reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Maciejka78 rozumiem Cię doskonale, to jest takie , że musi byc dobrze i tyle... ale człowiek nie może uwierzyć tak do końca do póki nie urodzi to już nam po przejściach jest do wybaczenia , że psychika nam troche figle robi :) a dziękuję , żyję haha wczoraj piekło i wgl dzisiaj już ok prążek mam tylko :) dobrze , że szybko pod zimną wodę leciałam :D ja to zawsze zdolna jestem xD

reklama
roxie ja bym się pokusiła o stwierdzenie, że Sacha powiedział, że jesli allo mlr 0 to nk wysokie,
bo mlr jest składową wielu elementów czyli, kiry, nk, cytokiny i wiele rzeczy które nie są jeszcze odkryte,
ja dziś wkoncu ubrałam choinkę:pchoć przyznam że nie lubie jej rozbierać, ale najwyzej poproszę @dżoł zeby mi urzyczyła kota:D
coś czuje że w styczniu będzie wysyp ciąż,@Auri_a mając w domu królika-zapatrzyla się na kampanie PIS-u, i nie może byc inaczej jak ciąża:D
@bertha, @czarna_mala, @edloteh i złote strzały w ivf:D:D:D
noi niewspomne o droznościach, które mają być w styczniu:p:p:p
@bertha jesli ci się podoba pomysł z tymi badania aby wstawiac fotki, ogarnę temat do końca roku i wstawię jakąś wersje roboczą, bo chciałabym te badania tez opisać, zeby kiedyś mógł ktoś z tego skorzystać, napewno tu też bedzie nieoceniona @edloteh

roxie ja bym się pokusiła o stwierdzenie, że Sacha powiedział, że jesli allo mlr 0 to nk wysokie,
bo mlr jest składową wielu elementów czyli, kiry, nk, cytokiny i wiele rzeczy które nie są jeszcze odkryte,
ja dziś wkoncu ubrałam choinkę:pchoć przyznam że nie lubie jej rozbierać, ale najwyzej poproszę @dżoł zeby mi urzyczyła kota:D
coś czuje że w styczniu będzie wysyp ciąż,@Auri_a mając w domu królika-zapatrzyla się na kampanie PIS-u, i nie może byc inaczej jak ciąża:D
@bertha, @czarna_mala, @edloteh i złote strzały w ivf:D:D:D
noi niewspomne o droznościach, które mają być w styczniu:p:p:p
@bertha jesli ci się podoba pomysł z tymi badania aby wstawiac fotki, ogarnę temat do końca roku i wstawię jakąś wersje roboczą, bo chciałabym te badania tez opisać, zeby kiedyś mógł ktoś z tego skorzystać, napewno tu też bedzie nieoceniona @edloteh
Jeszcze ja, jeszcze ja! :p Tez ivf i rozbrajam nowy rok na samym początku :D 2-3 stycznia transfer(!!!)

@mickey* o widzisz moze tej dziewczynie o to chodziło ale nie umiała napisać , hm kurde miłoby było jakby mi mrl 0 nie wyszedł... no nic musze czekać "cierpliwie" :p :D
Nie cierpię rozbierać choinki... kot mój i mojej siostry jest teraz taka kulką, że nawet nie chce mu się ruszyć łapą hahah dobrze , że u mamy na dole mieszka nie u mnie :D
Ja tam mam w d*** ich kampanię haha kupuję rybkę Stefana o !
A ja nie... piernik wie kiedy starania ... mam nadzieje się dostać w styczniu do P eh

oj przepraszam:Djesli kogoś pominęłam, wybaczcie, :proxie przez to wstawienie tego odnajdywania wyrazów przyczynisz się do przyrostu naturalnego, każda z nas widziała dziecko- bo od tego słowa się zaczyna :p:p:pto chyba zabawa specjalnie dla staraczek:D:D:D
@roxie123 a na jakie jeszcze badania czekasz?

@Magda82.. Czytalam dzis Twoja historie na bezdechu. Napisalas o sobie ze jestes stara i nowa uczestniczka forum i powiedz czy cos sie w temacie staran kroi??

@burczuś jak nudnosci?

@marshia trzymam kciukasy za zaginione jajko ,

@bertha gola gola hehe.

@ovli22 jak sie masz?
@bea25ta nudności żadnych. Wczoraj coś tam mnie drażniło a dziś nic. Oprócz bólu cycków to zero objawów.a no i częste siku. Jeszcze 15 dni do wizyty.
Nie znam sie na kirach więc milczę w tym temacie;) @Maciejka78 już 16tc?? Japierdziu kiedy to zleciało...

@mickey* czekam na allo mrl i test cytotoksyczny a jak dostane @ to hormony i amh
wstawiałam ileś stron wstecz NK mam 3,3 ale dla Ciebie wkleje te kiry ;*
kir.jpg

@burczuś odliczamy do wizyty ;*

Oczywiście , że przyczyniam się do przyrostu naturalnego haha

@roki_1991 no a ja nie wiem kiedy eh moze tez w marcu

Załączniki

• kir.jpg
    kir.jpg
    178,9 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Do góry