reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hm ciekawe co u mnie wylezie ... pocieszające jest to ze nawet 0 hamowania i macie dzidziolki pod serduszkiem ;*
@Ilis91 tez tak czytałam własnie , ale bardzo mało tego w internetach

reklama
Funia przekazuje , że teściowa się przebudziła koło 16tej , operacja przebiegła dobrze , ale lekarz podejrzewa ,że guz jest złośliwy wierzą , że jednak będzie dobrze .
Mówiła , że jutro Wam wszystko napisze dokładnie , bo dzisiaj miała ciężki dzień .

@Ilis91 nie nie znam płci dziś tylko miałam słuchanie serduszka maluszka i badanie ginekologiczne. Wszystko ok więc jestem dobrej myśli. Kolejna wizyta 18 stycznia ale szybko zleci. To prawda, że początku ciąży bardzo się dluza a potem tygodnia lecą pewnie na końcówce znów się dłuży ale to jeszcze przed nami :)

Ja znalazłam dziecko romans :o miłość ha ha ha

@roxie123 jutro zaczynamy 16 tc ;)
Mam odstawić dupka ale jak się domyślacie wybiorę do końca to co mam tylko zmniejsze dawkę do 1×1 i encorton zmniejszamy dawkę do 1× 5mg.
Szkoda, że nie zrobiła usg zawsze wtedy taka kontenta jest że wsio ok ale z drugiej strony za częste usg też nie dobrze więc zdaje się na lekarza.
Co ciekawe mój M też znalazł dziecko i romans by ha ha to będzie się działo :o:p

reklama
Nie Kochana ja to jakaś pokrecona jestem w tym moim łepku, że z jednej strony nie chce zapeszac i tak daleko nie wybieram a z drugiej strony jak bym usłyszała powatpiewanie w to, że teraz to mogłoby się nie udać to bym "zabiła" taka wiarę juz mam no słowem normalna to ja nie jestem :D
Jak tam oparzenie?

Do góry