reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kochane moje koleżanki, ja jeszcze ciągle z Wami jestem. Nie udzielam się i nowe dziewczyny mnie nie znają ale czytam kiedy tylko mogę i myślami jestem z każdą z Was!
Z okazji nadchodzących Świąt życzę każdej z Was spełnienia tego jednego, najważniejszego marzenia!! Nowy Rok niech Wam przyniesie radość i szczęście!!

Piękne życzenia piszecie i śliczne macie choinki!!
Buziaczki ode mnie i od mojej wyczekanej Alinki!!

reklama
Witajcie
Ja tak jak Avita, jestem z Wami myślami, za każdą mocno trzymam kciuki. Wpadam dziś z życzeniami Dziewczęta!

321.jpg

Załączniki

• 321.jpg
    321.jpg
    92,3 KB · Wyświetleń: 632
Tradycyjnie, jak co roku,
sypią się życzenia wokół.
Większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja Wam życzę:
uśmiechu od ucha do ucha
i pogody ducha.

1514065206-38874917c363618f-aaaaaa.jpeg

Oby każdej z nas spełniło się to największe z marzeń [emoji8]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ja właśnie wyszłam z kuchni [emoji16][emoji23] ogarnelam sporo ale jutro znowu maraton bo jeszcze trzeba narobić na gościnę w poniedziałek [emoji4] rano na 7 do kościoła pójdę jak zombie chyba xD ... później jedziemy do Aniołków na cmentarz ...
Dzięki @Destino i ogarnięcia miarki [emoji23] sernik urosl pięknie jutro dam znać czy się upiekł oddał od blachy to chyba tak ... zawsze wychodził ale wiecie próba piekarnika była [emoji4] zrobiłam barszczyk zurek z grzybkami , rybkę po grecku M pomogłam no i takie tam co ba wigilię . Jutro lepienie pierogów ale to ekspresem bo z mamą mamy wprawę już kiedyś robiliśmy w restauracji na kuchni wiec się nauczylyśmy tempa uff [emoji4] ojej ciężki dzień jestem zmęczona ale jakoś tak mnie trzyma bieganie ze nie czuje się śpiąca [emoji4]

A u Was jak tam ? :) co dobrego macie ? :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

To ja również skladam wam wesolych kolorowych i duzo szczescia i pieknych brzuszkow i dziekuje za to jesteście taką kopalnia wiedzy i pomozecie w potrzebie:) i przesylam wam wirtualne paczuszki z pierniczkami ktore zrobiłam w tym roku :)

Załączniki

• received_1571200532934535.jpeg
    received_1571200532934535.jpeg
    83,5 KB · Wyświetleń: 115
Ostatnia edycja:
reklama
@magda1208 ,wiem ze nie znam sie na waszych badaniach,i moze nie powinnam sie wtrącać,ale czytalam Was,i ze smutkiem o Tobie również. Naszła mnie myśl,ze organizm moze akurat osrzucac plec meska,u innych żeńską. Ja sama w rodzinie u cioci cos takiego mialam. Dziewczynki rodzila normalnie,a z chlopcami prawdopodobnie ronila,a gdy juz udalo jej sie donosic,to i tak umarl jak mial trzy miesiace,bo mial wade serca,wiadomo dawniej nie bylo usg,tylu badan,a inna kobieta ze wsi pochowala trzy córeczki,a syna jedynego donosila,znam ich,moja mama ciagle o niej opowiadala. To tez pewnie immunologia,organizm nie wiadomo odrzucal którąś plec. To bardzo smutne. Wiec myślę ze w koncu moze sie udac jesli to bedzie dziewczynka,taka moja luzna teorja. KOCHANE DZIEWCZYNY,MATKI I KOCHANKI! ;-) ZYCZE WAM ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA. ORAZ SPELNIENIA NAJWIEKSZEGO MARZENIA,POSIADANIA DZIECKA. OCZEKUJACYM PORODU,SZCZESLIWEGO ROZWIAZANIA. TESTUJACYM DWÓCH KRESEK. SMUTNYM NADZIEJI. W DWUPAKU SZCZESLIWEJ CIAZY. A PRZEDE WSZYSTKIM MIŁOŚCI,BO BEZ NIEJ ZYCIE NIE MA SENSU :-*

Do góry