reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Auri_a Wooow dziekuje za super rozpis wspomagaczy! :D Czy wiesz dlaczego mleczko masz brac tylko przez 14 dni? Ja teraz bralam caly cykl. Czytalam, ze polecaja to w ciazy brac bo podwyzsza progesteron, czy ty ewentualnie planujesz je w ciazy odstawic? Naszczescie okres mi sie juz rozkreca uffff.. Wiec @bertha chyba mialas racje, ze ruszyl sie drugi jajnik i on ma swoj inny czas ;) Jednak teraz stwierdzam, ze to mleczko to torpeda!! Ja bralam je dwa razy dziennie bo tak pisali na tej stronce moze stad taki turbo efekt?
Co do watku ze zdjeciami. Kiedys nafoczka mnie tam dodala chyba ale ja mialam sajgon w pracy i nie ogarnelam gdzie jest ten link i w ogole :eek: Wiec nie jestem.

https://www.babyboom.pl/forum/temat/po-prostu-my.88538/page-96#post-16053952

Ogarnij czy masz dostęp :D chciałabym Cię spersonalizowac Hahaha :D

No nie wiem ktoś mi mówił że tak powinno się to stosować :) że nie powinno się caly czas ale czemu nie mam pojęcia. Myślałam że wszystkie tak jecie....

Tak zamierzam go brać w ciąży bo podobno dobrze działa na rozwój dziecka :)

Z okazji nadchodzących Świąt wszystkim składam najlepsze życzenia !
Życzenia.jpg

Załączniki

• Życzenia.jpg
    Życzenia.jpg
    507,6 KB · Wyświetleń: 637
Kurcze Babki .. Biorę duphaston i mam... Saharę.. No aż głupio mi się to pisze ale to dziwne.. Spotkałyście się z czymś takim?
Robiłam dzisiaj test 12dpo ovitrelle - jedna krecha :(

reklama
@Auri_a Nie trudno mnie znalezc na Fb po imieniu i nazwisku ;) hehe Watek postaram sie ogarnac po swietach.
Dziewczynki wszystkim mamusiom duzo pociechy z bobaskow, brzuchatkom najslodszych kopniakow a staraczkom tego aby przyszly spokojne chwile w cudownej, wymarzonej spokojnej i bezproblemowej ciazy! Wesolych Swiat i duzo radosci!

Do góry