reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Burczus słoneczko kto jak kto ale ty napewno wiesz ze progesteton jest wytwarzany pulsacyjnie, także spokojnie, bierzesz chyba dupke więc on cie wspomaga a w badaniu niewykazuje, Kochana po co robisz badania i tylko się martwisz,burczus jest wszystko ok.
Porzeczus to przeżyłas w nocy, najważniejsze że już jestdobrze z Zosia. Ucałuj ja od ciotki

reklama
No własnie ja na progesteronie się nie znam:/ Ale martwi mnie to że miałam dość niski a jeszcze spadł, czyli oznacza że jest jakaś niewydolność? Robiłam badanie na zleceni dr. Sama nie wpadłabym na to:(

@burczuś a czy to nie jest przypadkiem tak, że dupek nie wychodzi z badaniu progesteronu? Nie jestem pewna na 100% ale wiem że jedno z dwóch - luteina lub dupek, nie wychodzą z badaniu krwi :)

@burczuś daj spokoj Kochana bedzie dobrze ja to nawet progesteronu nie badalam w ciazy zaufalam gince, ze jak biore dupka to nie ma sensu badac bralam 2×1. Dla spokoju mozesz lutke tez chyba dolozyc ale jak nie masz plamien to nie wiem czy jest sens bo pamietaj kochana, ze to zageszcza krew.

@Porzeczka1234 nie martw sie asymetria kladz czesto na to odwrotna strone u mnie ten sam problem i niunia ma lezec na praweym czesciej niz na lewym ale doktor nie kazal przesadzac zebu nie pojsc w druga strone. Juz piszesz o drugim dziecku oj predka Ty.

@kas90 jak Twoja ciasna wlasna hehehe. Ja tez mam guzgi na bliznie na poczatku i koncu srofowiskowa mowila ze zejda i mozna masowac to u ciebie masaz przez seks. Rozumiem twoj dyskomfort siostra moja byla zle zszyta i przez 10lat sie meczyla przy drugim porodzie jej to naprawili .

@marzycielka81 zdrowych i spokojnych swiat.

U mnie dzis pieczenie ciast cos czuje ze waga stanie w miejscu albo co gorsza pojdzie w gore heh,
Moja Milenka to prawdziwy lakomczuch budzi ie co 2,5h i oderwac sie nie moze.

@burczuś jestes na dupku czy luteinie ile tego bierzesz?? Ja progesteron badalam tylko raz i poki nie ma plamien to cyferkami sie nie przejmuj choc wiem ze wolalabys miec chociaz kolo 30

reklama
Tak dupek nie wychodzi w badaniu. Biorę dupka 3x1. Juz mi mąż pisze,że zwiększymy do4,że progesteron trudno uchwycić prawidłowy, bo jest skokowo. Pociesza mnie jak może:/ Jeeeny nerwy i stres tylko:/ Myślicie,że jak biorę dupka, to to podnosi tyle ile trzeba? Tak @bea25ta 30 by mnie uspokoiło:/
@mickey* wczesniej miałam 21,21

Ostatnia edycja:
Do góry