reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Auri_a oki będę się cofać i gdzieś to szukać :) dziękuję :)
@bertha kochana rzucisz okiem ? ;*
@marshia wiem mi wczesniej też wariował troche organizm i się cykle wydłużyły , ale sie unormowało ...swoją drogą ja też nie wiem co u mnie , jeszcze nie byłam na usg po poronieniu... czekam na @ ...

reklama
Hej dziewczyny,jak myslicie u mnie szczepionki?????moj MRL to 24%a test lct dodatni. wynik:0,39 do 0,30 jest ujemny.
28grudnia mam wizyte u dr.Pasnika i wreszcie moze sie cos ruszy

@Ilis91 no to ja mam tamte ok a obecny 2DL2 a powinien byc nie obecny ... i co to znaczy ? :<
No nie dziwię się , że można oszaleć , ale już się nie leje i wgl więc bądź dobrej mysli ;* dzidzi rośnie :)

@Ilis91 aha ... a daj spokój strasznie się boję ale wyniku czy ewentualnie M może być dawcą jak coś , byłoby łatwiej... a mrl podejrzewam, że blisko 0 albo 0 skoro całkiem odrzucam zarodek :/

reklama
Do góry