roxie123
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja wycZytalam Dziecko, Pieniądze, Romans[emoji23]Mała zabawa dla Was
ja wypatrzyłam dziecko, pielucha , seks ... zaśmiałam się w głos , bo dopiero później przeczytałam o co kaman , jaki zbieg okoliczności hehe obym sobie wywróżyła Zobacz załącznik 832957
A ja wycZytalam Dziecko, Pieniądze, Romans[emoji23]
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji23] no to rzeczywiście, a jak to dziecko romansu[emoji39]Mała idziemy łeb w łeb ze wszystkim. Wczoraj robiłyśmy to z pixy i pisałam jej że to samo wyczytałam. Dziecko pieniądze i Romans Jeszcze śmiałam się że Romans to z wszelkiej maści ginekologami, na których będę wydawać pieniądze, żeby mieć dziecko.
[emoji23] no to rzeczywiście, a jak to dziecko romansu[emoji39]
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Wg moich obliczeń ten 17mm powinien pęknąć ok 11-12dc. To może w 16dc już nie było widać płynu.. ciekawe jak długo go na usg widać...O kurczaki...... dziewczyny HELP. Analizuję z bercioszkiem co się mogło stać z jednym pęcherzykiem. W 8 dc były 2: 14 i 17 mm. W 16 dc tylko 1 i ani śladu pi 2.
Czy taki duży pęcherzyk Mize się sam z siebie wchłonąć????
Płynu w zatoce Douglasa nie było
Już widziałam ze Ilis wstawiła to co kiedyś pisałam. Więcej nie wiemZawał znowu... a dzisiaj o to pytałam ... nie wiem z tego nic pomocyyyyy mówi Wam to coś ?? jest bardzo źle ? za każdym razem jak dostaje wyniki to aż mnie ściska w żołądku ...Zobacz załącznik 832940
Przepraszam za post pod postem nie umiałam wyżej zdj wstawić
Tego niestety nie wiem co ten oznacza...@Ilis91 no to ja mam tamte ok a obecny 2DL2 a powinien byc nie obecny ... i co to znaczy ? :<
No nie dziwię się , że można oszaleć , ale już się nie leje i wgl więc bądź dobrej mysli ;* dzidzi rośnie
Hehe, dzisiaj w nocy były 3 gole! M nie mógł spać@Magda82.. Czytalam dzis Twoja historie na bezdechu. Napisalas o sobie ze jestes stara i nowa uczestniczka forum i powiedz czy cos sie w temacie staran kroi??
@burczuś jak nudnosci?
@marshia trzymam kciukasy za zaginione jajko ,
@bertha gola gola hehe.
@ovli22 jak sie masz?
U mnie raczej nic nie wydłuża bo mam dzisiaj 13dc i wg mnie owu wiec będzie standardowy 26 dniowy cykl.Dziewczyny wiem, że wiele z was stosuje mleczko pszczele. Ja tez je stosuje teraz pierwszy cykl i zastanawiam sie czy ono moze wydluzyc cykl? Wiem, ze podnosi progesteron.. ale czy moze ktoras z Was miala dluzszy cykl? @bertha ? @Funia90 Ty chyba pisalas ze kolezanka cala ciaze stosowala?
Bede bardzo wdzieczna za rozwianie watpliwosci
@roxie123 My mozemy teoretycznie juz od jakiegos czasu sie starac ale jak pisalam robie sobie wakacje
Mała zabawa dla Was
ja wypatrzyłam dziecko, pielucha , seks ... zaśmiałam się w głos , bo dopiero później przeczytałam o co kaman , jaki zbieg okoliczności hehe obym sobie wywróżyła Zobacz załącznik 832957