reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Madziu @magda1208 my natomiast wierzymy za ciebie i razem z Natanielkiem prosimy o bobaska dla ciebie. Dzis takze [emoji178]. Uplynie troche czasu to moze i mysli sie uspokoja i latwiej bedzie wybrac droge

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@bertha Ok dziękuje, a czy jest na to jakiś sposób leczenia? Wiem, ze to raczej pytanie do lekarza ale złe się czuje psychicznie i mam ogromne poczucie winy, próbuje siebie jakoś usprawiedliwiać ale nie umiem... nie mogę zrozumieć dlaczego mój organizm tak zżera te ciąże... wszystkim dookoła się udaje tylko ja jestem taka zbrakowana bo nawet nie potrafię porządnie zajść w ciąże ;(

Kochana trzeba dużej wiary i samozaparcia . Historie dziewczyn są dla nas promykiem nadziei.

Ostatnia edycja:
@Destino powtorze sie jestes mega ciepla osoba;) chcialabym miec tyle sily co Ty:) widze ze nie tylko ja przezywam ostatnio ciezkie dni:/mam nadzieje ze to uleci. Najgorsze jest w tym wszystkim to ze czas mi sie strasznie dluzy:/

@agatush tak chodziło o brzuszek jak zawsze mnie uświadomisz dziękuję

@olaa90 popieram kochane dziewczyny trzeba walczyć każda z nas ma krzyż dość ciężki ale przemy do przodu. Zbadaj się znajdź porządnego lekarza będzie dobrze ściskam Cię
Jak zacznę przesadzać to mnie kopnij [emoji12] [emoji8]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Madziu @magda1208 my natomiast wierzymy za ciebie i razem z Natanielkiem prosimy o bobaska dla ciebie. Dzis takze [emoji178]. Uplynie troche czasu to moze i mysli sie uspokoja i latwiej bedzie wybrac droge

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Destino jak zawsze dziękuję kochana za miłe słowo i wsparcie oraz modlitwę, której nigdy nie za wiele.

Chodzę do kościoła modle się ,ale wiem że brakuje gdzieś tego pełnego oddania i zawierzenia. Brakuje więzi i zaangażowania.
Na to wszystko nakładają się wątpliwości i brak przekonania w dalsze leczenie.
Doskonale jednak zdaję sobie sprawę, że muszę walczyć i uparcie dążyć do celu.

@magda1208 , jak Ty masz Kochana raczej wczesne straty,to może ten accofil by był dobry dla Ciebie. Może zapytaj,można zawsze go dołożyć do szczepień (chyba).
Dostałam kroplówkę przeciwwymiotną i trochę się zestresowałam,że zaszkodzi może dziecku, bo wczoraj lekarz mówił o czopkach w razie czego,że kroplówka nie,a dziś inna lekarka zleciła mi kroplówlę. Napisałam do doktor Rajtar czy to bezpieczne i czy zrobi mi usg jutro,bo lekarze mi nic nie mówią,powiedziała że tak. Oby dziecko żyło,rosło,a krwiak się zaczął wchłaniać...

Kochana pytałam Malinę to powiedział że nie ma takiej potrzeby. Zobaczę co teraz powie.
Życzę aby wszystko dobrze się skończyło.

reklama
@magda1208 , jak Ty masz Kochana raczej wczesne straty,to może ten accofil by był dobry dla Ciebie. Może zapytaj,można zawsze go dołożyć do szczepień (chyba).
Dostałam kroplówkę przeciwwymiotną i trochę się zestresowałam,że zaszkodzi może dziecku, bo wczoraj lekarz mówił o czopkach w razie czego,że kroplówka nie,a dziś inna lekarka zleciła mi kroplówlę. Napisałam do doktor Rajtar czy to bezpieczne i czy zrobi mi usg jutro,bo lekarze mi nic nie mówią,powiedziała że tak. Oby dziecko żyło,rosło,a krwiak się zaczął wchłaniać...
Musisz wierzyc w to co robią i dużo odpoczywać. Krzyżówki masz? Jak nie to ci wyślemy :)
Oj kochana powiem tak mam mieszane uczucia co do tej wizyty.Czekam jeszcze na ten wynik z Genesis czy coś wniesie.
Jestem obecnie na rozdrożu nie wiem, w którą stronę pójść zastanawiam się czy szczepienia są w stanie nam pomóc .
Trochę straciłam nadzieje ,że może nam się udać.
Są momenty że nawet nie proszę Boga o dzieciątko. Bo gdzieś tli się złość i bezradność.
Madzia ja myślę że każda z nas miała taki moment rozdroża. Ja na pewno @Destino @bea25ta i dziewczyny które wciąż walczą @czarna_mala @mickey* (te wiem na pewno). To normalne w naszym losach. Nie zastanawia się tylko ta co zachodzi z zaskoczenia i nie ma komplikacji.. :) nawet nie wiesz ile mną targalo wątpliwości i ile noszę nadal w głowie ... to w niej musisz to poukładać, a jak się nie uda poukładać to nie myśleć :*
@agatush jak zawsze w pogotowiu :*

Do góry