reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha podobno z tych testów często wychodzi...ale najlepiej robić z krwi a jeszcze lepiej z kału ...
Moją mame bakteria wykańcza ma ją od 1,5 roku ciągle na antybiotyku :< co ją wyleczy to się lubi wracać :/ a w skutkach jest eh szkoda gadać... ja też będę teraz robić jak pójdę na badania. Kazdy ma ta bakterie tak mówił gastrolog , ale nie u każdego robi robote tą złą , moja mama miała boleści brzucha , mdłości, wymiotowała i i odbijanie ciągłe i schudła bo tylko na bułce z masłem ledwo :< szkoda mi jej ale to taka upierdliwa bakteria ;/ zaciągłam ją teraz do specjalisty

reklama
@magda1208 powiem tak... nie jest to głupi pomysł ...nie wiadomo jak będzie w przyszłości u każdej z nas ... zawsze możesz starac się o dzidzie bo to nie koliduje z niczym i cały czas walczyć dalej ale jak przyjdzie dzień , że postanowicie adoptować dzidzie to taki kurs będzie zbawienny i przyśpieszy procedury... ja na razie czekam ze względu na wiek , ale jeśli się nie uda też nie mówię nie adopcji

@roxie123 ja się nie gniewam nie będę Cię głaskać po głowie jak robisz źle ale jestem z Tobą i wiem , że Ci trudno będzie dobrze zobaczysz ja tyle czekałam na dziecko przeżywałam wszystko to o czym piszesz zazdrość o brzuszek , złość, żal itd doczekałam się dziecka i życzę abyś Ty się doczekała

@nafoczka kp ale przyznam że czasem 1,2 dziennie modyfikowane wieczorem jak się mała tak drze.

@magda1208 kochana wspieram całym sercem

@roxi123 nie zgodze sie z toba. Nie kazdy ma helikobakterie. Ja mialam. Potem leczenie, tylko musi byc dobre i niestety trwa prawie rok. Obecnie powtarzam testy i sa czyste. Nie powiem, leczenie dlugie, zmudne i trudne, bo wielu rzeczy jesc nie mozna. A jednak do zrobienia.

@magda1208 to piszcie sie na kurs jak najszybciej. On troche trwa. I wybierzcie sobie dobry osrodek adopcyjny. Ja osobiscie polecam osrodki panstwowe, nie katolickie.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 czasami się palnie głupstwo , na szczescie M wie , że tu była jego wina bo mnie sprowokował i powiedziałam co wiedziałam a tez zna mnie i wie ze nie chciałam a byłam w fatalnym nastroju ... jest dobrze własnie bierzemy sie za sprzatanie i znowu sałatki bo goscie xD wstaw zdj małej jak rosnie :*
@Destino dokładnie tak jest jak piszesz , ale ona strasznie to przechodzi :/ i jeszcze ma nerwice co wiekszym jest problemem bo sobie wmawia zaraz choroby gorsze... ale troche lepiej dzis byłam z nią u lekarza usłyszała to samo co ode mnie i dostała leki na uspokojenie nerwów od środka bo siętez rozwojowały w żołądku i już uśmiechnięta dziś chodziła wspóczuje jej , bo wiem , że ją boli brzuch ;/

@magda1208 my mamy kwalifikacje do adopcji. Zakończyliśmy je w tamtym roku ale niestety je zawiesilismy ponieważ chcemy spróbować jeszcze raz naturalnie a nie można tego łączyć z adopcja....

reklama
@roxie123 ja się nie gniewam nie będę Cię głaskać po głowie jak robisz źle ale jestem z Tobą i wiem , że Ci trudno będzie dobrze zobaczysz ja tyle czekałam na dziecko przeżywałam wszystko to o czym piszesz zazdrość o brzuszek , złość, żal itd doczekałam się dziecka i życzę abyś Ty się doczekała

@nafoczka kp ale przyznam że czasem 1,2 dziennie modyfikowane wieczorem jak się mała tak drze.

@magda1208 kochana wspieram całym sercem
kochana pytam, bo niby na kp nie powinno być problemów zaś mm lubi zakleić pupcie Ja do 4 mcy nie dokarmiałam a potem wchodzi tez juz poszerzanie diety

hmm tak sobie myśle co by tu spróbować? choć powiem szczerze, że pewne rzeczy cokolwiek bys robiła trzeba przetwać a na pewno bedzie lepiej :) to lactulosum próbowałas?

Do góry