reklama
pixi.nova
Fanka BB :)
@Auri_a Wooow dziekuje za super rozpis wspomagaczy! Czy wiesz dlaczego mleczko masz brac tylko przez 14 dni? Ja teraz bralam caly cykl. Czytalam, ze polecaja to w ciazy brac bo podwyzsza progesteron, czy ty ewentualnie planujesz je w ciazy odstawic? Naszczescie okres mi sie juz rozkreca uffff.. Wiec @bertha chyba mialas racje, ze ruszyl sie drugi jajnik i on ma swoj inny czas Jednak teraz stwierdzam, ze to mleczko to torpeda!! Ja bralam je dwa razy dziennie bo tak pisali na tej stronce moze stad taki turbo efekt?
Co do watku ze zdjeciami. Kiedys nafoczka mnie tam dodala chyba ale ja mialam sajgon w pracy i nie ogarnelam gdzie jest ten link i w ogole Wiec nie jestem.
Co do watku ze zdjeciami. Kiedys nafoczka mnie tam dodala chyba ale ja mialam sajgon w pracy i nie ogarnelam gdzie jest ten link i w ogole Wiec nie jestem.
https://www.babyboom.pl/forum/temat/po-prostu-my.88538/page-96#post-16053952
Ogarnij czy masz dostęp chciałabym Cię spersonalizowac Hahaha
No nie wiem ktoś mi mówił że tak powinno się to stosować że nie powinno się caly czas ale czemu nie mam pojęcia. Myślałam że wszystkie tak jecie....
Tak zamierzam go brać w ciąży bo podobno dobrze działa na rozwój dziecka
Ogarnij czy masz dostęp chciałabym Cię spersonalizowac Hahaha
No nie wiem ktoś mi mówił że tak powinno się to stosować że nie powinno się caly czas ale czemu nie mam pojęcia. Myślałam że wszystkie tak jecie....
Tak zamierzam go brać w ciąży bo podobno dobrze działa na rozwój dziecka
D
Deleted member 170039
Gość
Zdrowych i wesołych świąt
dżoł
Kochane Wesołych Świąt, spełnienia marzeń,mamusiom pociechy z maluchów, brzuchatkom szczęśliwych rozwiązań a staraczkom różowego bobasa w przyszłym roku [emoji8][emoji319]buziaki [emoji8][emoji8][emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Beciiia-87
Kurcze Babki .. Biorę duphaston i mam... Saharę.. No aż głupio mi się to pisze ale to dziwne.. Spotkałyście się z czymś takim?
Robiłam dzisiaj test 12dpo ovitrelle - jedna krecha
Robiłam dzisiaj test 12dpo ovitrelle - jedna krecha
burczuś
@funia jak grzybowa? Bo mi strucla makowa wyszła jak tralala
@Beciiia-87 ja tak nie mam.nie pomoge. Wiesiołek do owu na lepszy śluz jest. Tyle wiem a co do testu...przykro mi
@Beciiia-87 ja tak nie mam.nie pomoge. Wiesiołek do owu na lepszy śluz jest. Tyle wiem a co do testu...przykro mi
roki_1991
Dziewczynki ja tylko na chwilę.
Chciałam wam złożyć życzenia zdrowych i spokojnych świąt. Wszystkim staraczkom upragnionych dwóch kreseczek, brzuchatkom zero sterów, tym co na końcówce szybkiego i przyjemnego porodu a mamusiom tego cudownego uśmiechu maleństwa
Chciałam wam złożyć życzenia zdrowych i spokojnych świąt. Wszystkim staraczkom upragnionych dwóch kreseczek, brzuchatkom zero sterów, tym co na końcówce szybkiego i przyjemnego porodu a mamusiom tego cudownego uśmiechu maleństwa
reklama
pixi.nova
@Auri_a Nie trudno mnie znalezc na Fb po imieniu i nazwisku hehe Watek postaram sie ogarnac po swietach.
Dziewczynki wszystkim mamusiom duzo pociechy z bobaskow, brzuchatkom najslodszych kopniakow a staraczkom tego aby przyszly spokojne chwile w cudownej, wymarzonej spokojnej i bezproblemowej ciazy! Wesolych Swiat i duzo radosci!
Dziewczynki wszystkim mamusiom duzo pociechy z bobaskow, brzuchatkom najslodszych kopniakow a staraczkom tego aby przyszly spokojne chwile w cudownej, wymarzonej spokojnej i bezproblemowej ciazy! Wesolych Swiat i duzo radosci!
Podziel się: