reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@nafoczka to prawda [emoji8] oh bylo wiele watpliwosci i tego co dalej. Nawet chwile zwatpienia by sie wiecej nie starac. Mam cudownego M, ktory wierzyl za nas dwoje. Rozmawialismy, krzyczalam czasem na niego a on mnie przytulal. Mojama mama wspominala, ze sie za nas modli i moja babcia tez by tym razem sie udalo.
A teraz czuje ogromna ekscytacje, z kazdym dniem coraz bardziej ciesze sie naszym szczesciem. Nie jest latwo, bo moje cialo coraz bardziej slabnie i coraz czesciej mysle o diagnostyce po porodzie. Czy bedzie mi dane cieszyc sie nasza radoscia. Poki co byle do porodu, a zamartwiac sie bede, jak bedzie czym.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ilis91 nie chcialabym byc twoim lekarzem prowadzacym. Wiadomo ze sie boisz ,ale jak jestes w szpitalu to musisz poddac sie tym lekarzom ktorzy aktualnie sie Toba zajmuja, o czopek tez pytalabys Rajtaj?? Nie swiruj z smsami bo przeciez niepotrzebnie nakrecasz siebie i wkurzasz lekarza i ona juz wiecej nie da numeru zadnej pacjentce

Miłej niedzieli kochane ; *
Wczoraj poszłam spać po 1 bo nie mogłam się wyrobić...
Dziś mamy gości i czas mi strasznie ucieka xD zmęczona jestem...
Jutro będę siedzieć i czytać milion stron [emoji23]
Buziaki [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Udanej wizyty :-)

@nafoczka [emoji7] [emoji8]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 na początku życzę Ci udanych Chrzcin ! To wspaniały dzień w życiu całej rodziny taka prawdziwa impreza powitalna :D
A tak jeszcze pytałam mamy i to współżycie. I ona mówi ze czasem rzeczywiście za duże zrosty się zrobią i dlatego odczuwa się dyskomfort podczas stosunku. Idź jak najszybciej do ginekologa bo może jeszcze przepisz Ci jakieś maści na rozmiekczenie tego. Buziaki :*

@bertha ♡♡♡

@marshia ♡♡♡

@burczuś ♡♡♡

@mickey* ♡♡♡

Na poprawę nastroju ubraliśmy z mężem choinkę i zabieramy się za pierniczki, przepisy które kiedyś dodawalyscie sobie zapisałam i zaraz wykorzystam :) miłego wieczoru wszystkim wam!! ;*

Załączniki

• A116C46E-D5D3-464E-AE2A-5D2634B5C2CD.jpeg
    A116C46E-D5D3-464E-AE2A-5D2634B5C2CD.jpeg
    605,2 KB · Wyświetleń: 180
@dżoasia nie pisałam tego bezokolicznika złośliwie. Ja po prostu jajcara jestem :D:D

Kas90 tak! Udanych chrzcin :)
Haha, domyslilam sie, nic nie bojaj, ja do sztywnych tez na szczescie.nie naleze:rofl2:

@olaa90 amh masz piekne, ja spotkalam sie tu na bb z przypadkiem gdzie dziewczyna.miala amh ponad 22 (albo 25, nie pamietam.juz dokladnie) i dzidzi juz ok roku ma;)
Amh moze swiadczyc o nieco gorszych jakosciowo komorkach, ale to w przypadku, kiedy jest sporo ponad norme, jak pochodzi do 8-10 to moze byc problem. U mnie 5,2 i komorki ladne, przy stymulacji do ivf wyhodowalam 9, z czego 7 dojrzalych, 6 zapladnialismy i z wszystkich piekne zarodki w 5tej dobie, czyli w tym maksymaalnym stadium hodowli w labo:) mozesz podrasowac tym co pisala @bertha
Sliczna choina!!

Ostatnia edycja:
@olaa90 choinka i tlo domku piekne:) to mieszkanie czy dom? Uwielbiam te wbrew pozoru katalogowe biale i jasne wnetrza, tak samo rok temu urzadzalimy mieszkanie, super:) jestes swiezo po stracie Twoja frustracja i zal do siebie jest dla mnie w 1000% zrozumiale, postaraj sie korzystac ze swiat, mam nadzieje ze bedzie nabierala sil do dalszej walki:)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry