reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

witajcie ja dopiero wstalam po weselu umylam sie i padam bylam kierowca i wrocilismy do domu ok 5 nad ranem musze stwierdzic ze takie imprezy juz nie sa dla mnie bardzo ciezko mi sie jechalo mialam ok godzine drogi od miejsca weselnego i wczoraj wpadlam w poslizg naszczescie skonczylo sie wszystko dobrze ale predkosc do 60 km/h plus prosta droga sprawialy ze bardzo chcialo mi sie spac jak sie meczylam:/
@Funia90 powiem Ci ze dziwie sie troche rodzinie ze misialas cokolwiek robic tym bardziej ze piszesz ze nie czujesz sie za dobrze przeciez teraz praktycznie wszystko mozna kupic w sklepie jak w nasteonym roku udaloby mi sie szczesliwie zajsc w ciaze to nie bede sie wysilac to co mozna to kupie reszte maz zrobi. Wspolczuje z tymi wymiotami i skurczami wypoczywaj:*
@IIlis91 najwzniejsze ze sie pogodziliscie klotnie rozladuja czesto napiecie i czasem dobrze sie poklocic zeby oczyscic zwiazek pod warunkiem ze sie pogodzicie.
@roxie123 moj facet tez popil wczoraj ale naszczescie sie nie zataczal bo wiedzial ze rano bo nie lubi miec kaca:D ja tez na weselu od kolegi nego meza siedzialam na przeciwko ciezarnej nie wiem o czym miakam z nia rozmawiac niby mlodzi popelnili fopa bo wiedzieli o naszych przejsciach maz tez byl zniesmaczony cala sytuacja. Ja zauwazylam ze sie odizolowuje od takich osob i od kuzynek z malymi dziecmi nie chce po prostu cierpiec nie wiem jak sie zachowac wiec nawet nie podchodze.

reklama
dziubasku ja w sobote robie imprezke wiec to raczej ty mozesz zachaczyć o mnie ale co ma wisieć nie utonie :)

@Kwiatuszekk23 o matko! to mój M nie pije (w duzych ilosciach) :) my to sobie tylko przez ząbki cedzimy :) ale ty wiesz, że ja Ci tej wpadki zazdroszcze :)
@Destino a twoje życzenia skierowane do mojej "szyjki" pobiły wszystkie inne :) I lof U :*

@Porzeczka1234 @agatush @kas90 @susana @bea25ta opowiadajcie jak tam w święta wasze cuda rozrabiały :)
Generalnie piękne bo z Michaśka. Fajna Wigilia i 1 dzień świąt :-) mamy trochę zdjęć :-) ale 2 dzień... I wizyta u mojej teściowej pozostawia wiele do życzenia... Mój M pożegnał się z nią i trzasnal na wychodne :-/
@nafoczka kochana mała ma kolki nie chce spać po nocach nie śpimy do 11 ,12,1 ledwo widzę na oczy nie wiem jak jej pomóc brzuch miekki baczki puszcza a wypróżnić się nie potrafi ciśnienie i nic jak zrobi to kupka normalna to nie zatwardzenie jestem lekko bezradna już :(
Kochanie współczuję strasznie :-( a probowaliscie ten d.e.b.r.i.d.a.t?
Kochane chcę nas zapisać na kurs adopcyjny.
Podziwiam!!! Też o tym myślałam :-*
@Liluli to bardzo przykre,mam nadzieje,ze dojdziecie do porozumienia[emoji17]

@bentula cale szczescie ,ze rozstalas sie z tym potworem...grr

@magda1208 jestem z Wami[emoji8]

@Kwiatuszekk23 ojej...
Ja mialam kiedys sytuacje po urodzianach babci m,odprowadzalam go do domu,z reszta nie pierwszy raz a dodajmy ,ze on 180 cm i 90 kg ja 55.
Byl w takim stanie ,ze walnal sie na lozko a ja spalam na ziemi na kocu,z budzikiem co 30 min i sprawdzalam mu oddech.
Ja o alkoholu wiem za duzo.
@roxie123 ciesze sie ,ze pogadalas z M.
Moze powiedz mu,ze juz masz dosc tych odwiedzin i potrzebujesz troszke spokoju i wyciszenia.
Odpocznijcie[emoji5]
Moj M to w ogole o wiele gorzej wszystko znosil i dokaldal mi klod pod nogi wiec wiesz.
Ale stawiaj go do pionu jak czujesz ,ze tak lepiej i jesli on sie podda,bo potem bedziesz miala tak jak ja.

Mnie swieta pokonaly.
W pierwszy dzien kolo 19 nagle zaczely bolec mnie plecy,zymiotowalam i poszlismy do domu.
Polozylam sie i mialam skurcze i od brzucha i od kreguslupq.
Dalej bylo mi niedobrze,az ok 11 zarzygalam caly pokoj lacznie z lozeczkiem,komodami malej i bujaczkiem.
Pawel mylslal ,ze rodze i tylko pytal czy dzwonic na pogotowie.
Potem cala noc nie spalam bo skurcze przeszly ale strasznie plecy mnie po tym bolaly.
Wczoraj nie moglam nic zjesc prawie i spalam caly dzien.
Cos mi chyba zaszkodzilo.
Ale bylam tez mega zmeczona ,ostatnie dni spalalam po 4-5 godzin i jak sie okazalo na Swieta przygotowalam najwiecej,tak Pawla siostra cudownie rozdzielila prace.
A Jeszcze bratowa mpjego P powiedziala mi ,ze mam sie cieszyc bo i tak mialam najlpesze warunki do gototwania bo zadne dziecko mi pod nosem nie placze.
Szczerze?moje najgorsze swieta w zyciu za mna.
Teraz trzeba podniesc zadek i posprzatac kuchnie.
Noo i moze spakowac torbe do szpitala bo jak znow mnie skurcze najda to bedzie stres.

Aaa i wydaje mi sie ,ze czop mi odchodzi powoli,troszke takiej zoltej galaretki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia!!! Odpoczywaj odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj. Porządny kop należy się tym co zrzucili na Ciebie tyle pracy!!!! [emoji35]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam problem. Musze w przychodni wybrac pielegniarke srodowiskowa, ktora bedzie po porodzie przychodzic. Jednak 2 z nich mialam okazje poznac i nie chcialabym, by u nas zawitaly. Pozostalych nie znam i nie mam okazji poznac. Jak u was bylo z wizytami patronazowymi

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino ja poszłam tzn. mąż do wybranej przychodni tam mi wybrali położną była u mnie 2 razy. Średnio mi pomogła wszystko wyczytałam w necie ale skierowanie na pomiar bilirubiny dostałam bez kolejki w przychodni , krople do oczka itd. tyle dobrego

@Porzeczka1234 slonko wiem ze niby wolny wybor, ale trzeba. Tylko z jedna pania mialam bliski kontakt. Blednie wypelnila dokumentacje, nie wiedziala ile jest zastawek w sercu. Nie potrafila wystawic poprawnie skierowania, irytowala sie okropnie jak ktos do niej cos mowil. Swojego zdrowia nie powierzylabym takiej osobie, a co dopiero dziecka. Po prostu nie mam do tak niekompetentnej osoby zaufania. Chyba przejdziemy sie z m do przychodni i pogadamy z kazda. Tylko u nas same starsze kobiety. Nie mam nic do wieku bo moja polozna do porodu tez babka z wiekiem, ale z jaka wiedza i klasa. Obawiam sie czy znajde kogos normalnego.
Bardzo ci dziekuje za odpowiedz.

A jak wy sie czujecie. Pospalas troche w dzien?

@Liluli w szpitalu musze podac kogos z nfztu. Niestety nikogo poleconego nie znam. Mieszkamy od 1,5 roku. Tu nikogo nie znam. Nie mamy znajomych, ktorych moglabym podpytac

Mój wystrój świąteczny choineczka wiem , że trochę się spóźniłam )))))
Za rok mam nadzieję , że wstawię zdjęcie w moim domu i już w większym gronie.

Załączniki

• wigil.jpg
    wigil.jpg
    290,6 KB · Wyświetleń: 113
Dziewczyny zaintrygowałyście mnie tymi testami sikanymi z krwi :D Możecie mi powiedzieć jak to wygląda jeśli chodzi o kolor testu i kresek po zalaniu go krwią? No bo jak kreski na teście sa czerwone (w większości) i krew też, to nie jest tak, że krecha będzie niewidoczna??

reklama
Do góry