reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nie no, nie mogę uwierzyć ze mozna cos ukrasc z grobu malego dziecka...

My po wszystkim, mala w kosciele przespała aż chrapała :p w lokalu zresztą też. Dopiero w domu dala do wiwatu za to haha :D

Załączniki

• Resized_20171217_233433.jpeg
    Resized_20171217_233433.jpeg
    138,8 KB · Wyświetleń: 135
@kas90 sliczna jestes. Zupelnie nie widac po tobie zmeczenia, zato matczyne cieplo i radosc z Asienki owszem. Cudna kieca. Sliczne[emoji178][emoji179][emoji178]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

My po wszystkim, mala w kosciele przespała aż chrapała [emoji14] w lokalu zresztą też. Dopiero w domu dala do wiwatu za to haha :D
Kasiu przepięknie wygladacie obie :-) i podpisuje się pod słowami Destino - macierzyństwo Ci służy :-) Asia cudna :-) i piękna sukienka [emoji8] [emoji253] [emoji257]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:

My po wszystkim, mala w kosciele przespała aż chrapała :p w lokalu zresztą też. Dopiero w domu dala do wiwatu za to haha :D
Kasiu cudowne jesteście... wyglądasz slicznie :) @agatush napisała, że ciąża ci służy... to niech i tak bedzie :D
PS jak tylko bedziesz chcieć usunąć fotke to daj znać :p

@smerfik88 strasznie to smutne jak wiele rzeczy w naszym kraju a juz na pewno wszystkie te, które tyczą się dzieci- one są takie bezbronne i ufne....

@matulkaa @Funia90 @Destino jak bedziecie czuły, że chcecie podzielić się swoiją historią to napiszcie (póki macie czas) :) cześć informacji o was jest w historii staraczek ale chyba z tego tematu zrezygnuję bo i tak nikt tam nic nie wrzuca :) chyba, że któras z was chce
"Staraczki" lista oraz historia

@marshia bylismy dzis u niej ...jakos sie trzyma,czeka na telefon ze szpitala kiedy operacja.
Byla tez na konsulatcji u jakiegos super profesra M zalatwil i tez powiedzial zeby wyciac bo na gamma za duzy.
Teraz mamy stresa przed operacja.
A jak Twoja Mama sie trzyma?

@Destino no wiesz hehe o 6.30 jeszcze galaretki nie bylo [emoji39]

@nafoczka rozbawilas mnie tym murzynem hahah[emoji23]

@agatush to tez za niedlugo[emoji4]oj biedny tatus[emoji53]
Tesciowa jakos daje rade ale boi sie jak my wszyscy[emoji53]
A ja czuje sie bez zmian,dziekuje[emoji8]no moze humor jakis kiepski,chyba hormony mi wariuja,zaczelam dzis nawet sie obawiać depresji poporodowej.
Wszytsko mnie jakos przytlacza

@magda1208 oczywiscie ,ze musisz walczyc[emoji8]

@olaa90 piekna choinka[emoji5]

@smerfik88 przykro mi[emoji17]
A ludzie to swinie ,sumienia nie maja

@kas90 obie jestecie przepiekne[emoji7]a Asiunia wie kiedy trzeba sie zacjowac[emoji16]

@nafoczka ja sie podziele historia po porodzie [emoji4]choc w sumie wiele sie toznic nie bedzie ale cos tam opisze.
Mam prosbe jakbys ze strony staraczek usunela nazwiska moich lekarzy to bylabym wdzieczna[emoji8]

@llis91 jak sie dzis czujesz?
Mam nadzieje,ze siw uspokoisz troszke bo Twoje biedne dzidzi urodzi sie z nerwica[emoji4]
Daj znac po usg[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@smerfik88 w kwiaciarniach mają taką jakby plasteliną do przyklejenia do pomników takich stroików,aniołów i tym podobnych.Przylepia się super, a jak się odkleja, to nie uszkadza pomnika. Mamy takie serce u mamy na takiej plastelinie:)
@kas90 cudowne jesteście;*
@Porzeczka1234 u nas spoko. Cycki bolą coraz mocniej.Oby to był dobry omen;) Czasami mnie mdli,ale to sporadycznie. Wizyta 05-01 o 12:30,a więc jeszcze 18 dni:) Jakoś muszę przetrwać ten czas:)
@Ilis91 kciuki za USG!

Do góry