Dziewczynki,
Ja pewnie na czas świąteczno-sylwestrowy stąd zniknę, gdyż zapewne pochłonie mnie praca przy przygotowywaniu Wigilii oraz Sylwestra, ale też czuję potrzebę odpoczynku... Niemniej, chciałabym przed tym napisać Wam kilka słów... [emoji319][emoji8]
Wczoraj ubierając choinkę i wieszając bombki, pomyślałam o Was, o naszej społeczności, którą tu tworzymy... Osobiście poznałam tylko dwie z Was -
@pixi.nova i
@marzycielka81, z czego się bardzo cieszę. [emoji6] Większości z Was nie znam osobiście, ale współodczuwam często Wasze radości i smutki. Z początkiem 2018 roku minie równy rok odkąd jestem tu z Wami. Wiele się na tym forum przez ten czas wydarzyło, wiele Waszych historii ściskało mnie za serce, gardło, a wiele rozbawiło do łez. Podziwiam każdą z Was za walkę, wytrwałość, cierpliwość i nieustanne dążenie do celu... Czerpię od Was wiele mądrości, nie tylko z zakresu wiedzy medycznej (której to forum jest kopalnią), ale także mądrości życiowej... [emoji173]️ Wiele z Was jest ode mnie starszych, mądrzejszych, bardziej doświadczonych. To od Was nauczyłam się pokory i cierpliwości... a także tego, że po burzy zawsze wychodzi słońce! Co by się w przyszłości nie działo, wiem, że mogę do Was napisać i wesprzecie mnie (i każdą dziewczynę, która jest na tym forum) ciepłym słowem, czy miłym gestem...
Za to właśnie chciałam Wam BARDZO PODZIĘKOWAĆ. [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
To cudownie, że w tak zabieganym i skomplikowanym świecie, który staje się coraz bardziej zmaterializowany, można na Was tutaj zawsze liczyć. Staram jak tylko mogę, dać Wam to samo... <3
Nie sposób jest wymienić tutaj wszystkich, ale... pozwólcie na maleńką prywatę. [emoji6]
@pixi.nova - dla Ciebie moja babo moc buziaków, pamiętaj, że mocno wierzę w to, że za parę miesięcy będziemy razem leżeć na Polnej i wspierać się w ostatnich skurczach przedporodowych[emoji173]️ Dziękuję Ci za to, że jesteś!
@marzycielka81 - bardzo miło było Cię poznać. Jesteś silną babką i wierzę, że Ciebie także odwiedzimy na Polnej[emoji173]️
@Destino - jesteś na tym forum moją największą motywacją i inspiracją! Dzięki Tobie uwierzyłam, że niemożliwe staje się możliwe i zawsze trzeba wierzyć. Tyle mądrych slow, którymi nas obdarowałaś na tym forum... tego nie da się opisać. Nie ujmując nikomu, ale myślę, że bardzo zasłużyłaś na Nathaniela i będziesz najlepszą mamą na ziemi! Trzymam ogromnie za Was kciuki i ile razy pomyśle o Was, mam łzy w oczach. [emoji173]️ Jesteście super!
@marshia - tak pozytywnej babki jak Ty, dawno nie spotkałam na swojej drodze. [emoji7] Choć okoliczności nie są sprzyjające (mowa o naszych przeżyciach) fajnie, ze jestes z Nami i zarażasz nas swoja energia! [emoji173]️ Badz taka zawsze!
Wszystkie dziewczynki z rosnącym brzuszkiem - trzymam za Was bardzo, bardzo, bardzo kciuki i mam nadzieję, ze w nowym roku oddacie kilku z Nas te śliczne brzuszki i nie zapomnicie o nas za szybko!!! [emoji8] Mam nadzieję, że nikogo nie pominę:
@Ilis91,
@burczuś,
@Maciejka78,
@matulkaa,
@Funia90,
@Destino,
@Asia2104 @bobasek1990
Staraczki - Wam życzę wytrwałości, równej walki i zakończenia z sukcesem[emoji173]️ Zacznijmy od stycznia z nowa siła i energia!!!![emoji173]️
@roxie123,
@marshia,
@pixi.nova,
@marzycielka81,
@roki_1991, @dzol,
@olaa90,
@bertha,
@zosiak,
@Beciiia-87,
@iveo,
@Auri_a,
@bea25ta,
@Nadja_n, @totois50
@magda1208
(Mam nadzieje, ze nikogo nie pominęłam!)
Mamusiom, życzę satysfakcji z rodzicielstwa, spokojnych i przespanych nocy oraz bezproblemowego dorastania Waszych skarbów! [emoji173]️ Bądźcie z nami i dzielcie sie prosze Waszymi doświadczeniami! [emoji6] kas90,
@nafoczka,
@Porzeczka1234 @Magda82..,
@agatush, i inne, których juz nie pamietam albo przypadkowo pominęłam
Załączam moja choinkę. [emoji319]
Spędźcie te święta w spokoju, miłej, rodzinnej atmosferze i uwierzcie w cuda! Ja tez bardzo chce w nie wierzyć i w nowy rok wejść z nadzieja na lepsze „jutro” [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
CAŁUJE i ŚCISKAM KAŻDĄ Z WAS !!! [emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom