reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Sluchajcie moj ma problem z szybkim przybieraniem na wadze, myslal ze to przez tarczyce, zrobil badania, usg , poszedl do endo a ten przepisal mu leki. Zamowil w aptece i dzis mnie prosil zebym odbrala i zobaczcie co dostalam [emoji23]
1513796000-c435d9e722e2d0b0-aaaaaa.jpeg

Ale nie bede mu podjadac nie majac zrobionej krzywej [emoji22]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@dzol [emoji23][emoji23][emoji23] czyzby lekarz zwariowal? Takie ilosci? Mysle, ze nie zauwazy jak jedno pudelko zniknie.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 wytrzymasz. Pisz wiecej to czas szybciej leci. A mozg masz w porzadku, typowo ciazowy...przywykaj. Nie mysl ze jestes ciezarem. To dla dobra maluszka. Kiedys twoj m zaniemoze wtedy ty bedziesz go wyreczac... oby nie trzeba bylo. My juz to niestety przerabialismy

@agatush az sie wrocilam jak zobaczylam choine. Sliczna

@Ilis91 sorry ze ja tak tylko o lekarzach ale gdzie warto do diabetologa?
Z tego dda wynika taki nadwrazliwy charakter ale da sie z tym poradzic!
@dżoł zrób krzywa koniecznie ja tez nigdy nie przypuszczalam ze z tym moge miec problem a wyszla źle
Ja przez ostatni rok-dwa przytylam 10 kg i pewnie stad te gorsze parametry
@pixi.nova balam sie probowac bo ostatnia ciaza była na acard encorton i duphaston ale kto wie czy akurat Clexanu nie zabraklo
@matulkaa super ze z dzidzia ok bardzo dziekuje za informacje w sprawie diety od Nowego Roku zaczynam na pewno!

@roxie123 @Destino piekne drzewka.

@burczuś ja popieram z lekarzem ja chodziłam długo bo 6-8 miesięcy pewno bez tego nie była bym w tym miejscu w którym jestem.

@Funia90 przyjadę i kopnę go w du..... trzymam kciuki za teściową będzie dobrze.

@Destino piekny królewicz niech troszkę jeszcze przytyje

@Ilis91 współczuję Ci kochana wiele przeszłaś z rodzicami mam nadzieję ze mama wytrwa w postanowieniu ale wiem że trudno mam wujka alkoholika cieżka sprawa. Ściskam

@agatush śliczna choinka i jakieś prezenty sie walają pod nią :p

@marshia pięknie to wymyśliłaś

@dżoł kciuki za owocną owu . Haha to lekarz zaszalał lekarz

@iveo jak u Was?

Dziewczyny z biodrami ok za 2 miesiące badanie kontrolne. Jutro szczepienia

Dziś od rana do 15 nie było u mnie prądu przez dewelopera myślałam że się spienie ze złości wszystko mam na prąd. Nawet tel mi się rozładował i teraz wszystko nadrabiam

Dziewczyny płytki sensoryczne daje się pod klatkę piersiową nie pod głowę dlatego może być klin ja mam pościel koce w łóżeczku ale w nogach i łóżeczko jest na 140 ale ja na noc dziecko daję do tulika i wkładam w waleczki wtedy nie wala sie po całym łóżeczku i mam nad nia kontrolę jako tako

@burczuś dziękuję ze pytasz u mnie wszystkie plany padly . Mialam mieć droznosc w tym tygodniu ale jestem chora z gorączką 39° i nie dam rady tego zrobić. Jutro mialam wizyte w invicie na ktora czekalam miesiac i Pani zadzwonila ze lekarz odwołał wszystkie wizyty najbliższy termin 1 luty, normalnie wymiękam wszystko po górkę[emoji20] złam

@matuulka jaka ta twoja dzidzia już duża, super

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 ja po 6 szczepieniu i przed kolejnymi badaniami sprawdzajacymi. Wyszla mi niezbyt krzywa insulinowa i albo pojde do endo w Krak jak sie da w miare szybko wizyte a jak nie to zapytam Maline co z tym dalej bo telefonicznie mi przekazali ze cos mi zapisze. Po Nowym Roku chcialabym zrobić testy na nietolerancje pokarmowe vo mi sie wiecznie cos z brzuchem dzieje.

Dziewczyny! Wasze choinki są obłędne! Za to u mnie błędne koło. Ja ubieram a koty rozbieraja :)

Jestem po wizycie. Wszystko ok. Krwiak zniknął. Byłam z mężem pierwszy raz żeby pooglądal i jak na złość dziś niewiele było widać. Jedynie co to wiemy na bank że córka :)

Ale nie obyło się bez kompromitacji. Zabierając męża nie przewidzialam jednej rzeczy. Zaraz po wejściu do gabinetu doktor mówi " na wagę" i tak oto mąż po 5 latach się dowiedział ile ważę :)

reklama
@Ilis91 wytrzymasz. Pisz wiecej to czas szybciej leci. A mozg masz w porzadku, typowo ciazowy...przywykaj. Nie mysl ze jestes ciezarem. To dla dobra maluszka. Kiedys twoj m zaniemoze wtedy ty bedziesz go wyreczac... oby nie trzeba bylo. My juz to niestety przerabialismy

@agatush az sie wrocilam jak zobaczylam choine. Sliczna
Dziękuję :-)
@roxie123 @Destino piekne drzewka.

@burczuś ja popieram z lekarzem ja chodziłam długo bo 6-8 miesięcy pewno bez tego nie była bym w tym miejscu w którym jestem.

@Funia90 przyjadę i kopnę go w du..... trzymam kciuki za teściową będzie dobrze.

@Destino piekny królewicz niech troszkę jeszcze przytyje

@Ilis91 współczuję Ci kochana wiele przeszłaś z rodzicami mam nadzieję ze mama wytrwa w postanowieniu ale wiem że trudno mam wujka alkoholika cieżka sprawa. Ściskam

@agatush śliczna choinka i jakieś prezenty sie walają pod nią [emoji14]

@marshia pięknie to wymyśliłaś

@dżoł kciuki za owocną owu . Haha to lekarz zaszalał lekarz

@iveo jak u Was?

Dziewczyny z biodrami ok za 2 miesiące badanie kontrolne. Jutro szczepienia

Dziś od rana do 15 nie było u mnie prądu przez dewelopera myślałam że się spienie ze złości wszystko mam na prąd. Nawet tel mi się rozładował i teraz wszystko nadrabiam

Dziewczyny płytki sensoryczne daje się pod klatkę piersiową nie pod głowę dlatego może być klin ja mam pościel koce w łóżeczku ale w nogach i łóżeczko jest na 140 ale ja na noc dziecko daję do tulika i wkładam w waleczki wtedy nie wala sie po całym łóżeczku i mam nad nia kontrolę jako tako
Tak są już. Byłoby więcej ale przy choince leży mata edukacyjna Michaliny (odsunelam ja tylko na potrzeby zdjęcia) więc nie mam jak ich umieścić pod choinka i muszą czekać :-p

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry