reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@burczuś no Ty szalona piękna beta :))
@marshia piękne mieszkanko :)
@Ilis91 @bobasek ja juz pisalam, ze tsh moze skakac w ciazy. Wplyw czego nie wiedzialam ma tez przyjmowanie encortonu. U mnie też bardzo niskie tsh podobnie jak u Ciebie @Ilis91 spadło właśnie na początku ciąży chyba cos w 8 tc z poziomu 1.7 jakoś tak. Tylko ja eutyroxu nigdy nie brałam bo nie było wskazań (nie mialam niedoczynnosci) a teraz biorę thyrozol na podniesienie tsh 2×5mg i moje ft3 i ft4 po miesiacu wrocilo do normy. Takze glowa do gory poszukajcie dobrego endo i będzie dobrze :) Bobasek super wieści z dzidziolem :))
Chyba nie dam rady dziś doczytać wszystkiego póki co tyle moje forumowiczki:*

Dostałam takie info ...

" Dr Sacha mówił, że NK jest powiązane z Allo.
Jeśli Allo jest wysokie to i NK takie będą. "

To działa w dwie strony ze jak nk niskie to i allo niskie ? czy wgl się sprawdza taka teoria ?

reklama
@roxie123 U mnie się ta teoria wogóle nie potwierdziła. Miałam 0% hamowania a aktywność NK wysoką

1513881069-33741ca6023c4e88-aaaaaa.jpeg

Do góry