reklama
roxie123
Fanka BB :)
marshia
@Ilis91 kochana sporo przeszłaś z rodzicami w swoim życiu. Jesteś bardzo Dzielna i mam nadzieję że ta twoja ciąża to będzie dla mamy jednak jakiś kop. Co do Choinki to kupiłam wczoraj w Castoramie drabinkę Ogrodowa na dziale ogród bo nie mam głowy biegać za żywą choinką a tym bardziej potem ją podlewać. Ubranie Choinki to oczywiście moja własna inwencja. Cieszę się że się podoba
dżoł
@Destino ale buziulka [emoji7][emoji7][emoji7]
to masz chociaz wesolo z kotem, ja mojego musze brac na rece, majtać bombkami przed nosem i wtedy raczy machnac łapką ale tylko raz, co by sie nie przemeczac [emoji23] takze taki rozrywkowy moj koteł [emoji5]
@marshia kciuki za mame [emoji8]
@Funia90 za tesciowa i brata [emoji110]️[emoji8]
@Ilis91 nie stresuj sie , odpoczywaj [emoji8]
Ja po wizycie, owu byla, przepisal neoparin 0,8 i encorton od testu. Jak zapytalam o lamette powiedzial ze ten lek nie jest zarejestrowany w polsce i stosuje go sporadycznie i tylko w przypadkach jak clo nie dziala [emoji17] takze recepty nie dostalam [emoji22] o krzywa cukrowa zapomnialam zapytac [emoji85]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
to masz chociaz wesolo z kotem, ja mojego musze brac na rece, majtać bombkami przed nosem i wtedy raczy machnac łapką ale tylko raz, co by sie nie przemeczac [emoji23] takze taki rozrywkowy moj koteł [emoji5]
@marshia kciuki za mame [emoji8]
@Funia90 za tesciowa i brata [emoji110]️[emoji8]
@Ilis91 nie stresuj sie , odpoczywaj [emoji8]
Ja po wizycie, owu byla, przepisal neoparin 0,8 i encorton od testu. Jak zapytalam o lamette powiedzial ze ten lek nie jest zarejestrowany w polsce i stosuje go sporadycznie i tylko w przypadkach jak clo nie dziala [emoji17] takze recepty nie dostalam [emoji22] o krzywa cukrowa zapomnialam zapytac [emoji85]
bobasek1990
Myśli że będzie chłopiec ale to takie 60% do 40%U mnie nic się nie dzieje. Trochę depresyjna jestem, nie chcę stracić tego Maluszka. Mam nadzieję,że będzie dobrze. Mąż mi robi zastrzyki w tyłek z prolutexu i powiem szczerze,że wczoraj może nie,ale dziś poszło mu super. Powiedział,że może do szkoły pielęgniarskiej pójdzie wczoraj w nocy połknęłam na leżąco kilka tabletek i miałam jakby zagazowany przełyk. To było straszne. Z 15minut nie mogłam sobie poradzić :/ ostatecznie nie wiem ile razy mi się odbiło i raz zwymiotowałam. Ostatni raz leki na leżąco...niby głowa była w pionie,no ale przełyk nie.
@Funia90, Mąż ma teraz trudny czas,pewnie odreagowuje,ale to nie jest dobry sposób. Niestety picie piwka codziennie to dobra droga do alkoholizmu. Ja się boję alkoholu jak ognia. Mój tata pije codziennie od lat. Przeważnie piwo,choć był czas,że szła wóda. Problem jest od lat,on go nie widzi. Było dużo próśb,łez,moich krzyków. Wszystko na nic. Na szczęście nie ma przemocy czy agresji,ale problem jest. Odkąd byłam mała to się za mną ciągnie. Mam dużo symptomów DDA. Moja mama też ma problem,ale u niej jest inaczej. Są ciągi. Potrafi nie pić kilka miesięcy,no ale jak zacznie..Teraz się trzyma,mimo wielu problemów,chyba dla mnie. Jak myślałam, że to puste jajo,to mama się napiła. Na drugi dzień błagałam ją,żeby mi nie dokładała i jest okey. W poprzedniej ciąży dużo pili,dali mi popalić próbowałam kilka razy zerwać kontakt,ale ciężko. Jestem z mamą bardzo zżyta,to moja najlepsza przyjaciółka,ale jak piję,pojawia się we mnie nienawiść. Jak zachorowalała na raka, nie piła długo. ja sobie tłumaczyłam, że ten rak był może właśnie po to, no ale niestety..Męża też gonię jak widzę,że przesadza,bo wiem jak to się może skończyć i jak rozwalić życie. Nie tylko jemu,ale całej rodzinie. Pilnuj go @Funia90 i bądź słowna,jeśli mu czymś grozisz albo dajesz ultimatum,egzekwuj to. Dla mnie alkohol to bardzo trudny temat. I wiele bólu w życiu przez niego zaznałam. Nie chodziłam nigdy głodna,brudna,nie bili mnie , miałam co chciałam. Brakowało poczucia bezpieczeństwa... Próbuj wspierać męża,bo na pewno mu ciężko,ale bądź twarda i nieugięta. Dla Waszego wspólnego dobra :* trzymam kciuki za teściową,oby się wszystko udało i żeby wyzdrowiała!
@marshia , zdrówka dla mamy :* skąd ta drabinkowa choinka? Cudo!
@bobasek1990 , gratuluję prenatalnych! Lekarz podejrzewał płeć?
@Destino , śliczny, duży chłopczyk :*
agatush
Moderatorka
Kciuki za Twoją teściowa Kochana. I życzę Ci dużo siły i wytrwałości [emoji8]@marshia jutro jeszcze mieli jechac do tego speca od gamma ale w poniedzialek tesc byl w tym szpitalu i rozmawial z lekarzem wiec nie wiem jak on z nim porozmawial ale miejsce sie znalazlo.
Ja to juz cala chodze ,ale musi byc dobrze[emoji5]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
iveo
@Funia90 mam nadzieje ze operacja dobrze pojdzie a i z mezem sie wsystko ułoży. Może on troche niedojrzaly jeszcze i troche go zycie i sytuacja zmienią. Wazne zebys Ty nie brala wszystkiego na siebie bo od tego najbardziej zwariowac można
@Destino choinka super a dzidziol wspanialy! Ja przyszlam na forum mniej wiecej w czasie jak zaszlas w ciążę dlatego jakos bardzo jest mi bliska Twoja historia. A miesiac wczesniej szukalam dobrego lek w Krakowie i mialam wybrac Milewicza albo Hurasa wybralam drugiego i nigdy sie nie dowiem czy to nie byl blad. Przez to ze do niego poszlam nigdy nie sprobowalam ciazy na Clexane tylko ze strachu przed kolejna strata poszlam na te szczepienia i tez ciagle nie wiem czy dobrze robie
@mickey @bertha @marshia @pixi.nova i inne dziewczyny od testow limfocytowych ja sie zaczynam zastanawiac czemu kazdy niezaleznie od wynikow dostaje Encorton 10 ???
Mialam nadzieje ze kazdemu doktor powie co innego bo jak jest 1 lek w 1 dawce to po co te badania
@kas90 @Porzeczka1234 @agatush caluski dla Waszych dzieciaczkow
@burczuś spokojnej ciąży. Uwielbiam Twoj spokoj i dojrzalosc jaka wprowadzasz na to forum
@illis90 tez znam problem Dda niestety. Dlatego mam charakter pelen niepokoju i nieuzasadnionych zwykle lęków. Mam nadzieję ze z malym bedzie ok wypelni Ci czas i zapomnisz o klopotach. A przy okazji polecasz jakiegos psychologa/psychiatre z Krakowa?
@magda1208 pamietaj ze nawet gdyby Malina nie wiedzial co robic to nie koniec swiata. Znajdziesz swoja drogę oby jak najszybciej!
@Destino choinka super a dzidziol wspanialy! Ja przyszlam na forum mniej wiecej w czasie jak zaszlas w ciążę dlatego jakos bardzo jest mi bliska Twoja historia. A miesiac wczesniej szukalam dobrego lek w Krakowie i mialam wybrac Milewicza albo Hurasa wybralam drugiego i nigdy sie nie dowiem czy to nie byl blad. Przez to ze do niego poszlam nigdy nie sprobowalam ciazy na Clexane tylko ze strachu przed kolejna strata poszlam na te szczepienia i tez ciagle nie wiem czy dobrze robie
@mickey @bertha @marshia @pixi.nova i inne dziewczyny od testow limfocytowych ja sie zaczynam zastanawiac czemu kazdy niezaleznie od wynikow dostaje Encorton 10 ???
Mialam nadzieje ze kazdemu doktor powie co innego bo jak jest 1 lek w 1 dawce to po co te badania
@kas90 @Porzeczka1234 @agatush caluski dla Waszych dzieciaczkow
@burczuś spokojnej ciąży. Uwielbiam Twoj spokoj i dojrzalosc jaka wprowadzasz na to forum
@illis90 tez znam problem Dda niestety. Dlatego mam charakter pelen niepokoju i nieuzasadnionych zwykle lęków. Mam nadzieję ze z malym bedzie ok wypelni Ci czas i zapomnisz o klopotach. A przy okazji polecasz jakiegos psychologa/psychiatre z Krakowa?
@magda1208 pamietaj ze nawet gdyby Malina nie wiedzial co robic to nie koniec swiata. Znajdziesz swoja drogę oby jak najszybciej!
Ostatnia edycja:
Podziel się: