reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mickey* czekam na allo mrl i test cytotoksyczny a jak dostane @ to hormony i amh
wstawiałam ileś stron wstecz NK mam 3,3 ale dla Ciebie wkleje te kiry ;*
Zobacz załącznik 832982

@burczuś odliczamy do wizyty ;*

Oczywiście , że przyczyniam się do przyrostu naturalnego haha

@roki_1991 no a ja nie wiem kiedy eh moze tez w marcu
niewidziałam kirów:rolleyes2:
to dziwnie maszo_Oo_Oo_Ogenotyp masz ok, kom nk niskie, :szok::szok::szok:
ciekawe jaki mlr będzie, a kariotypy macie już zrobione?

reklama
Pielucha, ślub, miłość.
WTF?!!!!

Tzn. czas sikać [emoji23]

———————————————————————————-
4 [*] (5-6tc), 1 bio-chem.
mlr bez szczepien 15%, zalecone 3 szczepienia ——> zielone swiatlo
Od poz. testu: neoparin 0,8 ;encorton 10 mg, acard (?)

@mickey* tak na nfz , w Rzeszowie... bo gdzie indziej nam daleko jechac , a jak na razie nie mamy auta takiego na dalekie trasy , bo polówką jeździmy ;/ jak odłozymy to zrobimy prywatnie pewnie ... na razie P mówił , że nie jest to az tak pilne jesli nie mamy kasy , ale chciałabym to mieć z głowy

@mickey* tak na nfz , w Rzeszowie... bo gdzie indziej nam daleko jechac , a jak na razie nie mamy auta takiego na dalekie trasy , bo polówką jeździmy ;/ jak odłozymy to zrobimy prywatnie pewnie ... na razie P mówił , że nie jest to az tak pilne jesli nie mamy kasy , ale chciałabym to mieć z głowy
ok rozumiem, gdybyście mieli jakiś inny sposób dotarcia, polecam kielce, zadzwoniłam tam, pani mnie zapisała na pobranie krwi, i wynik w sumie czekałam do 2 miesiecy, ale to kawałek od ciebie

reklama
Do góry