reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@nafoczka to prawda [emoji8] oh bylo wiele watpliwosci i tego co dalej. Nawet chwile zwatpienia by sie wiecej nie starac. Mam cudownego M, ktory wierzyl za nas dwoje. Rozmawialismy, krzyczalam czasem na niego a on mnie przytulal. Mojama mama wspominala, ze sie za nas modli i moja babcia tez by tym razem sie udalo.
A teraz czuje ogromna ekscytacje, z kazdym dniem coraz bardziej ciesze sie naszym szczesciem. Nie jest latwo, bo moje cialo coraz bardziej slabnie i coraz czesciej mysle o diagnostyce po porodzie. Czy bedzie mi dane cieszyc sie nasza radoscia. Poki co byle do porodu, a zamartwiac sie bede, jak bedzie czym.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ilis91 nie chcialabym byc twoim lekarzem prowadzacym. Wiadomo ze sie boisz ,ale jak jestes w szpitalu to musisz poddac sie tym lekarzom ktorzy aktualnie sie Toba zajmuja, o czopek tez pytalabys Rajtaj?? Nie swiruj z smsami bo przeciez niepotrzebnie nakrecasz siebie i wkurzasz lekarza i ona juz wiecej nie da numeru zadnej pacjentce

Miłej niedzieli kochane ; *
Wczoraj poszłam spać po 1 bo nie mogłam się wyrobić...
Dziś mamy gości i czas mi strasznie ucieka xD zmęczona jestem...
Jutro będę siedzieć i czytać milion stron [emoji23]
Buziaki [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Udanej wizyty :-)

@nafoczka [emoji7] [emoji8]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 na początku życzę Ci udanych Chrzcin ! To wspaniały dzień w życiu całej rodziny taka prawdziwa impreza powitalna :D
A tak jeszcze pytałam mamy i to współżycie. I ona mówi ze czasem rzeczywiście za duże zrosty się zrobią i dlatego odczuwa się dyskomfort podczas stosunku. Idź jak najszybciej do ginekologa bo może jeszcze przepisz Ci jakieś maści na rozmiekczenie tego. Buziaki :*

@bertha ♡♡♡

@marshia ♡♡♡

@burczuś ♡♡♡

@mickey* ♡♡♡

Na poprawę nastroju ubraliśmy z mężem choinkę i zabieramy się za pierniczki, przepisy które kiedyś dodawalyscie sobie zapisałam i zaraz wykorzystam :) miłego wieczoru wszystkim wam!! ;*

Załączniki

• A116C46E-D5D3-464E-AE2A-5D2634B5C2CD.jpeg
    A116C46E-D5D3-464E-AE2A-5D2634B5C2CD.jpeg
    605,2 KB · Wyświetleń: 178
@dżoasia nie pisałam tego bezokolicznika złośliwie. Ja po prostu jajcara jestem :D:D

Kas90 tak! Udanych chrzcin :)
Haha, domyslilam sie, nic nie bojaj, ja do sztywnych tez na szczescie.nie naleze:rofl2:

@olaa90 amh masz piekne, ja spotkalam sie tu na bb z przypadkiem gdzie dziewczyna.miala amh ponad 22 (albo 25, nie pamietam.juz dokladnie) i dzidzi juz ok roku ma;)
Amh moze swiadczyc o nieco gorszych jakosciowo komorkach, ale to w przypadku, kiedy jest sporo ponad norme, jak pochodzi do 8-10 to moze byc problem. U mnie 5,2 i komorki ladne, przy stymulacji do ivf wyhodowalam 9, z czego 7 dojrzalych, 6 zapladnialismy i z wszystkich piekne zarodki w 5tej dobie, czyli w tym maksymaalnym stadium hodowli w labo:) mozesz podrasowac tym co pisala @bertha
Sliczna choina!!

Ostatnia edycja:
@olaa90 choinka i tlo domku piekne:) to mieszkanie czy dom? Uwielbiam te wbrew pozoru katalogowe biale i jasne wnetrza, tak samo rok temu urzadzalimy mieszkanie, super:) jestes swiezo po stracie Twoja frustracja i zal do siebie jest dla mnie w 1000% zrozumiale, postaraj sie korzystac ze swiat, mam nadzieje ze bedzie nabierala sil do dalszej walki:)

reklama
Do góry