reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Ja mam: dziecko, wnuki, miłośćMała zabawa dla Was
ja wypatrzyłam dziecko, pielucha , seks ... zaśmiałam się w głos , bo dopiero później przeczytałam o co kaman , jaki zbieg okoliczności hehe obym sobie wywróżyła Zobacz załącznik 832957
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Maciejka78
Fanka BB :)
@burczuś no Ty szalona piękna beta )
@marshia piękne mieszkanko
@Ilis91 @bobasek ja juz pisalam, ze tsh moze skakac w ciazy. Wplyw czego nie wiedzialam ma tez przyjmowanie encortonu. U mnie też bardzo niskie tsh podobnie jak u Ciebie @Ilis91 spadło właśnie na początku ciąży chyba cos w 8 tc z poziomu 1.7 jakoś tak. Tylko ja eutyroxu nigdy nie brałam bo nie było wskazań (nie mialam niedoczynnosci) a teraz biorę thyrozol na podniesienie tsh 2×5mg i moje ft3 i ft4 po miesiacu wrocilo do normy. Takze glowa do gory poszukajcie dobrego endo i będzie dobrze Bobasek super wieści z dzidziolem )
Chyba nie dam rady dziś doczytać wszystkiego póki co tyle moje forumowiczki:*
@marshia piękne mieszkanko
@Ilis91 @bobasek ja juz pisalam, ze tsh moze skakac w ciazy. Wplyw czego nie wiedzialam ma tez przyjmowanie encortonu. U mnie też bardzo niskie tsh podobnie jak u Ciebie @Ilis91 spadło właśnie na początku ciąży chyba cos w 8 tc z poziomu 1.7 jakoś tak. Tylko ja eutyroxu nigdy nie brałam bo nie było wskazań (nie mialam niedoczynnosci) a teraz biorę thyrozol na podniesienie tsh 2×5mg i moje ft3 i ft4 po miesiacu wrocilo do normy. Takze glowa do gory poszukajcie dobrego endo i będzie dobrze Bobasek super wieści z dzidziolem )
Chyba nie dam rady dziś doczytać wszystkiego póki co tyle moje forumowiczki:*
reklama
Podziel się: