reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 super wiadmosc z bioderkami.
Jutro trzymam kciuki,bedzie dla Ciebie stres na pewno:/

@agatush co Michasia na choineczke?reaguje?[emoji4]piekna[emoji5]

@Destino dokladnie [emoji5]zdrowko i jeszcze raz zdrowko,reszte pokonamy[emoji4]chociaz milosc tez sie przyda[emoji23]

@llis91 kochana tez poczulam jak lezalam to o starszych lub chorych ludziach:/
Grr...
Jak lezalam to M codziennie wychodzil o 7 a wracal o 22,bylam bradzo samotna,akurat dwie przyjaciolki urodzily wiec tez nie bardzo jak mialy odwiedzic:/
Raz kochana @kas90 wyslala do mnie swojego M z nalesnikami[emoji4]
Moj M raz zeobil mi zurek i uwierz ,ze za dobry nie byl ale checi byly.
Dwa razy Mama przyniosla obiad i raz przyjaciolka w ten sam dzien co Kasia @kas90[emoji4]
A tak to niestety kanapeczki albo moglam sobie cos zamowic.
I tak poltora miesiaca.
Dasz rade,dla dzidzi wszytsko.
Ja prawie w depresje wpadlam,choc jak widac mnie chyba nie az tak latwo w nia wpedzic.
Moze dlatego reszte ciazy jak krwiak zniknal to prawie przebieglam[emoji38]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Ilis91 kochana ja leżałam 18 tygodni i dałam radę płakałam ale leżałam dasz radę głowa do góry wszystko to dla dziecka nie miej do siebie pretensji

@Funia90 pamiętam te naleśniki też robiłam sobie w ten dzień ale bym zjadłam cóż w ciąży nie jestem to nie będę się obżerać a serio nie mogę truskawek hahaha

Sluchajcie moj ma problem z szybkim przybieraniem na wadze, myslal ze to przez tarczyce, zrobil badania, usg , poszedl do endo a ten przepisal mu leki. Zamowil w aptece i dzis mnie prosil zebym odbrala i zobaczcie co dostalam [emoji23]
1513796000-c435d9e722e2d0b0-aaaaaa.jpeg

Ale nie bede mu podjadac nie majac zrobionej krzywej [emoji22]
Oo, ale zapas. A endo przepisał mu bez zrobienia krzywej, czy tez samej glukozy i insuliny? A jesli miał te badania to jakie wyniki wyszły?

Ja sobie sama biore metkę, takze jakby ktoś miał wolne zapasy to chętnie przyjmę ;)

Teraz mam urlop to moze w sumie skocze na Krzywe. Ktoś wie czy w Gliwicach robią bez skierowania i gdzie?

@Porzeczka1234 super wiesci o bioderkach. A powiedz czemu macie kontrole?
A kto urodzi Natanielka jak jeszcze przybierze [emoji6].

@Funia90 milosc jest podstawa zdrowia

@dzol ten zapas wyglada jak na rok

@mala79 tak mi przykro. Przytulam i zdrowka zycze

@Asia2104 skad ja to znam. Kiedys mialam 4kociaki w domu i wszystkie wisialy na choince. Mozna sobie tylko wyobrazic jak to wyglada. Gratuluje corki. Dobrze ze krwiak sobie poszedl. Odsapniesz nieco

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 super wiadmosc z bioderkami.
Jutro trzymam kciuki,bedzie dla Ciebie stres na pewno:/

@agatush co Michasia na choineczke?reaguje?[emoji4]piekna[emoji5]

@Destino dokladnie [emoji5]zdrowko i jeszcze raz zdrowko,reszte pokonamy[emoji4]chociaz milosc tez sie przyda[emoji23]

@llis91 kochana tez poczulam jak lezalam to o starszych lub chorych ludziach:/
Grr...
Jak lezalam to M codziennie wychodzil o 7 a wracal o 22,bylam bradzo samotna,akurat dwie przyjaciolki urodzily wiec tez nie bardzo jak mialy odwiedzic:/
Raz kochana @kas90 wyslala do mnie swojego M z nalesnikami[emoji4]
Moj M raz zeobil mi zurek i uwierz ,ze za dobry nie byl ale checi byly.
Dwa razy Mama przyniosla obiad i raz przyjaciolka w ten sam dzien co Kasia @kas90[emoji4]
A tak to niestety kanapeczki albo moglam sobie cos zamowic.
I tak poltora miesiaca.
Dasz rade,dla dzidzi wszytsko.
Ja prawie w depresje wpadlam,choc jak widac mnie chyba nie az tak latwo w nia wpedzic.
Moze dlatego reszte ciazy jak krwiak zniknal to prawie przebieglam[emoji38]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jest zafascynowana :-D na tyle że ubralismy druga mała u niej w pokoju [emoji23] [emoji23] ja to dopiero wariatka jestem :-p

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@agatush kochana nie wiem zadecyduje w przychodni jestem taka zdecydowana , że szkoda gadać

@Ilis91 kochana nie w tej ciąży w pierwszej miałam ogromnego krwiaka 5cmx4 przy kosmówce lało się ze mnie okrutnie ale w końcu się wchłonął i część się ewakuowała

@Destino ponieważ kość biodrowa jest jeszcze szeroka typowo jak na takiego maluszka tzn ta głowa kości jest jeszcze szeroka i chciała pani dr sprawdzić za 2-miesiące czy już się wysmukliła ale mamy się nie martwić wszystko jest dobrze podobno to normalne.

reklama
Do góry