reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

witajcie ja dopiero wstalam po weselu umylam sie i padam bylam kierowca i wrocilismy do domu ok 5 nad ranem musze stwierdzic ze takie imprezy juz nie sa dla mnie bardzo ciezko mi sie jechalo mialam ok godzine drogi od miejsca weselnego i wczoraj wpadlam w poslizg naszczescie skonczylo sie wszystko dobrze ale predkosc do 60 km/h plus prosta droga sprawialy ze bardzo chcialo mi sie spac jak sie meczylam:/
@Funia90 powiem Ci ze dziwie sie troche rodzinie ze misialas cokolwiek robic tym bardziej ze piszesz ze nie czujesz sie za dobrze przeciez teraz praktycznie wszystko mozna kupic w sklepie jak w nasteonym roku udaloby mi sie szczesliwie zajsc w ciaze to nie bede sie wysilac to co mozna to kupie reszte maz zrobi. Wspolczuje z tymi wymiotami i skurczami wypoczywaj:*
@IIlis91 najwzniejsze ze sie pogodziliscie klotnie rozladuja czesto napiecie i czasem dobrze sie poklocic zeby oczyscic zwiazek pod warunkiem ze sie pogodzicie.
@roxie123 moj facet tez popil wczoraj ale naszczescie sie nie zataczal bo wiedzial ze rano bo nie lubi miec kaca:D ja tez na weselu od kolegi nego meza siedzialam na przeciwko ciezarnej nie wiem o czym miakam z nia rozmawiac niby mlodzi popelnili fopa bo wiedzieli o naszych przejsciach maz tez byl zniesmaczony cala sytuacja. Ja zauwazylam ze sie odizolowuje od takich osob i od kuzynek z malymi dziecmi nie chce po prostu cierpiec nie wiem jak sie zachowac wiec nawet nie podchodze.

reklama
dziubasku ja w sobote robie imprezke wiec to raczej ty mozesz zachaczyć o mnie ale co ma wisieć nie utonie :)

@Kwiatuszekk23 o matko! to mój M nie pije (w duzych ilosciach) :) my to sobie tylko przez ząbki cedzimy :) ale ty wiesz, że ja Ci tej wpadki zazdroszcze :)
@Destino a twoje życzenia skierowane do mojej "szyjki" pobiły wszystkie inne :) I lof U :*

@Porzeczka1234 @agatush @kas90 @susana @bea25ta opowiadajcie jak tam w święta wasze cuda rozrabiały :)
Generalnie piękne bo z Michaśka. Fajna Wigilia i 1 dzień świąt :-) mamy trochę zdjęć :-) ale 2 dzień... I wizyta u mojej teściowej pozostawia wiele do życzenia... Mój M pożegnał się z nią i trzasnal na wychodne :-/
@nafoczka kochana mała ma kolki nie chce spać po nocach nie śpimy do 11 ,12,1 ledwo widzę na oczy nie wiem jak jej pomóc brzuch miekki baczki puszcza a wypróżnić się nie potrafi ciśnienie i nic jak zrobi to kupka normalna to nie zatwardzenie jestem lekko bezradna już :(
Kochanie współczuję strasznie :-( a probowaliscie ten d.e.b.r.i.d.a.t?
Kochane chcę nas zapisać na kurs adopcyjny.
Podziwiam!!! Też o tym myślałam :-*
@Liluli to bardzo przykre,mam nadzieje,ze dojdziecie do porozumienia[emoji17]

@bentula cale szczescie ,ze rozstalas sie z tym potworem...grr

@magda1208 jestem z Wami[emoji8]

@Kwiatuszekk23 ojej...
Ja mialam kiedys sytuacje po urodzianach babci m,odprowadzalam go do domu,z reszta nie pierwszy raz a dodajmy ,ze on 180 cm i 90 kg ja 55.
Byl w takim stanie ,ze walnal sie na lozko a ja spalam na ziemi na kocu,z budzikiem co 30 min i sprawdzalam mu oddech.
Ja o alkoholu wiem za duzo.
@roxie123 ciesze sie ,ze pogadalas z M.
Moze powiedz mu,ze juz masz dosc tych odwiedzin i potrzebujesz troszke spokoju i wyciszenia.
Odpocznijcie[emoji5]
Moj M to w ogole o wiele gorzej wszystko znosil i dokaldal mi klod pod nogi wiec wiesz.
Ale stawiaj go do pionu jak czujesz ,ze tak lepiej i jesli on sie podda,bo potem bedziesz miala tak jak ja.

Mnie swieta pokonaly.
W pierwszy dzien kolo 19 nagle zaczely bolec mnie plecy,zymiotowalam i poszlismy do domu.
Polozylam sie i mialam skurcze i od brzucha i od kreguslupq.
Dalej bylo mi niedobrze,az ok 11 zarzygalam caly pokoj lacznie z lozeczkiem,komodami malej i bujaczkiem.
Pawel mylslal ,ze rodze i tylko pytal czy dzwonic na pogotowie.
Potem cala noc nie spalam bo skurcze przeszly ale strasznie plecy mnie po tym bolaly.
Wczoraj nie moglam nic zjesc prawie i spalam caly dzien.
Cos mi chyba zaszkodzilo.
Ale bylam tez mega zmeczona ,ostatnie dni spalalam po 4-5 godzin i jak sie okazalo na Swieta przygotowalam najwiecej,tak Pawla siostra cudownie rozdzielila prace.
A Jeszcze bratowa mpjego P powiedziala mi ,ze mam sie cieszyc bo i tak mialam najlpesze warunki do gototwania bo zadne dziecko mi pod nosem nie placze.
Szczerze?moje najgorsze swieta w zyciu za mna.
Teraz trzeba podniesc zadek i posprzatac kuchnie.
Noo i moze spakowac torbe do szpitala bo jak znow mnie skurcze najda to bedzie stres.

Aaa i wydaje mi sie ,ze czop mi odchodzi powoli,troszke takiej zoltej galaretki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia!!! Odpoczywaj odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj. Porządny kop należy się tym co zrzucili na Ciebie tyle pracy!!!! [emoji35]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam problem. Musze w przychodni wybrac pielegniarke srodowiskowa, ktora bedzie po porodzie przychodzic. Jednak 2 z nich mialam okazje poznac i nie chcialabym, by u nas zawitaly. Pozostalych nie znam i nie mam okazji poznac. Jak u was bylo z wizytami patronazowymi

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino ja poszłam tzn. mąż do wybranej przychodni tam mi wybrali położną była u mnie 2 razy. Średnio mi pomogła wszystko wyczytałam w necie ale skierowanie na pomiar bilirubiny dostałam bez kolejki w przychodni , krople do oczka itd. tyle dobrego

@Porzeczka1234 slonko wiem ze niby wolny wybor, ale trzeba. Tylko z jedna pania mialam bliski kontakt. Blednie wypelnila dokumentacje, nie wiedziala ile jest zastawek w sercu. Nie potrafila wystawic poprawnie skierowania, irytowala sie okropnie jak ktos do niej cos mowil. Swojego zdrowia nie powierzylabym takiej osobie, a co dopiero dziecka. Po prostu nie mam do tak niekompetentnej osoby zaufania. Chyba przejdziemy sie z m do przychodni i pogadamy z kazda. Tylko u nas same starsze kobiety. Nie mam nic do wieku bo moja polozna do porodu tez babka z wiekiem, ale z jaka wiedza i klasa. Obawiam sie czy znajde kogos normalnego.
Bardzo ci dziekuje za odpowiedz.

A jak wy sie czujecie. Pospalas troche w dzien?

@Liluli w szpitalu musze podac kogos z nfztu. Niestety nikogo poleconego nie znam. Mieszkamy od 1,5 roku. Tu nikogo nie znam. Nie mamy znajomych, ktorych moglabym podpytac

Mój wystrój świąteczny choineczka wiem , że trochę się spóźniłam )))))
Za rok mam nadzieję , że wstawię zdjęcie w moim domu i już w większym gronie.

Załączniki

• wigil.jpg
    wigil.jpg
    290,6 KB · Wyświetleń: 105
Dziewczyny zaintrygowałyście mnie tymi testami sikanymi z krwi :D Możecie mi powiedzieć jak to wygląda jeśli chodzi o kolor testu i kresek po zalaniu go krwią? No bo jak kreski na teście sa czerwone (w większości) i krew też, to nie jest tak, że krecha będzie niewidoczna??

reklama
Do góry