reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 no nie powiem ,mam az zakwasy na posladkach takie mialam intensywne 3 dni[emoji4]
Kusi z jednej strony spanie wspolne bo sie wyspisz ale z drugiej Asia rosnie i pozniej bedzie gorzej.
No i stres zeby nie przydusic,musicie zrobic tak zeby bylo dobrze dla Was[emoji8]

@Porzeczka1234 wow 220 ml [emoji4]super[emoji5]

@burczuś grzybowa wydaje mi sie ,ze wyszla[emoji5]M mowi,ze taka jak jego Mama robi.
Musze zapisac jak ja robilam[emoji4]a rolady makowe wyszly mi przepyszne,w ogole dzis wyjatkowo wszystko nieskromnie powiem mi wyszlo[emoji16]

@roxie123 ja dzis o 7 wstalam i skonczylam o 20.25
Zakwasy na posladkach mam ,jutro i poniedzialek znow maraton a we wtorek odpoczne[emoji4]
Masz thermomixa kobito i gramy w miarce odmierzalas?no chyba ,ze bez wagi masz.

Dziewczynki Wesolych,zdrowych i radosnych Swiat dla wszytskich i wiadomo ,zeby na nastepne Swieta kazda miala swoj cud przy sobie[emoji8]
Caluje[emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@burczuś, @Funia90 zazdroszcze makowcow! mi tradycyjnie coś z ciastem poszlo nie tak:D strucle makowe wyszly z kieszonką. Dobrze ze chociaz w smaku pyszne. My w tym roku Wigilie i Świeta spedzamy w rozjazdach wiec nie mam duzo szykowania :)
U nas ciezka noc, mala znow nie mogla zasnac, ciagle wybudzał ją refluks, ale nie wzielam jej do nas... Nawet teraz kilka godzin po jedzeniu jej sie cofało :( podaje jej mniej zageszczone mleko bo ma zatwardzenia, no to strasznie meczy ją cofanie tresci pokarmowej. Ehh Błedne koło z tym brzuszkiem. Zaczęlam podawac Lactulosum. @agatush, a wam co kazali robic z tymi zatwardzeniami?

Brzuchatki mowie wam, po porodzie dopiero zwariowac idzie, no nie @Porzeczka1234?:p

Ostatnia edycja:
@burczuś, @Funia90 zazdroszcze makowcow! mi tradycyjnie coś z ciastem poszlo nie tak:D strucle makowe wyszly z kieszonką. Dobrze ze chociaz w smaku pyszne. My w tym roku Wigilie i Świeta spedzamy w rozjazdach wiec nie mam duzo szykowania :)
U nas ciezka noc, mala znow nie mogla zasnac, ciagle wybudzał ją refluks, ale nie wzielam jej do nas... Nawet teraz kilka godzin po jedzeniu jej sie cofało :( podaje jej mniej zageszczone mleko bo ma zatwardzenia, no to strasznie meczy ją cofanie tresci pokarmowej. Ehh Błedne koło z tym brzuszkiem. Zaczęlam podawac Lactulosum. @agatush, a wam co kazali robic z tymi zatwardzeniami?

Brzuchatki mowie wam, po porodzie dopiero zwariowac idzie, no nie @Porzeczka1234?:p
Kasiu ale Asienka nie może się załatwić bo ta kupka jest za twarda? Bo u nas kwestia była leniwych jelit, a nie jakby konsystencji tej treści pokarmowej. My podajemy 3 razy dziennie D.e.b.r.i.d.a.t i esputi.Con przed każdym posiłkiem. Narazie odpukać jest poprawa o tyle, że Miśka są się załatwia co 3 dni bez problemu.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Wydaje mi się, ze kwestia twardej kupki. Bo ona bardzo chce codziennie ją zrobic tylko nie moze wypchnąc mimo stękania itd. Ale byc moze jelitka tez sie rozleniwily i przez to kupki robią się twarde. Moze to lactulosum pomoze.
A w te dni co nie ma kupki nie stęka ci Michalinka @agatush?

Ostatnia edycja:
@kas90 walsnie tego sie obawiam ,ze po porodzie to dopiero zwariuje[emoji6]
Zycze Wam zeby jak najszybciej problem kupki sie rozwiazal[emoji17]

A mi w zeszlym roku tez makowce wyszly z kieszonka,trzeba je obrocic ta strona z „klejeniem do spodu i lekko podczas pieczenia zakrywam papierem do pieczenia i nic nie pekly[emoji4]
To moj trzeci raz,za pierwszym wyszly super,w zeszlym roku troche zepsulam a teraz tez supcio[emoji5]
A Ty sie zadnym jedzeniem nie przejmuj,idziesz sie goscic a teraz niunia najwazniejsza[emoji4]

Calusy dla wszystkich[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kochane moje z całego serca dziękuje za ogromne wsparcie wskazówki i cenne uwagi. Popłakałam trochę z powodu bezsilności i smutku ,który towarzyszy czasami w serduszku. Boje się trochę jednak wiem ,że się nie poddam .
Muszę jednak podjąć decyzję jaką drogę obrać. Mam nadzieję, że Malina mi w tym pomoże choć nie wiem na ile.

Zdrowych spokojnych i pełnych rodzinnego ciepła świąt Narodzenia Pańskiego. Odpoczynku od codziennego zabiegania oraz chwili zadumy. Wszelkiej pomyślności w Nowym Roku oraz spełnienia w życiu osobistym i zawodowym kochane.

Moje drogie w przeddzien swiat Bozego narodzenia zycze Wam pelnych spokoju i radosci spotkan w gronie rodzinnym, bliskich i zyczliwych ludzi. Niech przepelnia nas milosc i wyrozumialosc wobec tych, ktorych kochamy i mamy wokol siebie.
I tradycyjnie:
Duzo wytrwalosci i sily na wyboistych drogach.
Zdrowia dla nas i naszych najblizszych zwlaszcza szczegolnie go potrzebujacych.
Pocieszenia, wiary i nadziei dla watpiacych.
Cichej radosci i pokoju ducha dla zranionych.
Dobrych i jasnych drogowskazow dla poszukujacych.
Utwierdzenia w wyborach tym, ktorzy maja watpliwosci.
Empatycznych, ale tez kompetentnych lekarzy dla diagnozujacych sie.
Sily dla pragnacych malenstwa, by mieli odwage sie odwazyc i sprobowac jeszcze raz.
Wytrwalosci i cierpliwosci dla starajacych sie, by szybko zobaczyli 2tluste kreseczki.
Dla ciezarnych na poczatku niezachwianej wiary w malenstwa i cud zaplodnienia.
Dla brzuchatek nuuuudnej i bezproblemowej ciazy.
Dla tych na koncoweczce ciazy szybkiego i bezbolesnego porodu.
A dla mam ladnych kupek, przespanych nocy a nade wszystko niekonczacej sie radosci i milosci do swoich pociech.
IMG_20171219_224614.jpg

Wszystkiego naj... i spelnienia najskrytszych, nawet nigdy nie wypowiedzianych marzen

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20171219_224614.jpg
    IMG_20171219_224614.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 588
@kas90 żebyś wiedziała my nie spaliśmy do 1 w nocy tzn ja do 12 mąż i mała do 1 nie wiem co jej jest wieczorem szaleje mam nadzieję że to 2 skok przetrwamy i przejdzie bo zwariować można

Ps sernik mam pyszny wyszedł jak ta lala

reklama
@Destino Natalenielek jest cudowny [emoji7][emoji7]

@Funia90 teraz potrzebujesz duzo sily. Mam nadzieje ze guz okaze sie jednak lagodny..

@nafoczka [emoji8][emoji8]

@doris co u Ciebie? Jak dzieciaczki ?

@bentula moj poprzedni gin mi opowiadal o jakiejs pacjentce ktora stracila kilka ciaz (chlopcy) i w koncu urodzila zdrowa dziewczynke.

@Destino nie zawsze take postawienie sprawy dziala.

Dziewczynki zdrowych i Wesolych Swiat dla Was i Waszych rodzin i spelnienia marzen [emoji8]

Ostatnia edycja:
Do góry