reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 super wiadmosc z bioderkami.
Jutro trzymam kciuki,bedzie dla Ciebie stres na pewno:/

@agatush co Michasia na choineczke?reaguje?[emoji4]piekna[emoji5]

@Destino dokladnie [emoji5]zdrowko i jeszcze raz zdrowko,reszte pokonamy[emoji4]chociaz milosc tez sie przyda[emoji23]

@llis91 kochana tez poczulam jak lezalam to o starszych lub chorych ludziach:/
Grr...
Jak lezalam to M codziennie wychodzil o 7 a wracal o 22,bylam bradzo samotna,akurat dwie przyjaciolki urodzily wiec tez nie bardzo jak mialy odwiedzic:/
Raz kochana @kas90 wyslala do mnie swojego M z nalesnikami[emoji4]
Moj M raz zeobil mi zurek i uwierz ,ze za dobry nie byl ale checi byly.
Dwa razy Mama przyniosla obiad i raz przyjaciolka w ten sam dzien co Kasia @kas90[emoji4]
A tak to niestety kanapeczki albo moglam sobie cos zamowic.
I tak poltora miesiaca.
Dasz rade,dla dzidzi wszytsko.
Ja prawie w depresje wpadlam,choc jak widac mnie chyba nie az tak latwo w nia wpedzic.
Moze dlatego reszte ciazy jak krwiak zniknal to prawie przebieglam[emoji38]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Ilis91 kochana ja leżałam 18 tygodni i dałam radę płakałam ale leżałam dasz radę głowa do góry wszystko to dla dziecka nie miej do siebie pretensji

@Funia90 pamiętam te naleśniki też robiłam sobie w ten dzień ale bym zjadłam cóż w ciąży nie jestem to nie będę się obżerać a serio nie mogę truskawek hahaha

Sluchajcie moj ma problem z szybkim przybieraniem na wadze, myslal ze to przez tarczyce, zrobil badania, usg , poszedl do endo a ten przepisal mu leki. Zamowil w aptece i dzis mnie prosil zebym odbrala i zobaczcie co dostalam [emoji23]
1513796000-c435d9e722e2d0b0-aaaaaa.jpeg

Ale nie bede mu podjadac nie majac zrobionej krzywej [emoji22]
Oo, ale zapas. A endo przepisał mu bez zrobienia krzywej, czy tez samej glukozy i insuliny? A jesli miał te badania to jakie wyniki wyszły?

Ja sobie sama biore metkę, takze jakby ktoś miał wolne zapasy to chętnie przyjmę ;)

Teraz mam urlop to moze w sumie skocze na Krzywe. Ktoś wie czy w Gliwicach robią bez skierowania i gdzie?

@Porzeczka1234 super wiesci o bioderkach. A powiedz czemu macie kontrole?
A kto urodzi Natanielka jak jeszcze przybierze [emoji6].

@Funia90 milosc jest podstawa zdrowia

@dzol ten zapas wyglada jak na rok

@mala79 tak mi przykro. Przytulam i zdrowka zycze

@Asia2104 skad ja to znam. Kiedys mialam 4kociaki w domu i wszystkie wisialy na choince. Mozna sobie tylko wyobrazic jak to wyglada. Gratuluje corki. Dobrze ze krwiak sobie poszedl. Odsapniesz nieco

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 super wiadmosc z bioderkami.
Jutro trzymam kciuki,bedzie dla Ciebie stres na pewno:/

@agatush co Michasia na choineczke?reaguje?[emoji4]piekna[emoji5]

@Destino dokladnie [emoji5]zdrowko i jeszcze raz zdrowko,reszte pokonamy[emoji4]chociaz milosc tez sie przyda[emoji23]

@llis91 kochana tez poczulam jak lezalam to o starszych lub chorych ludziach:/
Grr...
Jak lezalam to M codziennie wychodzil o 7 a wracal o 22,bylam bradzo samotna,akurat dwie przyjaciolki urodzily wiec tez nie bardzo jak mialy odwiedzic:/
Raz kochana @kas90 wyslala do mnie swojego M z nalesnikami[emoji4]
Moj M raz zeobil mi zurek i uwierz ,ze za dobry nie byl ale checi byly.
Dwa razy Mama przyniosla obiad i raz przyjaciolka w ten sam dzien co Kasia @kas90[emoji4]
A tak to niestety kanapeczki albo moglam sobie cos zamowic.
I tak poltora miesiaca.
Dasz rade,dla dzidzi wszytsko.
Ja prawie w depresje wpadlam,choc jak widac mnie chyba nie az tak latwo w nia wpedzic.
Moze dlatego reszte ciazy jak krwiak zniknal to prawie przebieglam[emoji38]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jest zafascynowana :-D na tyle że ubralismy druga mała u niej w pokoju [emoji23] [emoji23] ja to dopiero wariatka jestem :-p

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@agatush kochana nie wiem zadecyduje w przychodni jestem taka zdecydowana , że szkoda gadać

@Ilis91 kochana nie w tej ciąży w pierwszej miałam ogromnego krwiaka 5cmx4 przy kosmówce lało się ze mnie okrutnie ale w końcu się wchłonął i część się ewakuowała

@Destino ponieważ kość biodrowa jest jeszcze szeroka typowo jak na takiego maluszka tzn ta głowa kości jest jeszcze szeroka i chciała pani dr sprawdzić za 2-miesiące czy już się wysmukliła ale mamy się nie martwić wszystko jest dobrze podobno to normalne.

reklama
Do góry