reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dzień dobry:) Tak @agatush ...po Świętach:)
Widziałam jednym okiem,ze coś pisałyście o problemach z mężami. Popieram nie wiem już czyje zdanie,że %%% niszczą. Ale w normalnych ilościach, tzn, np winko z żoną wieczorkiem w piatek, czy piwko w sobotę z kolegą...to czemu nie. Przeciez to ludzkie. Ale jeśli ktoś juz załapuje cug...to prosta droga do zniszczenia rodziny.
@kas90 mąż musi sie uzbroić jeszcze chwilę w cierpliwość:) Aż hormony z Ciebie zejdą:) Minie, spokojnie:) Poza tym na pewno robi swoje to,że jesteś zmęczona przez przygody brzuszkowe Maleńkiej. Ale jak to mówią, najgorsze 2,5 roku;) potem już leci z górki :D
Miłego dzionka:) ja walcze już w pracy :/

Mi jest dobrze tak jak jest wszystko dla ludzi i z kulturą bez problemów [emoji4] nie lubię natrectwa innych jak wmuszają na sile .
Byłam u doktorki po skierowanie do okulistki bo cos mi wzrok chyba poleciał i by sprawdzić czy szkieł nie zmienić [emoji4] no a teraz ten dentysta wrrr
Po południu znowu goście [emoji16][emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Liluli on musi dorosnąć i sam dojść to wielu wniosków, nic na siłe nie zrobisz. Ty sie tylko módl o mądrość w waszym związku, nic więcej. Rodzice wieczni nie są (i nie rozgraniczam tu że z teściowa jest zawsze gorzej a z mamusią lepiej oj nie.. róznie to bywa) ja wiedziałam, że dla nas będzie lepiej jak ja udzwignę ciężar mieszkania z teściową bo wiedziałam, że nasze małżeństwo nie przetrwa gdy mój M. zacznie mieszkac z moją mamą.. tak to sztuka wyboru ale sie modliłam o rozum i umiejetne wybranie tej drogi, która bedzie najlepsza dla naszego małżeństwa, choć obie są do kitu :p a teściowej powiedziała, że dla niej idealnym małżeństwem byłoby takie, jakby jej córki powychodziły za mąż za jej synów :D

@roxie123 ty wiesz, że daleko nie mam, już ja cię wyciągne z tych smutków

@burczuś z tym winkiem popieram :) całe święta począwszy od piątku wieczorami przechodziłam w cieplutkim szlafroczku ukrywając skrzetnie (do czasu) co jest pod spodem :) potem film i lapka % a na koniec stwierdziliśmy, tak po trzech dniach "miłosci" że to wogóle "nienormalne" w naszym wieku i z naszym stażem małżeńskim :D :D :D ale ja M. podkreśliłam stanowczo, "staraj sie bo "jaka wigilia- taki cały rok" :p

no a teraz na koniec, wiem co wam podniesie poziom endorfin
01%20(5).gif
więc do roboty :p

Załączniki

• 01%20(5).gif
    01%20(5).gif
    27,1 KB · Wyświetleń: 437
Witam i ja po świętach :)
Ja tam rozumiem Roxi z tym piciem. Moj M w towarzystwie zgrywa cwaniaka jaki to on jest chojrak ile moze wypić. I jestem ta,zołza żona ktora go ciągnie do domu. A to dlatego że jak urodzila sie Oliwka moj M opijal pepkowe. Tak sie dziewczyny nabzdryngolil, zywy trup normalnie. I spał w pokoju obok. Ja sie przebudzilam poszlam do niego spał. Wiec pokarmilam małą i poszlam spać. W pewnym momencie zezwalam sie z łóżka i pierwsza mysl D wymiotuje. Lece do pokoju a on caly w rzygach i nie oddycha bo lezal na wznak. Wymiociny nawet mial w nosie. Ja 6 doba po cc, ani go dzwignac ani nic. Wygrzebalam mu wszystko z buzi i nosa polozylam na wznak. Zaczal oddychac, ale ja to chyba zawal miałam. Od tamtej pory jestem tak przewrazliwiona na jego picie, że nie pozwalam mu przecholowac. Widze kiedy ma dość i go zabieram.

@olaa90 Kochana badałam Wit B12 i mam w normie... Kupić sobie jakiś komplet witamin czy coś? A któraś z was bierze ten actifolin? Kurcze denerwuje się tymi wynikami Mrl kir i testami cytotoksycznymi.... Eh a co u Ciebie?

@kwiatuszek23 o jeju jeju to zawał bym miala...
Mi mi się tak nie zdarzyło ale ja mam takie wyobrażenie ze coś może się stac i sobie nie poradzę ...
Mój M się kontroluje tylko u niego w rodzinie jest tak ze impreza musi się skończyć syto czy on chce czy nie i później go buntja ze ja mu bronie a tak nie jest . Dlatego od nich wychodzę szybciej xD bo M ma swój rozum tylko czasami jak oni tak polewają jeden za drugim kieliszek to o ten jeden za dużo może być mimo że ze mu się wydaje ze jest ok a wiadomo im większa faza tym gorzej faceta wyciągnąć.

9 stycznia mi usunie ta 8semke masakra... strach w oczach

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@smerfik88 wiec jeśli w normie to jaki sens brać, widocznie dobrze przyswajasz z jedzenia :) albo może zamiast ten actifolin to ten prenatal uno- tam jest b12,wit d chyba, jod i cholina który jedzą dziewczyny tutaj. ja odstawiłam wszystko poza wit D... u mnie na razie martwy punkt, czekam na rejestracje do dr P i czekam na wynik kosmowki z Genesis i na sama myśl to mnie targa w środku... a jeszcze do pracy wracam po nowym roku :( Ty się może u niego leczysz?

@roxie123 zobaczysz,ze nawet nie poczujesz :)

reklama
@olaa90 ja chodzę do doktor Rajtar... To na razie będę zażywać ten actifolin bo go kupiłam a w tym prenatalu są metylowane te witaminy? Ehh domyślam się że czekanie na tego typu wyniki nie są fajne.. Kurcze musimy wierzyć że się wszystko poukłada...

Do góry