reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nie no, nie mogę uwierzyć ze mozna cos ukrasc z grobu malego dziecka...

My po wszystkim, mala w kosciele przespała aż chrapała :p w lokalu zresztą też. Dopiero w domu dala do wiwatu za to haha :D

Załączniki

• Resized_20171217_233433.jpeg
    Resized_20171217_233433.jpeg
    138,8 KB · Wyświetleń: 138
@kas90 sliczna jestes. Zupelnie nie widac po tobie zmeczenia, zato matczyne cieplo i radosc z Asienki owszem. Cudna kieca. Sliczne[emoji178][emoji179][emoji178]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

My po wszystkim, mala w kosciele przespała aż chrapała [emoji14] w lokalu zresztą też. Dopiero w domu dala do wiwatu za to haha :D
Kasiu przepięknie wygladacie obie :-) i podpisuje się pod słowami Destino - macierzyństwo Ci służy :-) Asia cudna :-) i piękna sukienka [emoji8] [emoji253] [emoji257]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:

My po wszystkim, mala w kosciele przespała aż chrapała :p w lokalu zresztą też. Dopiero w domu dala do wiwatu za to haha :D
Kasiu cudowne jesteście... wyglądasz slicznie :) @agatush napisała, że ciąża ci służy... to niech i tak bedzie :D
PS jak tylko bedziesz chcieć usunąć fotke to daj znać :p

@smerfik88 strasznie to smutne jak wiele rzeczy w naszym kraju a juz na pewno wszystkie te, które tyczą się dzieci- one są takie bezbronne i ufne....

@matulkaa @Funia90 @Destino jak bedziecie czuły, że chcecie podzielić się swoiją historią to napiszcie (póki macie czas) :) cześć informacji o was jest w historii staraczek ale chyba z tego tematu zrezygnuję bo i tak nikt tam nic nie wrzuca :) chyba, że któras z was chce
"Staraczki" lista oraz historia

@marshia bylismy dzis u niej ...jakos sie trzyma,czeka na telefon ze szpitala kiedy operacja.
Byla tez na konsulatcji u jakiegos super profesra M zalatwil i tez powiedzial zeby wyciac bo na gamma za duzy.
Teraz mamy stresa przed operacja.
A jak Twoja Mama sie trzyma?

@Destino no wiesz hehe o 6.30 jeszcze galaretki nie bylo [emoji39]

@nafoczka rozbawilas mnie tym murzynem hahah[emoji23]

@agatush to tez za niedlugo[emoji4]oj biedny tatus[emoji53]
Tesciowa jakos daje rade ale boi sie jak my wszyscy[emoji53]
A ja czuje sie bez zmian,dziekuje[emoji8]no moze humor jakis kiepski,chyba hormony mi wariuja,zaczelam dzis nawet sie obawiać depresji poporodowej.
Wszytsko mnie jakos przytlacza

@magda1208 oczywiscie ,ze musisz walczyc[emoji8]

@olaa90 piekna choinka[emoji5]

@smerfik88 przykro mi[emoji17]
A ludzie to swinie ,sumienia nie maja

@kas90 obie jestecie przepiekne[emoji7]a Asiunia wie kiedy trzeba sie zacjowac[emoji16]

@nafoczka ja sie podziele historia po porodzie [emoji4]choc w sumie wiele sie toznic nie bedzie ale cos tam opisze.
Mam prosbe jakbys ze strony staraczek usunela nazwiska moich lekarzy to bylabym wdzieczna[emoji8]

@llis91 jak sie dzis czujesz?
Mam nadzieje,ze siw uspokoisz troszke bo Twoje biedne dzidzi urodzi sie z nerwica[emoji4]
Daj znac po usg[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@smerfik88 w kwiaciarniach mają taką jakby plasteliną do przyklejenia do pomników takich stroików,aniołów i tym podobnych.Przylepia się super, a jak się odkleja, to nie uszkadza pomnika. Mamy takie serce u mamy na takiej plastelinie:)
@kas90 cudowne jesteście;*
@Porzeczka1234 u nas spoko. Cycki bolą coraz mocniej.Oby to był dobry omen;) Czasami mnie mdli,ale to sporadycznie. Wizyta 05-01 o 12:30,a więc jeszcze 18 dni:) Jakoś muszę przetrwać ten czas:)
@Ilis91 kciuki za USG!

Do góry