reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kochane moje koleżanki, ja jeszcze ciągle z Wami jestem. Nie udzielam się i nowe dziewczyny mnie nie znają ale czytam kiedy tylko mogę i myślami jestem z każdą z Was!
Z okazji nadchodzących Świąt życzę każdej z Was spełnienia tego jednego, najważniejszego marzenia!! Nowy Rok niech Wam przyniesie radość i szczęście!!

Piękne życzenia piszecie i śliczne macie choinki!!
Buziaczki ode mnie i od mojej wyczekanej Alinki!!

reklama
Witajcie
Ja tak jak Avita, jestem z Wami myślami, za każdą mocno trzymam kciuki. Wpadam dziś z życzeniami Dziewczęta!

321.jpg

Załączniki

• 321.jpg
    321.jpg
    92,3 KB · Wyświetleń: 639
Tradycyjnie, jak co roku,
sypią się życzenia wokół.
Większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja Wam życzę:
uśmiechu od ucha do ucha
i pogody ducha.

1514065206-38874917c363618f-aaaaaa.jpeg

Oby każdej z nas spełniło się to największe z marzeń [emoji8]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ja właśnie wyszłam z kuchni [emoji16][emoji23] ogarnelam sporo ale jutro znowu maraton bo jeszcze trzeba narobić na gościnę w poniedziałek [emoji4] rano na 7 do kościoła pójdę jak zombie chyba xD ... później jedziemy do Aniołków na cmentarz ...
Dzięki @Destino i ogarnięcia miarki [emoji23] sernik urosl pięknie jutro dam znać czy się upiekł oddał od blachy to chyba tak ... zawsze wychodził ale wiecie próba piekarnika była [emoji4] zrobiłam barszczyk zurek z grzybkami , rybkę po grecku M pomogłam no i takie tam co ba wigilię . Jutro lepienie pierogów ale to ekspresem bo z mamą mamy wprawę już kiedyś robiliśmy w restauracji na kuchni wiec się nauczylyśmy tempa uff [emoji4] ojej ciężki dzień jestem zmęczona ale jakoś tak mnie trzyma bieganie ze nie czuje się śpiąca [emoji4]

A u Was jak tam ? :) co dobrego macie ? :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

To ja również skladam wam wesolych kolorowych i duzo szczescia i pieknych brzuszkow i dziekuje za to jesteście taką kopalnia wiedzy i pomozecie w potrzebie:) i przesylam wam wirtualne paczuszki z pierniczkami ktore zrobiłam w tym roku :)

Załączniki

• received_1571200532934535.jpeg
    received_1571200532934535.jpeg
    83,5 KB · Wyświetleń: 121
Ostatnia edycja:
reklama
@magda1208 ,wiem ze nie znam sie na waszych badaniach,i moze nie powinnam sie wtrącać,ale czytalam Was,i ze smutkiem o Tobie również. Naszła mnie myśl,ze organizm moze akurat osrzucac plec meska,u innych żeńską. Ja sama w rodzinie u cioci cos takiego mialam. Dziewczynki rodzila normalnie,a z chlopcami prawdopodobnie ronila,a gdy juz udalo jej sie donosic,to i tak umarl jak mial trzy miesiace,bo mial wade serca,wiadomo dawniej nie bylo usg,tylu badan,a inna kobieta ze wsi pochowala trzy córeczki,a syna jedynego donosila,znam ich,moja mama ciagle o niej opowiadala. To tez pewnie immunologia,organizm nie wiadomo odrzucal którąś plec. To bardzo smutne. Wiec myślę ze w koncu moze sie udac jesli to bedzie dziewczynka,taka moja luzna teorja. KOCHANE DZIEWCZYNY,MATKI I KOCHANKI! ;-) ZYCZE WAM ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA. ORAZ SPELNIENIA NAJWIEKSZEGO MARZENIA,POSIADANIA DZIECKA. OCZEKUJACYM PORODU,SZCZESLIWEGO ROZWIAZANIA. TESTUJACYM DWÓCH KRESEK. SMUTNYM NADZIEJI. W DWUPAKU SZCZESLIWEJ CIAZY. A PRZEDE WSZYSTKIM MIŁOŚCI,BO BEZ NIEJ ZYCIE NIE MA SENSU :-*

Do góry