reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Zawał... :<
NK wszystko nie w normach... super święta będą ho ho ho ... :<
Proszę kochane o rozjaśnienie :*
Zobacz załącznik 832692
roxie wynik wporządku jesli chodzi o starania do ciąży, choć przyznam że wynik zaskakujący, tak niskich nk nie widziałam:szok::szok::szok:
a liczby nk nie robiłaś?

@Destino to normalne że się boisz i martwisz, niestety koncówka ciązy, zbliżający się poród to niestety nie koniec strachu, ale popatrz ile przeszłaś, ten strach jest niczym w stosunku do tego co przeszłaś w 1 trymestrze, kochana jesteś niesamowicie silną kobitką, a twoj syn cudem, który medycyna nie umialaby zrozumieć:-*

@bertha to działamy:D:D:Dmoże w tym miesiącu bedziemy miały inne objawy niż opryszczka:p:p:p

@burczuś 3 mamy kciuki, do 5 trochę czasu, ale lepiej nie iść za wczesnie w 100% popieram, i podziwiam wytrwałość:p:p:p
@czarna_mala wiem że jesteś ze swietokrzyskiego, to kawałek a nie myslałaś zeby skonsultować to endo z dr P ???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@mickey* uff dzięki za uspokojenie ;* ... yyyy aha , a że są tak niskie to też nie dobrze ? kurde zawsze wiedziałam , że jestem jakaś inna , teraz to mam starcha na reszte wyników co powychodzi , bo dla mnie to czarna magia

@burczuś kochana bardzo się cieszę przecież pisałam Ci że na moje urodziny i oblanie urodzin @marshi będziecie pić sok a ja drinka :)❤❤❤. To dziewczynka dlatego taka beta :D

@kas90 szczerze można codziennie używać ale czy mała się nie przyzwyczai tego nie wiem moim zdaniem to zaparcie tylko trochę inne niż dorosłej osoby moja mała też kupki nie zrobiła od wczoraj także martwię się no ale czekam nic jej nie boli to może sama zrobi. Kasiu a jak byś jej nie pomogła z kupką to co?

@roxie123u nas mała marudna ja już lekko zmęczona jestem bo ciągle głodna na ręce przy cycu itd chciałoby się odpocząć ale mąż w piątek ma urlop to mi pomoże jeśli chodzi o wynik to Chyba dobrze że nisko ale nie jestem pewna. Roxie ja się dziwię , że panikujesz na widok wyników ja chciałam żeby mi coś źle wyszło żeby wiedzieć z czym walczyć. Będzie,dobrze dr P da radę

@Destino będzie dobrze zobaczysz na końcówce ciąży dziecko mniej się rusza. Jeśli faktycznie się martwisz i nie czujesz ruchów jedź do szpitala

@Ilis91 nie ma jak w domu. A jeśli chodzi o krwiaka musisz uzbroić się w cierpliwość wchłonie się.

@bertha kciuki

@agatush jutro idę na bioda to popytam o to cudo co piszesz moja pewnie maruda bo kupka nie zrobiona. We czwartek szczepienia i mam zgryz które robić podobno skojarzone wycofują od przyszłego roku i lepiej robić zwykłe sama już nie wiem

@Porzeczka1234 wiesz panikuję bo w sumie z dwojga złego wolałabym żeby nic nie wyszło ;/ wiem , że to wszystko się cięzko leczy jakby nie było... i jest to czasochłonne , a wyniki skaczą po leczeniu czasami na gorsze , więc wolałabym mieć wszystko ok i próbować na wyższych dawkach leków plus coś dodatkowo , moze accofil nigdy go nie brałam...a jak coś wyjdzie to chociaż niech to będzie coś mniej "agresywnego" co się jakoś leczy z efektami , zobaczymy co mi powychodzi z reszty badań , bo to tylko jedne :/ reszta pewnie koło 28go ... boję się , bo wiesz nie byłabym szczęśliwa jakbym miała wszystko skopane :/ straciłabym chyba motywację trochę do tego wszystkiego jakby było całkiem do dupy , teraz mam jej full jeszcze .
Wierzę , bo to takie małe głodomorki :) Moja szwagierka karmi też cycem i mała ma 1,5 roczku i nic innego nie chce butelka smoczek ble , jest już taka zmęczona bo młoda się nie raz po 4 razy w nocy budzi , a za nic w świecie nie umie jej przestawić i tak karmi .

@Porzeczka1234 może nie jestem wiarygodna bo nie jestem mama... ale jesli będzie mi dane kiedyś nia zostać to ja bym nie szczepiła wogole lub jeśli bym się zdecydowała to na pewno nie skojarzonymi. Jeśli skojarzone to 5 w 1 czy 6 w 1? Zawsze to mniej syfu tymi osobnymi, moi znajomi szczepili osobnymi teraz właśnie i ok kłuli dziecko 3 razy (ręka,ręka,noga) ale 3 to nie 5 albo i 6 na pozostałe maja się zgłosić za tydzień, ale moja koleżanka mówiła ze przyciągnie do wiosny min... ja pracuje z autystami i moi rodzice są jednomyślni ze autyzm spowodaly nopy poszczepienne po 5w 1...

Ostatnia edycja:
reklama
@Porzeczka1234 to ja tez Cię trzymam za słowo ;) w styczniu dołączam na nowo do grupy starających :) Mam nadzieje, ze 12.01 paśnik roztoczy przede mną wizję cudownego rozwiazania problemu pierwszych podziałów moich bobofrucików i wtedy wkraczam na boisko ;)
@roxie123 z Nk nie pomogę. Pomogę z ecco bubble. Jest cykl 15 czy 20 minutowego prania, ale w zimnej wodzie. Jak sibie wrzucasz przynajmniej 30 stopni, to już wskakuje pół godzinki. Ja korzystam z opcji prania codziennego (1godzina 5 czy 10 minut) i można i na 40 i 60 stopniach wtedy prać.

Do góry