@roxie123 eh ja cale zycie wszytsko sama i jeszcze praca .
Nie wiem,ja tez mam jakis dziwny charakter ,ze prosic sie nie lubie,jak mowie komus dwa razy i nie slyszy to za trzecim robie sama.
A odnosnie przepisow na tm ,wejdz sobie na stronke przepisownia,tak masz od groma tego[emoji5]
Uuu z ta prostownica wspolczuje,za nastolatki i starych prostowinic oparzylam sobie czolo[emoji23]
@kas90 mysle ,ze monitor to dobrze wydanw pieniadze[emoji4]
@Destino coz za piekny nosek[emoji7]dobrze,niech siedzi w brzusiu[emoji4]ciekawe ile Asia wazy,brzuch rosnie i waga tez,u mnie nie tak kolorowo jak u Ciebie i
@matulkaa[emoji14]
@llis91 nie stracisz maluszka kochana[emoji5]uszy do gory,nasze ciaze po prostu nie sa latwe
Co do alkoholu ...moj Tata byl alkoholikiem(nie zyje,moge powiedziec tylko tyle ,ze zrobil sobie krzywde ,tak bedzie najlagodniej ujete)
Moje zycie bylo trudne,przemoc troszke byla ale bardziej ta psychiczna jednak.
Tata odszedl jak mialam 18 lat .
W sumie to starszne ale wtedy zaczelam zyc.
Dlatego ja nie cierpie alkoholu.
Sama pije ,powiem ale to w weekend lub czasem lampke wina czerwonego.
Tylko ja mam umiar on nie mial
I dlatego juz jak bylam dzieckiem to postanowialam ,ze moj maz nie bedzie pil codziennie alkoholu.
A juz na pewno nie zycze sobie tego teraz jak jestem w ciazy.
Dwa Maz nie wmowi mi ,ze to stresy zwiazne z choroba,bo ta potwierdzila sie poltora tygodnia temu a on popija sobie lohoho od lata spokojnie.
Co innego jak razem wypilsmy sobie winko wieczorem dla relaksu a co innego piwkowanie czy drinkowanie.
Jeszcze po moich przejsciach.
Takze ja swoje w zyciu przeszlam i kolejne lata chcialabym juz przezyc majac swoja prawdziwa kochajaca sie rodzine.
Zawsze marzylam o takiej duzej i szczesliwej[emoji5]
@dżoł super ,ze byla owu[emoji5]
Dziewczynki dziekuje Wam wszytkim,calujemy z Asiunia[emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom