reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ja mialam wady genetyczne na zwyklym kwasie foliowym...

Magda1208 przykro mi. Mialam te sama wade i nie wierze w przypadek.

Marthi buziaki

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 super ze dzidzia rosnie! 1 dzień to nie jest taka róznica te aparaty nie sa takie super dokładne. Ja miałam opóznienie tydzień potem 2 i to wtedy jest źle. Bardzo ci kibicuje i wierzę że dobrze będzie! Tylko chyba się musisz bardzo oszczędzac póki co.

@magda1208 Madziu kochana, długo czekałaś na wynik? :( ściskam Cię mocno... my wczoraj wysłaliśmy przelew do Genesis i teraz to okropne czekanie... tez się strasznie boje, przede wszystkim nie chce znać płci -mąż obiecał,ze nigdy mi nie powie... ściskam Cię mocno!!;(;*******

Nie mogę zrozumieć gdzie zawodzi genetyka,skoro macie kariotypy prawidłowe... ciężko mi to zrozumieć... masakra

Ostatnia edycja:
@magda1208 Tak mi przykro kochana u mnie zawsze płeć żeńska.. Daj znac co mowil Malina na wizycie i co postanowilas dalej. Trzymam mocno kciuki!
@bertha wybacz, że kolejny raz o to mecze ale nikt inny sie nie odezwal w temacie mleczka pszczelego.. Czy moze na watku ivf masz jakies dziewczyny co je biora? Ja zaczynam sie martwic bo cykl mi sie wydluzyl niby to niewiele o 2-3 dni ale nie wiem czy to dobry objaw? Boje sie, że moge sobie nim zaszkodzic.

@magda1208 tak mi przykro kochana, trzeba próbować dalej...wiem ze ci teraz ciężko, odsapbij trochęi wracaj do walki, Malina może coś ci podpowie. Mi się wydaje że na genetykenie ma rady trzeba próbowac do skutku. Ktoś mi kiedyś powiedział ze cześciej roni się płec męską.
@mickey*@roxie123 obalę waszą teorię ja miałam MLR 0 a NK 8 % akt.12% .
@burczuś nie martw się napewno jest dobrze, dupek nie wychodzi w badaniu tak jak dziewczyny pisały
@llis91 dobrze że szkrab rośnie, a krwiak pewnie nie długo się ewakuuje
@Porzeczka1234 to stresa miałaś ale dobrze ze z mała już okey. Calusy od cioci.

Dziewczynki jeszcze raz Wesołych Świąt[emoji319] [emoji319] [emoji320] [emoji320] pisałam już na zamknietym ale moze nie wszyscy zagladaja. Walczę z zapaleniem zatok więc u mnie Świeta chorowite niestety[emoji20]. Czasem was podczytam, ale generalnie robię przerwę do Nowego Roku. Ściskam Was mocno i aby Nowy Rok był dla nas wszystkich obiecujący tego sobie i Wam życzę. Mamusie które nie dawno urodziły doczekałyście w końcu pięknych Świąt z dzieciaczkami...będzie mnóstwo radości .

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

@Marthi wzruszający post. Podpisuję się pod nim. Miło że o mnie pamiętasz:* również Ci życzę spełnienia tego największego marzenia.
"bo warto mieć marzenia i doczekać ich spełnienia..."
@magda1208 in vitro z pgs. Droga zabawa ale ja uniknęłam zarodla z brakiem chromosomów czyli dużego prawdopodobieństwa poronienia. Warto się nad tym zastanowić. Ale jak już ochloniesz i emocje opadną.
@burczuś spokojnie dupek jest w porządku. Gdybyś bała się że to i tak za mało to jest jeszcze -crinone (w żelu) i lutinus (tabletki dopochwowe) droga zabawa ale pomagają.

No mam nadzieję że coś pomogłam bo wiedzy merytorycznej takiej jak u Was mi brakuje ;)

reklama
Do góry