@dżoł - ja też mam termiin @ na wigilię, dlatego nie staraliśmy się w tym miesiącu... Nie chciałam mieć takich świąt, pełnych stresu itd. Poza tym szykujemy te wigilie, potem sylwestra... to za duzo na raz by bylo.
Ale Tobie zycze, bys dostala mila niespodzianke na swieta ;* !
@pixi.nova - a zbadaj se!
Ty i tak masz już tyle badań, że te Ci nie zaszkodzą
;p
@dżoasia - trzymam kciuki za noworoczne ataki
@Ilis91 - super, że mąż taki zaradny!!!
)))
@monia0208 - kochana, jesteś mega twarda! pamiętaj! ;* staraj się myśleć, o swoim dziecku w domku... to na pewno doda Ci sił. ;*
@roxie123 - ale się wzruszyłam jak przeczytałam o Twoim tacie... ja mam z moim bdb relacje, ale jak powiedziałam im (mamie i tacie) o 2 stracie, to widziałam w ich oczach również zły i taka niemoc... to okropne.
@marshia - <3 <3 <3
@bobasek1990 - cieszę się ogromnie i bardzo Wam kibicuję. Który to tc?
@roxie123 - ja wyrywałam 8mkę jakoś w sierpniu/wrześniu, bałam się jak cholera, ale dentysta mówił, że lepiej usunąć bo zacznie się zaraz stan zapalny i kanałowe, itd. i wtedy będzie lipa... No i tak się z rok z tym biłam, aż w końcu dla dobra ciąży przyszłej się zdecydowałam bo w zębie był juz ubytek i nie wyglądało to dobrze. Najgorsze - szczerze mówiąc, było na drugi dzień po rwaniu, samo wyrywanie, choć u mnie trwało 45 min nie było bolesne. Dostałam chyba z 3 zastrzyki i dałam radę
Na prawdę - samego rwania nie ma co się bać. Słychać dziwne dźwięki, mi pokruszył się ząb przy łamaniu, ale ogółem było dobrze. A ta moja ósemka okazała się wielka, z wielkimi zawiniętymi korzeniami
Nie bierz narkozy, serio, nie jest potrzebna! Też ją rozważałam, a teraz myślę, że to byłaby głupota. Oczywiście z fotelu dentystycznego zeszłam cała mokra, ale to przez psychikę