reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino kciuki za jutrzejszą wizytę. Na pewno jest wszystko w porządku [emoji4] już nie mogę się doczekać chwili aż wszystkie przywitamy małego kawalera. My dziś wizytujemy, mimo że u nas ruchy bardzo wyraźne to stres nieustannie towarzyszy. Taki urok ciąży po stratach.
@burczuś piękny przyrost [emoji4] a może to nie o bliźniaki chodzi a o kolejną córeczkę. Ponoć nieco wyższe przyrosty wskazują na płeć piękna [emoji7] kciuki za dalszy piękny rozwój ciąży.
@Ilis91 super, że wychodzicie do domu. Uważaj na siebie, chuchaj dmuchaj na to twoje szczęście
@roxie123 mimo trudnych relacji to była piękna reakcja taty. Ja nie mogłam liczyć na wsparcie swojego [emoji26]
@monia0208 przytulam
@bobasek1990 gratuluję udanego badania [emoji8] oby tak dalej
@kas90 piękna ty i córeczka też niczego sobie [emoji8] fajnie, że uroczystość się udała
@roki_1991 kilkakrotnie robiłam obie krzywe i nigdy, nikt ode mnie nie chciał skierowania
@Funia90 oj dużo się zwaliło na ciebie na samej końcówce ciąży. Mimo wszystko życzę dużo spokoju i sił.
@nafoczka obiecuję, że opiszę dokładnie swoją historię. Ale wolałabym poczekać do szczęśliwego finału.
Kciuki mocno zaciśnięte za testujące na dniach

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ilis91, teraz odpoczywaj bedzie juz tylko lepiej :*
@burczuś, suuuper! Kiedy usg?
@bertha, do boju :D
@Kwiatuszekk23, @agatush, @Porzeczka1234 czy kateter windi mozna uzywac codziennie? Od kilku dni co rano mala ma okropne wzdecia, gazy i nie moze zrobic kupki jest zakleszczona pupa(kupka nie jest twarda wiec to chyba nie zatwardzenie) strasznie sie pręzy, nie chce jesc.Tylko kateter pomaga i to natychmiast bo kupa schodzi i potem w ciagu dnia zalatwia sie juz normalnie, je i jest spokojna. Troche sie obawiam czy jak bede codziennie stosowac przez jakis dluzszy czas to nie bedzie miala potem problemow z samodzielnym wyproznianiem?

Hejka ;* ja dzisiaj trochę przeziębiona ;/ zimno mi brry ..
Rano dzwoniłam do dentysty...w środę idę na przegląd
Piszecie , że to nie takie straszne usunąć...ale moja 8mka cała nie wyrosła tylko ok. 3/4 , ja sobie nie wyobrażam jak się tam dostaną to baardzo z tyłu jest szczoteczką ledwie tykam ;< do tego raz mi wyskoczyła szczęka z zawiasów u dentysty i teraz jestem taka wystraszona , że nie pytajcie :/
Poszłabym pod narkoze , ale boję się intubowania hehe koszmar nie wiem jak to rozwiążą...mam nadzieje, że mnie dentysta jeszcze gorzej nie nastraszy ...

@olaa90 ja jestem pewna , że chirurgicznie musze to usunąć , a nie znam lekarzy i nie wiem co mi narobią :<
@kas90 NAJLEPSZE ŻYCZENIA ;***
Mieszka się super :) psychicznie jestem raju , nikt mi się nie miesza, itd.
Ale obowiązków wiadomo jak to w domu , a teraz ciągle goście no i święta i takie urwanie głowy :)) Doczytałam , że Asia już sobie przesypia dłużej cieszę się :**
@czarna_mala osz cholerka a to pech :< mam nadzieje ze szybko się umówisz ;* a pytanko do Ciebie Ty chyba pisałas kiedyś , że masz pralke ta eco bubble dobrze pamiętam ? bo ja ostatnio piorę i piorę końca nie wiadać tylko nie mogę wynaleźć szybkiego prania takiego na 15minut albo 30 ...ma ona taką opcje wgl?
@nafoczka nie strasz ;p na razie mnie nic nie boli a jak jest tak jak mówisz to mi wszystkie wypadną ;/ ja mam delikatne jakieś te zęby
@smerfik88 ja robiłąm ale sama do końca nie wiem o co chodzi w tych badaniach... chyba pokażą w jakim stopniu jestesmy uczulone na męza ... czekam na wyniki
@Marthi @Destino @matulkaa powiem Wam , że ja jestem taka , że jakoś nie umiem nie wybaczyć...po prostu wiem , że mam jego charakter czasami jestem porywcza , ale w środku kocham i chyba staram się jakoś to troche zrozumieć...no i widze , że czasami chce lepiej , a czasami nie daje rady . Mam nadzieje ze te 2 tygodnie będą ok ...
@Destino maluszek pcha się na swiat powoli ;**
@Ilis91 supcio! ciesze sie :) uwazaj na siebie , leż i odpoczywaj :**
@bertha oby i u mnie tak było , ale boje sie okrutnie :/ działajcie , kochajcie i niech będzie okruszek w Nowym Roku ;*
@burczuś woooow ! piękna beta ;** cudownie :))) o fakt tez dawno nie byłam muszę pozaglądać na fotki :))

Zawał... :<
NK wszystko nie w normach... super święta będą ho ho ho ... :<
Proszę kochane o rozjaśnienie :*
NKbb.jpg

Załączniki

• NKbb.jpg
    NKbb.jpg
    173,7 KB · Wyświetleń: 310
@Ilis91, teraz odpoczywaj bedzie juz tylko lepiej :*
@burczuś, suuuper! Kiedy usg?
@bertha, do boju :D
@Kwiatuszekk23, @agatush, @Porzeczka1234 czy kateter windi mozna uzywac codziennie? Od kilku dni co rano mala ma okropne wzdecia, gazy i nie moze zrobic kupki jest zakleszczona pupa(kupka nie jest twarda wiec to chyba nie zatwardzenie) strasznie sie pręzy, nie chce jesc.Tylko kateter pomaga i to natychmiast bo kupa schodzi i potem w ciagu dnia zalatwia sie juz normalnie, je i jest spokojna. Troche sie obawiam czy jak bede codziennie stosowac przez jakis dluzszy czas to nie bedzie miala potem problemow z samodzielnym wyproznianiem?
Kasiu ja tego nie używam ale powiem Ci tak : od Jakiegos czasu mamy problemy z kupa. Miśka załatwia się tylko po czopku. I wczoraj lekarz przepisał nam leki na pobudzenie perystaltyki jelit z obawy właśnie przed tym żeby nie doszło do sytuacji że Mloda w ogóle nie będzie potrafiła się załatwić. A objawy M takie jak Asia... Prezy się, jest wzdeta, płacze, denerwuje się... Nie wiem jak to jest przy tym kataterze [emoji8]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@roxi123 pranie 14 minutowe ma lg. Taka prale mam. Ecco buble chyba siemensa tez maja dobre krotkie pranie. Rodzice maja
A maly to wcale nie tak powoli sie pcha

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino ja myślę , że nie będzie Natanielek tylko Sylwester albo Adaś :D to tak pół żartem .
Kochana jak zdążysz to alarmuj nam , że to już :* ja na zapas życzę szybkiego szczęśliwego rozwiązania :) ... mówią Ci może coś moje wyniki ? :/

reklama
@Ilis91 nie bierz nic na tarczyce jak spada w dół... kurka a moze hormony szaleją w ciaży tak po prostu eh nie wiem , dali Ci cos na unormowanie tego ? ;* kochana jakie miałas wyniki NK ?

Czy któraś moze wybiera się do P na monitoring albo coś ? miałabym prośbę

Do góry