reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha podobno z tych testów często wychodzi...ale najlepiej robić z krwi a jeszcze lepiej z kału ...
Moją mame bakteria wykańcza ma ją od 1,5 roku ciągle na antybiotyku :< co ją wyleczy to się lubi wracać :/ a w skutkach jest eh szkoda gadać... ja też będę teraz robić jak pójdę na badania. Kazdy ma ta bakterie tak mówił gastrolog , ale nie u każdego robi robote tą złą , moja mama miała boleści brzucha , mdłości, wymiotowała i i odbijanie ciągłe i schudła bo tylko na bułce z masłem ledwo :< szkoda mi jej ale to taka upierdliwa bakteria ;/ zaciągłam ją teraz do specjalisty

reklama
@magda1208 powiem tak... nie jest to głupi pomysł ...nie wiadomo jak będzie w przyszłości u każdej z nas ... zawsze możesz starac się o dzidzie bo to nie koliduje z niczym i cały czas walczyć dalej ale jak przyjdzie dzień , że postanowicie adoptować dzidzie to taki kurs będzie zbawienny i przyśpieszy procedury... ja na razie czekam ze względu na wiek , ale jeśli się nie uda też nie mówię nie adopcji

@roxie123 ja się nie gniewam nie będę Cię głaskać po głowie jak robisz źle ale jestem z Tobą i wiem , że Ci trudno będzie dobrze zobaczysz ja tyle czekałam na dziecko przeżywałam wszystko to o czym piszesz zazdrość o brzuszek , złość, żal itd doczekałam się dziecka i życzę abyś Ty się doczekała

@nafoczka kp ale przyznam że czasem 1,2 dziennie modyfikowane wieczorem jak się mała tak drze.

@magda1208 kochana wspieram całym sercem

@roxi123 nie zgodze sie z toba. Nie kazdy ma helikobakterie. Ja mialam. Potem leczenie, tylko musi byc dobre i niestety trwa prawie rok. Obecnie powtarzam testy i sa czyste. Nie powiem, leczenie dlugie, zmudne i trudne, bo wielu rzeczy jesc nie mozna. A jednak do zrobienia.

@magda1208 to piszcie sie na kurs jak najszybciej. On troche trwa. I wybierzcie sobie dobry osrodek adopcyjny. Ja osobiscie polecam osrodki panstwowe, nie katolickie.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 czasami się palnie głupstwo , na szczescie M wie , że tu była jego wina bo mnie sprowokował i powiedziałam co wiedziałam a tez zna mnie i wie ze nie chciałam a byłam w fatalnym nastroju ... jest dobrze własnie bierzemy sie za sprzatanie i znowu sałatki bo goscie xD wstaw zdj małej jak rosnie :*
@Destino dokładnie tak jest jak piszesz , ale ona strasznie to przechodzi :/ i jeszcze ma nerwice co wiekszym jest problemem bo sobie wmawia zaraz choroby gorsze... ale troche lepiej dzis byłam z nią u lekarza usłyszała to samo co ode mnie i dostała leki na uspokojenie nerwów od środka bo siętez rozwojowały w żołądku i już uśmiechnięta dziś chodziła wspóczuje jej , bo wiem , że ją boli brzuch ;/

@magda1208 my mamy kwalifikacje do adopcji. Zakończyliśmy je w tamtym roku ale niestety je zawiesilismy ponieważ chcemy spróbować jeszcze raz naturalnie a nie można tego łączyć z adopcja....

reklama
@roxie123 ja się nie gniewam nie będę Cię głaskać po głowie jak robisz źle ale jestem z Tobą i wiem , że Ci trudno będzie dobrze zobaczysz ja tyle czekałam na dziecko przeżywałam wszystko to o czym piszesz zazdrość o brzuszek , złość, żal itd doczekałam się dziecka i życzę abyś Ty się doczekała

@nafoczka kp ale przyznam że czasem 1,2 dziennie modyfikowane wieczorem jak się mała tak drze.

@magda1208 kochana wspieram całym sercem
kochana pytam, bo niby na kp nie powinno być problemów zaś mm lubi zakleić pupcie Ja do 4 mcy nie dokarmiałam a potem wchodzi tez juz poszerzanie diety

hmm tak sobie myśle co by tu spróbować? choć powiem szczerze, że pewne rzeczy cokolwiek bys robiła trzeba przetwać a na pewno bedzie lepiej :) to lactulosum próbowałas?

Do góry