reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Maciejka78 uruchomił się mój M przez moje wiadomości:) Ja go w poprzednich stratach poprosiłam,by tez się interesował takimi sprawami, bo sama tego nie udźwignę. On mnie uspakaja,że nadal jest w normie. Czekam nadal nad info od doktorki co z tym fantem robić.
Tak @Ilis91 ja też zaciskam kciuki za Twoją wizytę;*

@roxie123 - ahahahah to samo wczoraj Pixi wysyłałam ;) Ja zobaczyłam "dziecko" i juz wiecej nie szukalam :D tylko wysyłałam Klaudynie właśnie :D
Oby to była dobra wróżba!!!!!!!!
A teraz jak spojrzałam by znaleźć 3 słowa, to wyszło mi: dziecko, pieniądze i romans :D ahahhaa

@Ilis91 - kciukasy za wizytę!!! ;*

@burczus juz kiedys pisalam z naszych wspolnych rozkminian wyszlo, ze biorac duphaston progesteron spada. Jakby cialo sie dostosowywalo do tego, by nie bylo za duzo. Pozatym wytwarzany jest skokowo, dlatego ginowie raczej nie polecaja go badac, bo trudno to zrobic. Jak gin ci kazal zbadac to teraz dzwon do niego, niech sie madrala wypowie. Ja na poczatku tez robilam, ale odpuscilam po rozmowie z kilkoma ginami, zeby sie nie stresowac. Kazdy pytal po co go badam jak mam dupka. A moja gin powiedziala mi, ze jeszcze zadnej ciazy nie stracila na dupku w dawce 2x1. I wiecej raczej nie daje. Maksymalna dawka dupka to 3x2. Nigdy nie jest za pozno by dodac luteine. Kochana jak ciaza ma sie dobrze rozwijac, to bedzie nawet bez lutki. I niestety jesli masz stracic, to nawet konskie dawki lutki nie dadza rady tego zatrzymac. Dzis nie stresuj dzidzia. To narazie tylko liczba. Mysl pozytywnie, by okruszek mial wspaniale srodowisko rozwoju. Przytulam cieplutko

@Porzeczka1234 po porodzie to stresow wiecej niz przed. Dobrze, ze Zosia ma sie lepiej to i ty tez.
Wlasnie zrobilam badania. Wyniki pozno wieczorem. Wczoraj spalam prawie caly dzien. Chyba bylam zmeczona. Dzis rece nieco mniej opuchniete i nawet apetyt nieco lepszy. Juz kupilam cisnieniomierz i bede sie sprawdzac. Tylko zmeczona ciagle jestem i drazliwa, a brzuch twardy jak kamien.

@Ilis91 trzymamy kciuki [emoji110][emoji110]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino kochana jeszcze trochę i utulisz maluszka odpoczywaj bo po porodzie " nawałnica problemów" jak to mój mąż mówi :p

@bea25ta kładę ją od wczoraj nawet dobrze nam idzie troszkę się martwię ale nie panikuje bo nawet pediatra mówi, że jest dobrze. Dziękuję kochana bo trochę mnie uspokoiłaś

@burczuś kochana nie wiem po co gin ci kazała badać proga jak bierzesz dupka nie lutke popieram @Destino niech się mądra teraz wypowiem. Spokojnie wierzę, że wszystko jest dobrze ściskam Cię.

@mickey* Zośka wycałowana leży grzecznie po jedzeniu

@Porzeczka1234 Kochana dziękuję , że o mnie pamiętasz i pytasz. Jestem załamana przyszedł wynik wyszła trisoma 22.
Napiszę tak obecnie mam stan zawieszenia i zwątpienia . Wczoraj przepłakałam dzień bo wszędzie gdzie nie pojedziemy z mężem czy to w interesach czy normalnie są małe dzieciątka . Serce mnie ściska jak widzę niemowlaczka czuję taką pustkę i bezsilność.
Do tego dochodzi brak wiary ,że może się udać . Wczoraj odwiedziłam znajomych, którym urodził się synek więc po powrocie ryczałam. Dzisiaj mam mieć wynik .Mam wspaniałego męża, zdrowie można powiedzieć, że niczego nam nie brakuj . W sercu jednak cierpię z powodu braku maluszka.
Przepraszam , że smęce ucałuj Zosię .

reklama
@magda1208 kochana wady bardzo często się zdarzają :< nie jedna tutaj miała i uwierz , że jeszcze szczęście się do Ciebie uśmiechnie ;* musisz walczyć dalej mimo , że jest ciężko

Do góry