reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Burczus słoneczko kto jak kto ale ty napewno wiesz ze progesteton jest wytwarzany pulsacyjnie, także spokojnie, bierzesz chyba dupke więc on cie wspomaga a w badaniu niewykazuje, Kochana po co robisz badania i tylko się martwisz,burczus jest wszystko ok.
Porzeczus to przeżyłas w nocy, najważniejsze że już jestdobrze z Zosia. Ucałuj ja od ciotki

reklama
No własnie ja na progesteronie się nie znam:/ Ale martwi mnie to że miałam dość niski a jeszcze spadł, czyli oznacza że jest jakaś niewydolność? Robiłam badanie na zleceni dr. Sama nie wpadłabym na to:(

@burczuś a czy to nie jest przypadkiem tak, że dupek nie wychodzi z badaniu progesteronu? Nie jestem pewna na 100% ale wiem że jedno z dwóch - luteina lub dupek, nie wychodzą z badaniu krwi :)

@burczuś daj spokoj Kochana bedzie dobrze ja to nawet progesteronu nie badalam w ciazy zaufalam gince, ze jak biore dupka to nie ma sensu badac bralam 2×1. Dla spokoju mozesz lutke tez chyba dolozyc ale jak nie masz plamien to nie wiem czy jest sens bo pamietaj kochana, ze to zageszcza krew.

@Porzeczka1234 nie martw sie asymetria kladz czesto na to odwrotna strone u mnie ten sam problem i niunia ma lezec na praweym czesciej niz na lewym ale doktor nie kazal przesadzac zebu nie pojsc w druga strone. Juz piszesz o drugim dziecku oj predka Ty.

@kas90 jak Twoja ciasna wlasna hehehe. Ja tez mam guzgi na bliznie na poczatku i koncu srofowiskowa mowila ze zejda i mozna masowac to u ciebie masaz przez seks. Rozumiem twoj dyskomfort siostra moja byla zle zszyta i przez 10lat sie meczyla przy drugim porodzie jej to naprawili .

@marzycielka81 zdrowych i spokojnych swiat.

U mnie dzis pieczenie ciast cos czuje ze waga stanie w miejscu albo co gorsza pojdzie w gore heh,
Moja Milenka to prawdziwy lakomczuch budzi ie co 2,5h i oderwac sie nie moze.

@burczuś jestes na dupku czy luteinie ile tego bierzesz?? Ja progesteron badalam tylko raz i poki nie ma plamien to cyferkami sie nie przejmuj choc wiem ze wolalabys miec chociaz kolo 30

reklama
Tak dupek nie wychodzi w badaniu. Biorę dupka 3x1. Juz mi mąż pisze,że zwiększymy do4,że progesteron trudno uchwycić prawidłowy, bo jest skokowo. Pociesza mnie jak może:/ Jeeeny nerwy i stres tylko:/ Myślicie,że jak biorę dupka, to to podnosi tyle ile trzeba? Tak @bea25ta 30 by mnie uspokoiło:/
@mickey* wczesniej miałam 21,21

Ostatnia edycja:
Do góry