reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino a dziekuje dobrze:) nowy cykl owulka tuz za rogiem ale na spokojnie, w marcu jak jeszcze nie zaskocze to mam 5 dni w szpitalu zeby pobadali mnie dokładnie i moze cos zdiagnozuja ale na spokojnie ale dzialamy w strone dzidzi oczywiscie :)super ze juz bezpiecznie czekasz na rozwiazanie:* @Funia90 dogadalybysmy sie...moj tata zmarl w 2011 na marskosc watroby..wiadomo przez co.chociaz byl cudowny a ja coreczka tatusia ale owladniety totalnie przez alkohol. Ja alko nie lubie na szczęście moj M tez nie. Z tym proszeniem sie mam identycznie. Kiedys chodziłam na terapie bo chcialam pomoc mamie i okazalo sie ze jestem klasycznym dda.nadopiekuncza, zosia samosia. Ale szukam w tym plusow;) ale warto to wiedziec i pracować zeby M nie mial z nami za dobrze bo nie o to chodzi;) @olaa90 kochana nie dalam rady dzis solidnie poczytac co sie u Ciebie dzieje:( moze wyskocz na siłownie z kolezanka, porob cos aktywnego gdyby nie ta zima to baxh na rower i problemow mniej..ja pamietam uderzalam w redsy jakies 7 lat temu po rozstaniu z bylym.bylam zupelnie sama na szczęście uderzylam w sport i mam teraz mase przyjaciół i M stamtad:)
Buziaki i powodzenia wszystkim dziewuszkom:* @burczuś @Ilis91 kciukasy za spokoj:*

Ostatnia edycja:
@Porzeczka1234 , Kochana miałaś krwiaka w tej ciąży z Zosieńką? Powodzenia na szczepieniach!
@Asia2104 , cieszę się,że krwiak poszedł,gratuluję córeczki :) duży był Twój krwiak? Ile go miałaś? w którym miejscu? Plamiłaś, krwawiłaś czy się wchłonął?
Krwiaka znaleźli w 12 Tc. Plamilam i to było pierwszym objawem. Niestety nie wiem jak był duży - mój lekarz powiedział że jak będzie konieczne to powie a inaczej nie chce żebym brała do głowy. Dostałam luteine i bezwzględnie nakaz nic nie robienia. Pomogło.

KOCHANE DZIEWCZYNY! Pisze po przespanych kilku godzinach :-) bo mały jedzenia sobie nie odmowi,bo wreszcie spalam prawie spokojnie. W ciagu dnia oswiadczylam mężowi ze nie chce zadnych prezentow pod choinkę,tylko musi mi kupic monitor oddechu,bo ja nie bede spala kolejną noc, a w ciagu dnia nie bylo lepiej,bo latalam non stop patrzec czy oddycha,a gdy bylo ciemno to z latarka zeby go nie obudzic. Maz wziął sobie to do serca,i gdy bylam u dentysty znalazl monitor uzywany 40 kilometrow od nas. Jedna z Was tu wspominala o nim,ANGELCARE AC 300,z dwoma plytkami,bez niani,ale maly spi z nami w sypialni wiec nie ma problemu,testowalismy go kilkakrotnie czy kobieta nas nie oszukala,ale na szczescie działa bez zarzutu. Maly widzę ze raczej bedzie spał na brzuchu jak jego tatuś,a matka przezywalaby dramat co noc. DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA WIELKIE WSPARCIE :-*. Myślę sobie ze Bóg dał nam ostrzeżenie,żebyśmy odczuli co w zyciu jest najwaniejsze,i jak szybko mozna to lub raczej kogos stracic,najwaznieszy skarb,ktorego zycie jest bezcenne. Takie sytuacje zmuszaja nas do dzialania,do czytania,i okazuje sie ze tam,tu niedaleko ludzie przezywali ten dramat. MILEGO DNIA ZYCZE WSZYSTKIM :-*

@Porzeczka1234 oj byly przepyszne z truskawkami i borowkami[emoji7]
A teraz dieta mowisz?

@agatush czyli Michasia ma juz swoja wlsna choineczke[emoji5]dzieci uwielbiaja swiatelka

@Totois30 przykro mi[emoji17]
Wiesz ja od zawzsze wiedzialam ,ze przez bardzo trudne dziecinstwo jestem jaka jestem ale jak czytam o tym syndromie dda to wiele mi sie zgadza.
Chore ambicje ,wieczne udowodnianie ,branie na siebie winy zy odpowiedzialnosci i wiele ,wiele innych
U mnie tez syndrom zosi samosi i chec zycia totalnie inaczej niz wczesniej.
Postanowione juz za dziecka.
A najgorsze jest w tym wszytskim to jak zaczynam myslec czasem o tym czy ja w ogole mialam byc szanse dzieckiem?kurcze tak szybko musilam dorosnac.
Ale moje dzieci beda zyly inaczej[emoji5]

@bentula ciesze sie ,ze masz monitor,ja tez sobie bez niego nie wyobrazam[emoji5]odpocznij[emoji8]

Dziewczyny musze sie czyms zajac.
Takze wlasnie pije kawe i biore sie za jakas robote .
Bo nawet Asia osiwieje o ile ma juz wlosy bo ja to do roku lysa bylam [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 trzymam kciuki :)
@bentula prezent idealny ;) Wydawałoby sue, ze dla małego, ale dla Ciebie :) Będziesz spokojniejsza :)@mała79 Pisałaś że masz pod górkę znowu. To Ty prawda? Możemy przybić sobie piątkę. Mój pęcherzyk nie pekł i teraz torbiel duża w lewym i stosunkowo mała w prawym jajniku. Oszaleję, osiwieję, ocipieję. Przepisał mi duphaston, bo stwierdził że na ciążę się przyda jeszcze :). Cieszę się, że on ma w tym momencie chyba więcej wiary w to niż ja :(

Cześć z rana:)
@bentula no to teraz już będziecie spokojniejsi:)
@mała79 nooo to do bani...Kurcze ta drożność no to nie masz wpływu, bo choroba...ale ta wizyta?? Co to ma być! 2 miesiące później! jakaś parodia??Chyba bym dymu tam narobiła...Przecież do tych klinik typu Invicta, Invimed itp nie chodzi ktoś, by sprawdzić czy wszystko u niego gra, tylko ma ciśnienie czasowe,bo stara się już długi czas. No nieprofesjonalne podejście! dzwoń może tam, niech wcisną Cię gdzieś!
@marshia i nic nie dał na rozbicie tych torbieli?? Dziewczyny pisały o jakimś leku? Kurde no...:/

@burczuś powiedxiał, ze duphaston ma to samo działanie w tym zakresie co orgametril, o którym pisaka @dżoasia. I mam dupka. Biorę już od wczoraj i przez 7 dni. Potem ok 10 dc dnia kontrola. Ale IMK dla Pasnika i tak znów nie zrobię :(

@marshia u mnie ostatnie poronienie bylo w kwietniu a nawet sie nie moge starac jeszcze. Tez chcialam szybko i caly czas dzialam ale pewnych rzeczy sie nie przeskoczy. Ufam ze ten czas jest po to zeby cos sie w organizmie naprawilo i wierze ze obie sie doczekamy.

reklama
@marshia - trzymam kciuki, aby wkrótcu u Paśnika się więcej wyjaśniło i do boju!;*

@kas90 - okropnie musiało Ci się słuchać tę laskę u gina...

@matulkaa - nie dziękuję, by nie zapeszyc :)

@burczuś - to samo pomyślałam o gównoburzy, dlatego się nie wypowiadam...

@Funia90 - kciuki za teściową!

@Destino - ale słodizak! <3

@Ilis91 - uda się zobaczysz!! :)

@Asia2104 - gratuluję córeczki <3

Do góry