reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 usun jeśli masz możliwość jeszcze przed planowana ciąża :) mi tak urosła 2 tyg przed ślubem, spuchlam...usunął mi ze znieczuleniem, nie chirurgicznie bo częściowo był na zewnątrz- z tego co czytam u Ciebie tez tak masz :) nic nie bolało, na następny dzień miałam swój wieczór panieński :D szybciutko zapomnisz kochana,ze cokolwiek Ci było :) mi dentysta powiedział,ze 8 to nic dobrego bo od niej szybko stany zapalne no i tak jak mówisz krzywi zeby jeśli nie ma innych ubytków...

reklama
@olaa90 noo nie urusl mi caly bo się nie miesci i jest poza jakby nie boli ale wkurza bo gryze policzek : ( właśnie jutro dzwonię do dentysty na podgląd a jak powie ze trzeba usunąć to będę wbijac do profamili pewnie a gdzie Ty byłaś u dentysty?
Ja się panicznie boję serio ... kuzynce wycinali to mówił a ze koszmar... tydzień prZez słomkę pila

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 mi tez tak charatal,wiec na pewno sobie poradzi dentysta spokojnie kochana :) ja u siebie w mieście usuwałam, akurat dentysta który mi usuwał był pod presja bo był gościem na moim weselu. Nic się nie działo, a ja byłam na tyle odważna ze na następny dzień piłam alkohol.... :cool: chirurgicznie to rzeczywiście już bardziej skomplikowana sprawa, moja koleżanka miała ale jej tej 8-mki to widać nie było wiec inaczej się nie dało :) nie mam pojęcia jacy dentyści w Pro-famili bo nigdy nie miałam przyjemności tam być :)

Czesc dziewczyny. Staram sie czytac regularnie,choc czasami brakuje mi czasu. Wszystkim staraczkom w glebi serca bardzo kibicuje,tym zaciazonym gratuluję!!!! Mamusim życzę zdrowia i sił,a pociechom usmiechu na twarzyczkach. Bo usmiech dziecka jest bezcenny,oznacza radosc i szczescie . Chciałabym zeby kazda z Was była szczesliwa,bez wyjatku. Maz sie mnie pyta po co dalej czytasz? Te co co miały urodzic,juz urodziły,a ja mu mówię,ze sa kolejne historie,musze wiedziec co u @Ilis91 bo jest w szpitalu,i tak na okrągło. Smutne jest tylko to ze nie ma końca. Ze lzami w oczach czytalam dzisaj Twoja historje ze cmentarzem @smerfik88 . @Funia90 dziewczyny maja racje,ze jesli odrazu nie zaciagniesz męża do obowiazku,to on nadzwyczajnie w swiecie bedzie myślał ze sobie ze wszystkim radzisz,a czasmi trzeba polakac jak nam to źle,i to nie jest klamstwo,na glos,ze noe dajemy rady,ze nie mamy siły,ze mamy swoja babska depresje. Ja zawsze mówię,tego nie zrobie,to robi facet,a facet niech robi to co baba :-). @Destino kochana dzieki ze pytasz. U nas byly ciezkie dni,syn mial zabieg na ziarniniaka na pepku,byl usypiany,ogromne smutne przezycie,po poltora dnia po zabiegu dostal ostre zapalenie ucha,krzyczal caly dzien,nie wiedzielismy co sie dzieje,az pekla w uszku ta ropa,wizyta u lekarza i wyrok,skierowanie do szpitala,bo ropa lala sie ciurkiem,uparlam sie na antybiotyk do domu,mowila ze nie da rady bo po zinacie bedzie wymiotowal,biegunka i tak wyladujemy w szpitalu,ale uparlam sie i koniec,na drugi dzien pojechalam prywatnie do ordynatora pediatrii,on przepisal lepszy w smaku antybiotyk,antybiotyk w kroplach do ucha,i na szczescie jest poprawa,mowil ze musial zarazic sie w szpitalu bakterja jak mial zabieg, narazie jest poprawa i tego sie trzymajmy,ja po ciazy robie wszystkie badania,niestety prawie wylysialam,haha,ale lysienie plackowate juz takie smieszne nie jest,i wiele innych,ale bedzie dobrze,jak zawsze :-) jak sie ma takie male dziecko to sie mysli,zeby pozyc chociaz trzy lata,pozniej piec,i tak dalej. U Ciebie juz koncoweczka,az trudno w to uwierzyć,ostatnio o tym myślałam,na początku to tak tydzien za tygodniem,potem miesiac,i ta radosc ze jednak sie udalo donosic ciążę:-*. Życzę wszystkim oczekujacym dzidzusia szczesliwego porodu! Smutnym z powodu choroby mamy brata,kogos bliskiego lub dalszego,nadzieji!bo bez niej nie przezylibysmy kolejnego dnia! I dużo zdrówka dla wszystkich!!!! Moze sie powtarzam bo tyle napisalam,a błędów pewnie co nie miara! BUZIACZKI!

Przepraszam! Zapomnialam o mamusiach po swiezych stratach. Wam ŻYCZĘ spokoju,i wiary ze bedzie lepiej. Smutku narazie nic nie jest w stanie ukoić,ale czas i wiara daje nadzieje. Mamy czasami wrażenie ze juz tego znowu nie przezyjemy,ze nie damy rady,ze brak juz nam sil nawet oddychac,a co dopiero walczyc,ale mija kolejny dzien,i kolejny,i tych dni bedzie wiele pelnych smutku i rozpaczy,ale w koncu znowu bedziecie żyć i walczyc. Mnie po stracie,oczywiscie po dlugim czasie,latwiej było gdy myslalam ze mam szczęście,ze nie musze patrzeć na cierpienie mojego chorego dziecka,ze Bóg nie zesłał mi tego wielkiego bólu,bo myślę ze udzwiglabym to,ale On moze mysli inaczej. A gdybym urodzila chore dziecko,to czulabym sie wybrana,ze Bóg doswiadcza mnie uczuciami ktorych nie znam. Zawsze próbuje odwrocic wszystko w dobrym kierunku,ale juz po żałobie. A staraczki ktore staraja sie po kilka lub kilkanaście lat,nie znajduje wiekszego slowa jak PODZIW!!!

@bobasek1990 super wiem ,że dziś u maliny okrótne opóźnienia ważne , że wszystko dobrze cieszcie się ciąża ,maleństwem. Ściskam Was

@bobasek1990 @bertha kiedyś pisała ,że w medicover nie trzeba mieć skierowania na krzywą insulinową i cukrową jeśli dobrze pamiętam popraw mnie bercioszku jeśli się mylę

@marshia skarbie podziwiam jesteś naprawdę silną kobietą wszystko się musi ułożyć wierzę w to

@bentula ❤. Ja też nie mogę przestać czytać pisać może komuś pomoże rada, historia , że po wielu latach walki można doczekać cudu

Pojadłyśmy to idziemy spać dalej buzi dla wszystkich

Ostatnia edycja:
@monia0208, trzymaj sie kochanie
@nafoczka, ja po porodzie to jednak Chińczyka bym wolala :(
@roxie123 jak sie mieszka w nowym domku?
@bentula, oj to wspólczuję przezyc z pępkiem i uszkiem
@ilis, ciekawe kiedy wrocisz do domku:*

Mala od 3 dni wstaje nam raz w nocy :) M siè nią zajmuje a ja pompuje mleczko. Juz troche doszlam do wprawy i idzie to ogarnąć. W dzien tez odciągam co 4-5 godz

@bobasek1990, super wiesci :)

Witajcie Kochane [emoji8]
@marshia @mickey* @Auri_a @magda1208 @Funia90 @Destino @nafoczka i inne buziakuje [emoji8][emoji8][emoji8]

Wychodzę z cienia, bo zaczynam na razie bardzo skąpo plamić, miałam się dziś zgłosić do szpitala na histero, ale z wiadomych powodów musiałam odwołać, jadę wieczorem umówić się na kolejny termin, ciekawe ile tym razem będę czekać [emoji58] już serio myślałam, że menozołza przypomniala sobie o mnie za wcześnie [emoji52]

Witam nowe koleżanki :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@roxie123 wszędzie na krzywe trzeba mieć skierowanie?? Nawet jak się robi prywatnie?
roki raczej wszystkie laby chca skierowanie, mi dał P. ale jak widzisz dziewczyny były gdzies bez skierowania bo ja nie znalazłam u siebie
@roxie123 z doświadczenia wiem, że w ciąży potrafią bolec wszystkie zeby..
@bentula no trudne to nasze macierzyństwo troche ale i tak cudowne. Powiem wam, że zawsze obalałam mit, ze jedno dziecko jest "jednego rodzica" a drugie "drugiego". U mnie mąż pierwszym dzieckiem mało sie zajmował ale mielismy wtedy tez budowe domu. Starszy syn jest zdecydowanie moim oczkiem, zaś Wikuś to przylepiec tatusia. Jak oni sie kochają, rozumieją i chodzą krok w krok za sobą... coż a ja im bezwględnie na to pozwałam :D
@Porzeczka1234 @Liluli @agatush ogromne buziaki dla waszych szczęść :*
@bobasek1990 na kiedy masz termin? super że wszystko ok!
@marshia ciebie tez murzyn "rozwalił" :D hahaha @kas90 chinczyka jakoś jeszcze nie widziałam :D bo murzyna sie zdarzyło co nie @czarna_mala? ona jest w te klocki dobra :p :D :D :D

reklama
roki raczej wszystkie laby chca skierowanie, mi dał P. ale jak widzisz dziewczyny były gdzies bez skierowania bo ja nie znalazłam u siebie
@roxie123 z doświadczenia wiem, że w ciąży potrafią bolec wszystkie zeby..
@bentula no trudne to nasze macierzyństwo troche ale i tak cudowne. Powiem wam, że zawsze obalałam mit, ze jedno dziecko jest "jednego rodzica" a drugie "drugiego". U mnie mąż pierwszym dzieckiem mało sie zajmował ale mielismy wtedy tez budowe domu. Starszy syn jest zdecydowanie moim oczkiem, zaś Wikuś to przylepiec tatusia. Jak oni sie kochają, rozumieją i chodzą krok w krok za sobą... coż a ja im bezwględnie na to pozwałam :D
@Porzeczka1234 @Liluli @agatush ogromne buziaki dla waszych szczęść :*
@marshia ciebie tez murzyn "rozwalił" :D hahaha @kas90 chinczyka jakoś jeszcze nie widziałam :D bo murzyna sie zdarzyło co nie @czarna_mala? ona jest w te klocki dobra [emoji14] :D :D :D
Cichaj Ty [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Do góry