reklama
roxie123
Fanka BB :)
Funia przekazuje , że teściowa się przebudziła koło 16tej , operacja przebiegła dobrze , ale lekarz podejrzewa ,że guz jest złośliwy wierzą , że jednak będzie dobrze .
Mówiła , że jutro Wam wszystko napisze dokładnie , bo dzisiaj miała ciężki dzień .
Mówiła , że jutro Wam wszystko napisze dokładnie , bo dzisiaj miała ciężki dzień .
D
Deleted member 170039
Gość
Mi wyszly z tego obrazka pierogi i frytki no to nowy rok zapowiada sie dobrze haha
Maciejka78
@Ilis91 nie nie znam płci dziś tylko miałam słuchanie serduszka maluszka i badanie ginekologiczne. Wszystko ok więc jestem dobrej myśli. Kolejna wizyta 18 stycznia ale szybko zleci. To prawda, że początku ciąży bardzo się dluza a potem tygodnia lecą pewnie na końcówce znów się dłuży ale to jeszcze przed nami
Ja znalazłam dziecko romans miłość ha ha ha
Ja znalazłam dziecko romans miłość ha ha ha
roxie123
@Maciejka78 ile to już tygodni ? cudowne musi być słuchanie serduszka
Maciejka78
@roxie123 jutro zaczynamy 16 tc
Mam odstawić dupka ale jak się domyślacie wybiorę do końca to co mam tylko zmniejsze dawkę do 1×1 i encorton zmniejszamy dawkę do 1× 5mg.
Szkoda, że nie zrobiła usg zawsze wtedy taka kontenta jest że wsio ok ale z drugiej strony za częste usg też nie dobrze więc zdaje się na lekarza.
Co ciekawe mój M też znalazł dziecko i romans by ha ha to będzie się działo
Mam odstawić dupka ale jak się domyślacie wybiorę do końca to co mam tylko zmniejsze dawkę do 1×1 i encorton zmniejszamy dawkę do 1× 5mg.
Szkoda, że nie zrobiła usg zawsze wtedy taka kontenta jest że wsio ok ale z drugiej strony za częste usg też nie dobrze więc zdaje się na lekarza.
Co ciekawe mój M też znalazł dziecko i romans by ha ha to będzie się działo
roxie123
@Maciejka78 romans będzie miał z Tobą jak już urodzisz dziecko wszystko się zgadza hahah
A imiona wybrane ? jeju jak ten czas ucieka ...
A imiona wybrane ? jeju jak ten czas ucieka ...
reklama
Maciejka78
Nie Kochana ja to jakaś pokrecona jestem w tym moim łepku, że z jednej strony nie chce zapeszac i tak daleko nie wybieram a z drugiej strony jak bym usłyszała powatpiewanie w to, że teraz to mogłoby się nie udać to bym "zabiła" taka wiarę juz mam no słowem normalna to ja nie jestem
Jak tam oparzenie?
Jak tam oparzenie?
Podziel się: