robić

reklama
@zosiak zartujesz? .... to powiem Ci kochana tylko tyle i weź to sobie mocno do serca...

Załączniki

• 49C63639-E226-4540-AE2E-0056B3DD08B3.jpeg
    49C63639-E226-4540-AE2E-0056B3DD08B3.jpeg
    60,2 KB · Wyświetleń: 80
@olaa90 dziekuje moja siostra dziwnie sie zachowuje gdy jest przy nim jak go nie ma to jest zupelnie inna osoba da sie z nia pogadac a tak to jakies dziwne teksty ma jakby nie ona.:/

@IIis90 dziekuje masz dobry pomysl z tym ograniczeniem kontaktu tak wlasnie zrobie Ty tez masz nie fajna sytuacje z tym bratem wspolczuje.
@burczuś trzymam kciuki;)

@Ilis91 Właśnie w sumie sama kminię, czy to cierpliwość? Nie sądzę, bo ja raczej do cierpliwych nie należę :) I tak wykminiłam, że to zaś chyba się uruchomił mój system obronny. Poprostu chcę chyba jak najbardziej odłożyć ten moment USG. Bo wiem,ze wtedy już będzie wiadomo wszystko. Boję się usłyszeć to co zwykle,więc odłożyłam tą wizytę maksymalnie chyba... Tak. Myślę,że poprostu chcę jak najdłużej być w tej "ciąży".

@Ilis91 na pewno będzie już wszysyko dobrze, nie stresuj się niepotrzebnie bo Twoj dzidziuś na pewno tego nie chce :) trzymam kciuki,żeby krwiaka już nie było wtedy. Musisz się cieszyć,z tego co już jest kochana bo przecież jeszcze jakiś czas temu tak o tym marzyłaś!! Już jest pięknie, musisz w ten sposób o tym myśleć. Mi kiedyś ktoś powiedział,że myśli i słowa maja moc - tego się trzymam... Rodzinkę to ty puść sobie koło d... ja mam piętro niżej teściową i ona ma w dupie problemy swojego syna, a jak w wigilie powiedziałam, że się boję ze mamy w którymś momencie podobne Dna i mój organizm odrzuca zarodek to się zaczęła śmiać i powiedziała,że my to nawet podobni jesteśmy... tesciowa, mąż mój to jej ukochany synuś i widzisz - w dupie ma a co dopiero bratowa, dopóki nie doświadczy na swojej skórze - to się nie ocknie ;/ jak mąż w pracy, ja sama siedzę, mieszka pode mną ani razu nie przyszła się zapytac jak się mam po zabiegu,słyszę tylko jak się chichra... ludzie to są świnie i tyle... każdy tylko umie czerpać korzyści dla siebie a o drugim nie pomyśli...

@olaa90 ja sie nie zwierzam nikomu itp a tak potrafia dowalic mi szkoda zaluje ze wiedzieli o moich przejsciach teraz nikomu nie mowie nic pytali sie czy podchodze do staran a ja mowie ze nie wiemy i koncze temat. Nie chce sie im zwierzac bo pozniej sie wlasnie tak beznadziejnie zachowuja.

reklama
@zosiak nie warto,zebys wiedziała...ja tez się już nauczyłam... ludzie są wredni i zawsze wszystko obrócą przeciwko Tobie... ;/ ważne,zebys Ty z mezem się wspierała... ja się boje,ze nie wytrzymamy presji badań,lekarzy ehhh... ty już masz porobione wszystkie badania i masz lekarza,który będzie umiał pomoc? Ja do diagnostyki to mimo,ze jeszcze nie byłam u niego to już mu ufam;/ ale jak się uda być w ciąży upragnionej to chyba z 5 różnych będę szukać... masakra...

Do góry