reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 spokojnie tak jak pisała @Ilis91 ja i Destino namy haplotyp AA, a mimo wszystko się udało zabrnąć już naprawdę daleko [emoji4] ja mam więcej kirów nieobecnych niż obecnych [emoji26]Przy czym u mnie P. właśnie na zły wynik KIRów przepisał accofil.
@Destino ale piękne zdjęcie [emoji7]
@Magda82.. Bardzo wzruszająca jest twoja historia zmagań o to największe szczęście. Ucałuj Klarę [emoji8]
@Asia2104 gratuluję córci
@Funia90 mam nadzieję, że operacja się powiodła
@burczuś rycerskie mówisz [emoji28]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@matulkaa prawda , nie ma rzeczy nie możliwych :) trzeba wiedzieć co zastosować :)
...mam nadzieje , że wystarczy mi accofil ... niby nie myśle o tych badaniach , ale jak odświeżam skrzynkę to zamieram :/ głupia jestem wiem...ale tak bardzo bym chciała żeby ktoś nam w końcu pomógł :<

Dziewczyny wiem, że wiele z was stosuje mleczko pszczele. Ja tez je stosuje teraz pierwszy cykl i zastanawiam sie czy ono moze wydluzyc cykl? Wiem, ze podnosi progesteron.. ale czy moze ktoras z Was miala dluzszy cykl? @bertha ? @Funia90 Ty chyba pisalas ze kolezanka cala ciaze stosowala?
Bede bardzo wdzieczna za rozwianie watpliwosci :)
@roxie123 My mozemy teoretycznie juz od jakiegos czasu sie starac ale jak pisalam robie sobie wakacje ;)

@pixi.nova no tak każdy inaczej leczy , eh no nic musze czekac na wizyte
@olaa90 nooo trzeba będzie się dobijać od rana ... ja 2wizyta mam nadzieje , że szybciej mnie przyjmą , bo wiem , że na pierwszą ciężko trzeba czekać ja miałam fuksa z tą wizytą kurde

reklama
@Funia90 trzymam kciuki :)
@bentula prezent idealny ;) Wydawałoby sue, ze dla małego, ale dla Ciebie :) Będziesz spokojniejsza :)@mała79 Pisałaś że masz pod górkę znowu. To Ty prawda? Możemy przybić sobie piątkę. Mój pęcherzyk nie pekł i teraz torbiel duża w lewym i stosunkowo mała w prawym jajniku. Oszaleję, osiwieję, ocipieję. Przepisał mi duphaston, bo stwierdził że na ciążę się przyda jeszcze :). Cieszę się, że on ma w tym momencie chyba więcej wiary w to niż ja :(
Tak to ja[emoji19] to kochana przybijam ci piątkę, Ciągle coś u nas, ja już czasami wymiękam i zastanawiam się czy nie odpuścić....żexto jakieś znaki aby dać spokój bo to i tak nic z tego nie będzie. Z drugiej strony szczepienia, leki, wyjazdy do Łodzi i tyle kasy na to wsio poszło to żal..
@burczuś taka własnie jest profesjonalna invicta w Warszawie, bez komentarza....będę szukać gdzieś indziej. A ty sie teraz szczepisz w ciązy??? Co ile bierzesz intralipid?
@Magda82.. a na co to ACC Optima??? Powiem ci ze identyczny schemat leków daje Jerzakowa z Warszawy, oprócz emcortonu ktorego ona nie uznaje..
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
[USER=177774

Ostatnia edycja:
Do góry