reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@smerfik88 tak, metylowany kwas 400+plus niestety syntetyk 400,metylowana b12 chyba 1000, wolałabym bym nie znać wyniku ale jak już powiedziałam A to muszę i na B poczekać... powiem Ci szczerze,ze może jedyne odczucia ostatnio to albo chciałabym mieć znowu 20lat i w nosie mieć wszystko albo mieć 60 i wszystko już przeżyć... a ona Ci zleciła te badania? Ja tez zrobie te badania w Krk,ale dla pewności jeszcze chwile doczekam bo dopiero wczoraj 2 tyg od zabiegu minęło a jeszcze plamie wiec może wyniku by mi dr P nie uznał,już te pare miesięcy mnie nie zbawi... i tak trzeba odczekać z 3 ms pewnie na ponowne starania ehh

reklama
@roxie123 Ty masz ciężki charakter a twój mąż to osobny byt. Już z tym piciem nie wiem czy jego rodzina to banda pijaków zawsze widzimy wady u nie "swojej rodziny " ale takie zachowanie że dzieci na cmentarzu i tam ma imprezę robić to niedojrzałe i wyrzywasz się na nim za niepowodzenia , a to oddala ludzi od siebie buduje mury niepotrzebne. Kochana zobaczysz niedługo i Ty będziesz w ciąży wszystko się ułoży a puki co żyj i korzystajcie z mężem że jesteście we dwoje. Nie obrażaj się na mnie czasem warto chodź się zastanowić nad tym co ktoś nam radzi

@kas90 ja też jestem wredna bo zmęczona u nas też kłótnie dość częste o pierdoły. Ale ja też wieczorem przepraszam i poprzytulamy się i zasypiamy. Niestety trzeba wytrwać jeszcze ze 2 miesiące i będzie dobrze.

@bobasek1990 u nas pozwalano na kochanie ale ja się bałam i przez całą ciążę tylko 2 razy było orgazm na pewno nie zaszkodzi

@Kwiatuszekk23 mnie nic nie zdziwi ale mąż poszalał

@olaa90 a ile masz lat? Która to była ciąża teraz? Kurcze ktoś kto tego nie przeżył co my tutaj na forum wogole nie jest w stanie zrozumiem drugiego człowieka... Ten lęk i Strach który nam towarzyszy jest okropny.... Ja nie wiem skąd biorę siły do dalszej walki... Boję się a chce spróbować... Chcę walczyć o to by mieć pełną rodzinę...

@nafoczka zapraszam kochana jak nie macie planów sobotę rezerwuje dla Was [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
dziubasku ja w sobote robie imprezke wiec to raczej ty mozesz zachaczyć o mnie ale co ma wisieć nie utonie :)

@Kwiatuszekk23 o matko! to mój M nie pije (w duzych ilosciach) :) my to sobie tylko przez ząbki cedzimy :) ale ty wiesz, że ja Ci tej wpadki zazdroszcze :)
@Destino a twoje życzenia skierowane do mojej "szyjki" pobiły wszystkie inne :) I lof U :*

@Porzeczka1234 @agatush @kas90 @susana @bea25ta opowiadajcie jak tam w święta wasze cuda rozrabiały :)

@smerfik88 mam 27lat, jeśli w nicku Twoim 88to Twoj rocznik to jesteś ode mnie 2 lata starsza,teraz 2 ciąża obumarła... z zachodzeniem to nie mam problemu bo przy każdej pierwszej próbie,tylko boje się tego ze mój gen i męża gen nie może się połączyć :( już żeby rozluźnić sytuacje to się śmiejemy z mezem,ze mąż strzelec a ja-bramka do podreperowania... ja nie chce i wiem,ze mój mąż nie będzie żył od badań do starań- prędzej się posypiemy.... :( widziałam u Ciebie w info,ze Ty kochana dużo przeżyłaś... dużo więcej ode mnie,bardzo mi przykro szczególnie patrząc na ostatnia ciążę :( co w ogóle Twoja gin na to wszystko?

Ostatnia edycja:
@Porzeczka1234 nie skomentuję Twojego komentarza... nie znasz sytuacji do końca jakie sa nasze rodziny.
Cieszę sie tylko ze jesteś bardzo dojrzała i mądra i obecnie w innej sytuacji .
Według mnie każdy ma prawo mieć gorszy dzień i powiedzieć coś w złości a jak druga osoba zna Cię na tyle to wie ,że w takim momencie może Cię tylko przytulić ,u nas tak jest i my wiemy że czasami się powie coś pod wpływem stresu . Nie chce miec kolejnego dnia z krzywą miną więc nie musisz reagować na moje wpisy bo nic dobrego dla mnie nie wnoszą obecnie ...
Ale ok ja mam ciężki charakter a wszyscy dookoła sa super bez wad

@nafoczka pewnie [emoji6] wprosze się z zaskoczenia ;*

@roxie123 Ty masz ciężki charakter a twój mąż to osobny byt. Już z tym piciem nie wiem czy jego rodzina to banda pijaków zawsze widzimy wady u nie "swojej rodziny " ale takie zachowanie że dzieci na cmentarzu i tam ma imprezę robić to niedojrzałe i wyrzywasz się na nim za niepowodzenia , a to oddala ludzi od siebie buduje mury niepotrzebne. Kochana zobaczysz niedługo i Ty będziesz w ciąży wszystko się ułoży a puki co żyj i korzystajcie z mężem że jesteście we dwoje. Nie obrażaj się na mnie czasem warto chodź się zastanowić nad tym co ktoś nam radzi

@kas90 ja też jestem wredna bo zmęczona u nas też kłótnie dość częste o pierdoły. Ale ja też wieczorem przepraszam i poprzytulamy się i zasypiamy. Niestety trzeba wytrwać jeszcze ze 2 miesiące i będzie dobrze.

@bobasek1990 u nas pozwalano na kochanie ale ja się bałam i przez całą ciążę tylko 2 razy było orgazm na pewno nie zaszkodzi

@Kwiatuszekk23 mnie nic nie zdziwi ale mąż poszalał
No bo trochę brzuch pobolewa ale wczoraj nad ranem też tak było więc to może poprostu znowu się odezwała macica bo Skarbek rośnie jutro jadę nad morze pospacerować taki dwudniowy wypad
@magda1208 trzymam kciuki za wizytę dobrze pamiętam że to dziś

@ola90 moja gin powiedziała tak że ostatnia ciąża to przypadek, bo kariotypy mamy zdrowe... Prawdopodobnie w poprzednich ciążach zabrakło odpowiednich leków.... I mam nadzieję że tak właśnie było.... Zapytałam czy szansa na zdrowe dziecko jest odpowiedziała że oczywiście że tak... Moja Pani doktor uważa że siadła mi immunologia i tym się będziemy musiały zająć.. Więc pozostaje mi wierzyć w słowa Pani doktor i czekać na odpowiednie leczenie.... Jestem pozytywnie nastawiona mimo że gdzies z tyłu głowy jest to co przeszlam. Ale nie poddaje się i Olusia Ty też musisz być silna... Ja w sumie z za chodzeniem jakiś większych problemów nie miałam ale musieliśmy trochę się postarać ok 3-4 miesiące.
Ja za 3 miesiące trzydziestka a życie się po niej zaczyna podobno... Hihi

@nafoczka kochana mała ma kolki nie chce spać po nocach nie śpimy do 11 ,12,1 ledwo widzę na oczy nie wiem jak jej pomóc brzuch miekki baczki puszcza a wypróżnić się nie potrafi ciśnienie i nic jak zrobi to kupka normalna to nie zatwardzenie jestem lekko bezradna już :(

reklama
@bobasek1990 będzie dobrze ;**
@Porzeczka1234 nie obraz się bo ja teraz serio potrzebuje dobrego słowa... nie jestem tyranem czy zolza . Mamy super małżeństwo itd ale czasami wiadomo nerwy stres robi swoje tym bardziej, ze nie jest idealnie w naszym życiu obecnie ... czekamy na badania... ciągle ktos rodzi albo zachodzi w rodzinie , wszyscy traktują mnie z pozalowaniem a ja nie chce . Wiesz żyje normalnie nie gadamy o tym nie rozpaczam nie robię z siebie ofiary ale też mam serce i uczucia i potrzebuje się wykrzyczeć wyzalić jak mam za duzo w sobie nawet jeśli powiem coś czego nie chce lub o czym nie pomyślę na poważnie... Mój M mnie zna i wie ze mam rację w tym co robię i sam dziś mówił że dobrze ze pojechaliśmy to jest norma ...

Do góry