reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
roxie ja bym się pokusiła o stwierdzenie, że Sacha powiedział, że jesli allo mlr 0 to nk wysokie,
bo mlr jest składową wielu elementów czyli, kiry, nk, cytokiny i wiele rzeczy które nie są jeszcze odkryte,
ja dziś wkoncu ubrałam choinkę:pchoć przyznam że nie lubie jej rozbierać, ale najwyzej poproszę @dżoł zeby mi urzyczyła kota:D
coś czuje że w styczniu będzie wysyp ciąż,@Auri_a mając w domu królika-zapatrzyla się na kampanie PIS-u, i nie może byc inaczej jak ciąża:D
@bertha, @czarna_mala, @edloteh i złote strzały w ivf:D:D:D
noi niewspomne o droznościach, które mają być w styczniu:p:p:p
@bertha jesli ci się podoba pomysł z tymi badania aby wstawiac fotki, ogarnę temat do końca roku i wstawię jakąś wersje roboczą, bo chciałabym te badania tez opisać, zeby kiedyś mógł ktoś z tego skorzystać, napewno tu też bedzie nieoceniona @edloteh

Ja tam się pisze na naturalsa :p

To ja tez się postaram wrzucić zdjęcia wynikow.

@burczuś to ja widze, ze Ty objawy takie jak u mnie cyce ale bez zyganka ;) powiem tak dzidziol okazal sie wiekszy o prawie tydzien z pomiarow w stosunku do daty terminami i takim to sposobem przyspieszylam prawie o tydzien. Choc speadu jaki dalas ze swoja beta to ja nie przeskocze :D

@marzycielka81 Tobie również spokojnych zdrowych świąt ;*
Spełnienia marzeń!

M zaspał do pracy zerwalismy się na równe nogi xD
Ja dzisiaj mam zdjęcia muszę iść na zakupy jeszcze więc pewnie napisze wieczorkiem .
Milego dzionka ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie kochana

Czytałam Was w nocy i wątek po prostu my ale nie przychodzą mi żadne powiadomienia
@roxie123 super dom nie do końca mój styl ale miodio @nafoczka Wikuś będzie łamał serca @agatush pięknia Ty

@Maciejka78 czas leci cieszę się twoim szczęściem i też nie biorę pod rozwagę na pewno nic się nie stanie chodź rozumiem wątpliwości kupuj wyprawkę i szukaj imienia czas szybko leci

@dżoł testowałaś dziś?

@burczuś jak u Ciebie? Do wizyty 14 dni :p

@Funia90 czekam na wieści

@roxie123 ja znalazłam dziecko i nic więcej nie szukałam. Sex musi być jak dziecko znalazłam romans mam z mężem na razie platoniczny haha miłości u nas dość jednym słowem nie potrzebuje niczego prócz może 2 dzidzi :).

@marzycielka81 wszystkiego dobrego wesołych świąt kochana

@bertha podobno krzywą insulinową można zrobić w medicover w Gliwicach na Gruszczyńskiego jest ale nie jestem pewna ja też chciałam zrobić ale mam pakiet wykupiony to poproszę endo żeby dała mi skierowanie

@kas90 smoczek pomaga dziękuję kochana

@Destino co u Was?

@magda1208 jak u Was?
Dziewczyny u nas noc strachu mała miała stan podgorączkowy 37,7 daliśmy jej czopka ale bałam się o nią bardzo i spała z nami wszystko już dobrze ale co strachu się najadłam to moje.
Ps dziewczyny zmieniajcie strony położenia dziecka mała ma asymetrię główki lubi spać na prawej stronie muszę na chama ja kłaść na lewą teraz albo na wznak na 2 stycznia zapisałam się prywatnie do rechabilitanta aby pokazał jak ją poprawnie układać i czy kupić jakąś poduszkę i jak z nią ćwiczyć nie starsze oczywiście Pani pediatra powiedziała że to normalne, że tak musiała w brzuszku spać do wyprostowania nie martwić się

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry