@bentula [emoji8] super, ze czasem zajrzysz i napiszesz. Nasze dzieci chorowac beda, choc chcialoby sie im tego oszczedzic. Dobrze, ze najgorsze macie juz za soba.
@kas90 wspaniale sie czyta jak Asia sie rozwija [emoji7]
@czarna_mala niech sie zatem dobrze rozkreci @ bys miala spokojniejsze swieta. Oby w nowym roku szybsze terminy na histero byly, co by czekac nie trzeba.
@nafoczka potwierdzam, w ciazy potrafia bolec wszystkie zeby i to z niewiadomego powodu. Slonko, chce przepis na twoje racuchy, a najlepiej taki wspanialy pelny talerz jak na zdjeciu [emoji38]
@bobasek1990 to teraz czas na radosc [emoji16]
@monia0208 bol pozozostaje bolem i niewazne ile dzieci w domu, a jednak wazne ze sa, bo to dla nich sie spina posladki i idzie dalej. Jak takie szczescie cie przytuli i powie kocham to ryczysz jak bobr, bo serce cieszy i boli zarazem. Kochana z kazdym dniem bedzie latwiej... Z niezrownanym przyjacielem czasem wszystko sie ucisza i porzadkuje
@Marthi jak moj tato uslyszal o 2 stracie to mial w oczach lzy. A mam takie dosc trudne z nim relacje. Rodzice chca jak najlepiej dla nas, choc nie uzawsze potrafia to okazac
@roxi123 super, ze twoj tato mimo wielu niedociagniec calym sercem stoi przy was
@Ilis91 nie chyba, tylko sie cieszysz. Bedziesz w domku i bedzie super. A oni drzwi maja otwarte 24h/dobe. Zawsze mozesz wrocic.
@ burczus a moze blizniaki ci sie trafily [emoji8] niech babelek rosnie i sie zdrowo rozwija. Kazda z nas ma specjalnych motywatorow. Niezwykle mi milo, ze nasze szczescie dalo Tobie nadzieje.
A z tatarem to prawda mozesz go przyrzadzic i sie oblizac
@Auri_a pozwole sobie odpowiedziec. To nie jest tak, ze z nami cos nie tak. Tylko tyle strat przezylysmy i wlasnych i prawie wlasnych, ze nasza swiadomos tego co morze sie rzeczywiscie stac robi sie wrecz lekarska. To tak jak mowil Milewicz mojemu m w 8 tc, ze takie ciaze jak nasze zawsze sa zagrozone. On nie moze powiedziec, ze teraz juz bedzie dobrze, bo nie wie, czy nastepnego dnia bedzie serduszko. On jest przerazony razem z pacjentka. A potem idziesz na prenatalne i jest ok a taki Milewicz cieszy sie jak dziecko, jakby dostal najwspanialszy prezent na swiecie i widzisz jak schodzi cisnienie. U nas nie ma na poczatku beztroski, bo znamy prawde o poczatkach ciazy i jak @burczus pisala jestesmy zachowawcze
Dziewczyny trzese portami. Jutro wizyta. Maly juz niemal w ogole sie nie rusza. Ciasno mu strasznie. Mnie brzuch boli jakby rozerwac chcialo. Chyba kosci sie rozlaza. O reszcie nie pisze. Jestem dzis pol dnia sama w domu. Na szczescie mam co robic, bede ubierac choine. Kot juz mial swoje 5 min, choc zacznie sie bawic bombami. A jak znajde sily to zrobie pierogi. Musze sie czyms zajac, bo sie stresuje
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom