reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 trzymam kciuki za teściową
@magda1208 bardzo mi przykro, że po raz kolejny została stwierdzona wada. Ale zobacz, że gdyby nie to ta ciąża miała duże szanse. Nie poddawaj się, nie teraz!!!!! Trzeba wierzyć i mieć nadzieję, że się uda.
@Porzeczka1234, @kas90, @agatush, @bea25ta pierwsze święta z maluszkami [emoji7] zazdroszczę [emoji7] my jeszcze chwilę poczekamy na naszą królewnę
@Ilis91 super, że dzieciaczek rośnie a krwiak niech w końcu idzie precz [emoji35] dużo spokoju ci życzę
@burczuś ty to masz silną wolę [emoji4] za chiny nie wytrzymałabym tak długo w oczekiwaniu na pierwszą wizytę. Oby fasolka zdrowo rosła [emoji8]
@roxie123 ty zabierasz się za pierwszy sernik w nowym domku, a ja upiekłam dla siebie ciasto czekoladowe na święta z cukini [emoji13] cukrzyk też coś od życia musi mieć [emoji4]

Spać nie mogę [emoji13] i buszuję po necie. Dla wszystkich brzuchatek mam info o fantastycznej promocji na fotelik maxi cosi pebble. Kupiłam przed chwilą na wyprzedaży za 339 zł [emoji44] Od ceny promocyjnej można jeszcze odjąć 20 zł za pierwsze zakupy. Polecam bo to o ok. 300 złotych taniej niż gdzie indziej [emoji4] Nie ma to jak zakupy o 1 w nocy [emoji13]

1513987234-70b8e0ff9fdd54e3-aaaaaa.png

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@burczuś powodzonka jutro[emoji5]ja juz zakupy dzis kilka godzin robilam[emoji23]
Jutro robie dwie strucle makowe,ciasto lion,zupe grzybowa (stresik),rybe po grecku,sledzie,reszte w niedziele i w poniedzialek do obidu[emoji28][emoji854]
Wlansie skonczylam z pierniczkami a rano wstane i ogarne chate dla ksiedza[emoji3]

@zosiak hmm co ja Ci powiem z ta pomoca,sama wiesz jak jest u mnie[emoji53]najgorsze jest rozczarowanie ,my oczekujemy czegos innego a jest inaczej[emoji17]ehh powodzonka [emoji8]

@roxie123 kochana ja ostatnio wszytsko pieke gora dol,bo termobieg zepsul mi sie dwa lata temu i M nie zdazyl naprawic,jak se sama nie naprawie to dzialac nie bedzie.
Ale ogolnie pieklam i tak i tak[emoji4]
Tez chcialam robic sernik z rosa ale juz robie dwa ciasta i pierniczki zrobilam to juz olewam.
Bo jeszcze inne potrawy trzeba ogarnac

@Porzeczka1234 polecialas z pierogami,ja robie rzadko ale jak juz to wlansie w ilosciach hurtowych[emoji4]na Swieta nie robie ,nie zdaze[emoji4]rowniez sciskam[emoji5]

@nafoczka[emoji8]

@agatush dla Was rowniez zdrowych,spokojnych i wesolych Swiat[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzień dobry dziewczyny! Ja już pobudka,po chleb trzeba było męża wysłać...chyba są koleje bo długo nie wraca. Trzeba ogarnąć śniadanko...i do roboty:) Może przez dzień zajżę...ale chyba każda z nas ma pełne ręce roboty...a więc:)
Najpierw dziękuję za Wasze PIĘKNE życzenia! Ja Wam życzę spokoju ducha,cierpliwości w dążeniu do upragnionych celów, miłości,wyrozumiałości, błogosławieństwa bożego...a przede wszystkim rzeczywistości piękniejszej niż marzenia! Wesołych Świąt!

P.s. sama się podziwiam za tą silną wolę z wizyta. Ale może to moje paroletnie doświadczenie sprawiło,że nie mam ochoty słuchać cząstkowych info typu.jest pęcherzyk.jest zarodek.lub nie na zarodka. A tak jak pójedę w 7tc to albo rybki albo pipki. Będzie co ma być. lekami jestem obstawiona, więc nic wcześniejsza wizyta nie zmienia.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :)
Mam problemy z internetem i tyle stron do nadrobienia
@Porzeczka1234, bylam na wizycie u ginekolog w moim miescie i mowi to samo. Zbadala mnie dokladnie tez przez odbyt. Wszystko dobrze zszyte tylko potrzeba czasu bo nie wytwarzam jeszcze estrogenu, a krocze powinno za jakis czas zmieknac. Dostalam masc. Jak nie przejdzie za 4 mies to mam sie wtedy zglosic i proponuje mi wtedy laserową rewitalizację pochwy :DHaha! ale mowi, ze powinno minąć z czasem i ze tak często bywa, zwlaszcza przy kp.

Zobaczysz glowka jej sie szybko poprawi. Ja mojej muszę plaszczyc tyl glowy, a to trudne, bo glowa jej się majga na boki jak nie ma podusi motylka. A na noc boje sie dac podusie, a w dzien musi spac na brzuchu więc czasu brakuje na to wszystko :D zastanawiam się nad zakupem headcare i dawaniem na noc. Co myslisz?
Super ze smoczek pomogl. Tak to wygladalo jak opisywalas, niezaspokojony odruch ssania a nie głod. Nasza to smoczkowy narkoman czasem :p
Od czego stan podgoraczkowy u Zosi?
Nasza tez dzis z nami spala, bo nie mogla zasnac przez brzuszek i obudzilam sie po 6 godz z eksplozja piersi:p tak jej bylo dobrze przy nas. Takze kusi wspolne spanie, ale wole zeby jednak w lozeczku spala bezpiecznie.
@burczuś, gdzieś kiedyś czytałam że na dupku progesteron jakos inaczej pracuje i często organizm wytwarza go mniej.
Cdn

Cd
@magda1208, przykro mi z powodu wady:( domyslam się że moglo cie to podlamać. Ale jestes silna babka i dasz radę jestem pewna:*

@Ilis91, doktor na pewno Ci mowila, że dziecko rosnie skokowo i nieproporcjonalnie. 1 dzień do zadne opoznienie :)

@Smerfik a jakie wrazenia co do pani doktor?

@bertha, kciuczki za naturalsa!

@Funia90, tyś oszalała z tymi obowiazkami światecznymi:* oszczedzaj się!

Wszystkim Wam zycze Blogoslawionych SWIĄT Bozego Narodzenia:*

Ostatnia edycja:
Kochane,
Z okazji Świat Bożego Narodzenia życzę Wam i Waszym rodzinom cudownych świąt, spędzonych w gronie najbliższych, radości i zdrowia, aby spełniły się marzenia te najgłebiej skryte w sercu, cuda do których dążymy, aby z pomocą Bożą się spełniły, całuję wszystkie maluszki.

@dżoasia Jestem w szoku,że to mleczko tak działa. Myślalam, że to zwykly suplement typu Maca czy koenzym. Jeżeli to moze tak poprzestawiac cykl..
Moze uznacie to za dziwne ale ja mam wrazenie jakbym miala dwie owulacje w tym cyklu. Normalnie w terminie owulacji mialam bol jajnikow, sluz itd. A kilka dni przed terminem okresu mialam znowu bole jajnikow. Normalnie cykle mam 28 dni, czasem 27, 29 dni. Raz na iles miesiecy 26 dni czyli raczej krotkie. Co o tym myslisz kochana? Ja chyba odpuszczam to mleczko...

@pixi.nova a moze to mleczko po prostu reguluje hormony. A tego nie da sie zrobic z dnia na dzien. To wymaga kilku cykli zwykle. Poza tym bez mleczka mozna miec dwie owulacje, lub druga przesunieta na czas @. Stad mowi sie, ze kochanie sie w czasie @ wcale nie dziala jak antykoncepcja, bo wtedy mozna zajsc w ciaze. Takie nietypowe owulki, zwlaszcza wczesne czesto owocuja zdrowym dzidziem. Moja owulka z natanielem tez jest wczesna. Z ok 10 dc. Ja bym pociagnela to mleczko jeszcze jeden cykl i zobaczyla co z tego bedzie. Moze ureguluje nieco twoje pcos, bo zdaje sie ze masz. Jesli nie to popraw mnie

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino dziękuję kochana za odpowiedź. Ja po prostu jestem przerażona tym, że ono tak działa.
Chyba muszę to skonsultować z lekarką bo boje się czy ono mnie nie przestymulowało?
Wiesz ja nie mam problemów z zajściem.. Nie rozumiem tego co się dzieje..W ogóle czuje się taka pobudzona.. nerwowa. No nic muszę zrobić test dla pewności żeby wykluczyć ciąże ale to raczej niemożliwe bo się nie staramy. Jestem smutna i zła na siebie bo nie mam leków nic.. ani encortonu ani clexane w razie czego. Wizytę u lekarki mam 3 stycznia a w takim razie nie wiem kiedy dostane okres. Nie wiem też czy dobrze to mleczko działa skoro tak przesuwa cykl? Ja mam lekkie Pco odwrocone lh i fsh ale biore gluckophage i miositogyn. Nie mam IO.

reklama
@kas90 kochana no tak myślałam z kroczem bo mnie powiedziała to samo , że trzeba czekać bo za szybko itd. Ale dobrze , że poszłaś będziesz spokojniejsza. Temperatura po szczepieniach była. Wczoraj ból brzuszka i kolka i oczywiście w łóżeczku nie chciała spać niby spała a jęczała w końcu o 12 zasneła z nami w łóżku i poszła spać do łóżeczka. Znam pokusę spania też mnie kusi hahaha. Wiesz jeśli chodzi o poduszkę to czekam bo pediatra dała skierowanie do rehabilitanta żeby pokazał jak układać itd więc idę 2.01 oczywiście prtywatnie na nfz 25 luty i pogadam z nim czy kupić tą podusię.
Ps dziś rano ściągłam 220 ml mleka leciało ciurkiem eksplozja to dobre słowo haha :p

@agatush suma sumarum po rozmowie z pediatra skojarzone mąż był za i nalegał to się zgodziłam chodź w strachu.

@pixi.nova ja nie stosuję tych wszystkich specyfików boję się właśnie takich skutków ubocznych.

Może być nieco mniej czasu dziś to składam juz dziś życzenia.

Dziewczyny kochane życzę Wam zdrowych , radosnych i rodzinnych świąt oby nasze wszystkie małe różowe marzenia się spełniły. Ściskam Was wszystkie
Wesołych Świąt

585913583ab13_o,size,1068x623,q,71,h,abe2b7.jpg

Załączniki

• 585913583ab13_o,size,1068x623,q,71,h,abe2b7.jpg
    585913583ab13_o,size,1068x623,q,71,h,abe2b7.jpg
    60,4 KB · Wyświetleń: 480
Do góry