reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Maciejka78 rozumiem Cię doskonale, to jest takie , że musi byc dobrze i tyle... ale człowiek nie może uwierzyć tak do końca do póki nie urodzi to już nam po przejściach jest do wybaczenia , że psychika nam troche figle robi :) a dziękuję , żyję haha wczoraj piekło i wgl dzisiaj już ok prążek mam tylko :) dobrze , że szybko pod zimną wodę leciałam :D ja to zawsze zdolna jestem xD

reklama
roxie ja bym się pokusiła o stwierdzenie, że Sacha powiedział, że jesli allo mlr 0 to nk wysokie,
bo mlr jest składową wielu elementów czyli, kiry, nk, cytokiny i wiele rzeczy które nie są jeszcze odkryte,
ja dziś wkoncu ubrałam choinkę:pchoć przyznam że nie lubie jej rozbierać, ale najwyzej poproszę @dżoł zeby mi urzyczyła kota:D
coś czuje że w styczniu będzie wysyp ciąż,@Auri_a mając w domu królika-zapatrzyla się na kampanie PIS-u, i nie może byc inaczej jak ciąża:D
@bertha, @czarna_mala, @edloteh i złote strzały w ivf:D:D:D
noi niewspomne o droznościach, które mają być w styczniu:p:p:p
@bertha jesli ci się podoba pomysł z tymi badania aby wstawiac fotki, ogarnę temat do końca roku i wstawię jakąś wersje roboczą, bo chciałabym te badania tez opisać, zeby kiedyś mógł ktoś z tego skorzystać, napewno tu też bedzie nieoceniona @edloteh

roxie ja bym się pokusiła o stwierdzenie, że Sacha powiedział, że jesli allo mlr 0 to nk wysokie,
bo mlr jest składową wielu elementów czyli, kiry, nk, cytokiny i wiele rzeczy które nie są jeszcze odkryte,
ja dziś wkoncu ubrałam choinkę:pchoć przyznam że nie lubie jej rozbierać, ale najwyzej poproszę @dżoł zeby mi urzyczyła kota:D
coś czuje że w styczniu będzie wysyp ciąż,@Auri_a mając w domu królika-zapatrzyla się na kampanie PIS-u, i nie może byc inaczej jak ciąża:D
@bertha, @czarna_mala, @edloteh i złote strzały w ivf:D:D:D
noi niewspomne o droznościach, które mają być w styczniu:p:p:p
@bertha jesli ci się podoba pomysł z tymi badania aby wstawiac fotki, ogarnę temat do końca roku i wstawię jakąś wersje roboczą, bo chciałabym te badania tez opisać, zeby kiedyś mógł ktoś z tego skorzystać, napewno tu też bedzie nieoceniona @edloteh
Jeszcze ja, jeszcze ja! :p Tez ivf i rozbrajam nowy rok na samym początku :D 2-3 stycznia transfer(!!!)

@mickey* o widzisz moze tej dziewczynie o to chodziło ale nie umiała napisać , hm kurde miłoby było jakby mi mrl 0 nie wyszedł... no nic musze czekać "cierpliwie" :p :D
Nie cierpię rozbierać choinki... kot mój i mojej siostry jest teraz taka kulką, że nawet nie chce mu się ruszyć łapą hahah dobrze , że u mamy na dole mieszka nie u mnie :D
Ja tam mam w d*** ich kampanię haha kupuję rybkę Stefana o !
A ja nie... piernik wie kiedy starania ... mam nadzieje się dostać w styczniu do P eh

oj przepraszam:Djesli kogoś pominęłam, wybaczcie, :proxie przez to wstawienie tego odnajdywania wyrazów przyczynisz się do przyrostu naturalnego, każda z nas widziała dziecko- bo od tego słowa się zaczyna :p:p:pto chyba zabawa specjalnie dla staraczek:D:D:D
@roxie123 a na jakie jeszcze badania czekasz?

@Magda82.. Czytalam dzis Twoja historie na bezdechu. Napisalas o sobie ze jestes stara i nowa uczestniczka forum i powiedz czy cos sie w temacie staran kroi??

@burczuś jak nudnosci?

@marshia trzymam kciukasy za zaginione jajko ,

@bertha gola gola hehe.

@ovli22 jak sie masz?
@bea25ta nudności żadnych. Wczoraj coś tam mnie drażniło a dziś nic. Oprócz bólu cycków to zero objawów.a no i częste siku. Jeszcze 15 dni do wizyty.
Nie znam sie na kirach więc milczę w tym temacie;) @Maciejka78 już 16tc?? Japierdziu kiedy to zleciało...

@mickey* czekam na allo mrl i test cytotoksyczny a jak dostane @ to hormony i amh
wstawiałam ileś stron wstecz NK mam 3,3 ale dla Ciebie wkleje te kiry ;*
kir.jpg

@burczuś odliczamy do wizyty ;*

Oczywiście , że przyczyniam się do przyrostu naturalnego haha

@roki_1991 no a ja nie wiem kiedy eh moze tez w marcu

Załączniki

• kir.jpg
    kir.jpg
    178,9 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Do góry