reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@olaa90 wiem dokładnie o co chodziło @marshia. Nie o to by Cię zbesztać,tylko dać przysłowiowego kopa do działania. Pozytywnego kopa. Po pierwsze moja rada-rada długodystansowca(4 lata)-nie szukaj winy ani winnych. Szukaj przyczyny,wroga. Nie pisz o sobie wybrakowana,bo każda z nas ma ten sam problem i poniekad mówisz o nas. A ja nie chcę sie czuć wybrakowana. I Tobie też nie pozwalam na to:) cos nie działa,coś trzeba naprawić. Nos w górę, cyc do przodu! Teraz nie kojarzę czy maz wybranego lekarza,ale bez immunologa i szeregu badań wlaśnie popada się w tą otchłań obwiniania siebie. Słońce i dla Ciebie zaswieci. Ja teraz jestem na samym poczatku ciazy. Czy dobrze tam sie dzieje-nie wiem. Ale muszę w to wierzyć. Także reasumując bierzesz sie do kupy i diagnozujesz:* a potem zachodzisz i rodzisz:) cmok:*

reklama
@Destino @burczuś dzidkuje za pomoc w wyjaśnieniu o co mi chodziło :) ♥️
@olaa90 nie chciałam nic złego napisać. Jeśli tak to odebrałaś, to przepraszam. Z tym nożem to trochę Moze przesadziłam ;) Ale masz tyle drog jeszcze nie otwartych przed sobą, ze nie możesz się rozmieniać na drobne i taplać w żalu. Jak poczytasz historie dziewczyn to zobaczysz ile trzeba dźwignąć czasem. Nuestety trzeba w sobie wyrobić twardą dupkę na to wszystko ;)
Ps. Ja tak samo jak Burczuś nie lubię jak ktoś mówi o sobie (i o nas) wybrakowane.

@mała79 my kochana chrzciny ostatnia niedziela lutego. Chcielibyśmy w styczniu ake ksiądz wydziwiał i muszę iść do innej parafii to po pierwsze a drugie chrzestny jedzenie na narty pod koniec stycznia a chrzest tylko w ostatnie niedziele miesiąca.

@magda1208 używaj kochana ja wczoraj napadłam na douglasa i kupiłam jakaś cześć prezentów. Kosmetyczka fryzjer mhhh może po nowym roku roku (luty haha)

@burczuś jak u Was?

@Ilis91 a u Ciebie kochana? Jedz żeby mieć siłę

@kas90 udanego chrztu ps moja mała nie chce leżeć w pozycji embrionalnej macha nóżkami ipodnosi i główkę też podnosi.

@Maciejka78 oby poszło po myśli

Ostatnia edycja:
@Ilis91, popieram niech ci M kupi swieże kajzerki. W ciazy szalalam za nimi :)

Lalunie martwi mnie bolesne wspolżycie. Za ciasno mnie zszyli aaaa! Jest zgrubiale to szycie wewnętrznych warstw i się nie rozciąga.... to normalne po sn? Mam nadzieje ze minie!
Funia za ciasno to ja nie mam A wręcz przeciwnie :D murzyn mi chyba tylko zostaje :p
cudownego świętowania ♡♡♡ i nie zmarznij !
@olaa90 PCOS mam ja i chyba to i tak jest lepsze niż immunologia. Ważne ze coś się dało zdiagnozować wiec wstać i wuznacz cel :)
@burczuś

Olaa90, popieram marshie, destino i Burczus. :) walcz, działaj!
Jak podnieść jajeczek - to pytanie które sobie zadajemy z marshia od wielu tygodni, miesięcy.. nie ma niestety złotego środka. Mozna tylko eksperymentować, a i tak nie wiadomo czy to pomoże.
Mozna brać q10, inozytol, dhea (po zbadaniu poziomu), wit d.
Ale ty musisz zgłębić jeszcze immunologie. Test CBA, imk, przeciwciała ana, plemnikowe, jajnikowe, łożyskowe. Takze ręce pełne roboty, do dzieła! :)

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@kas90 moja kolezanka tez narzekala ,nawet podkrwawiwla ,lekarze ogladali i powiedzieli ,ze trzba czasu na zagojenie.
Powodzonka na chrzcinach[emoji5]

@Porzeczka1234 to Ci powiem ,ze ten pierwszy sen to dlugi miala[emoji4]

@agatush a Wy kiedy macie chrzciny?jak zdrowko Michasi?[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana u nas chrzciny 21.01 :-) A Michalina już w miarę ok, tylko tatę zarazila [emoji12] mówi się trudno. Jak się czujesz? Jak tesciowa?

@mała79 my kochana chrzciny ostatnia niedziela lutego. Chcielibyśmy w styczniu ake ksiądz wydziwiał i muszę iść do innej parafii to po pierwsze a drugie chrzestny jedzenie na narty pod koniec stycznia a chrzest tylko w ostatnie niedziele miesiąca.

@magda1208 używaj kochana ja wczoraj napadłam na douglasa i kupiłam jakaś cześć prezentów. Kosmetyczka fryzjer mhhh może po nowym roku roku (luty haha)

@burczuś jak u Was?

@Ilis91 a u Ciebie kochana? Jedz ma sił

@kas90 udanych chrztu ps moja mała nie chce leżeć w pozycji embrionalnej macha nóżkami i podnosi i główkę też podnosi.

@Maciejka78 oby poszło po myśli

Porzeczka Moja też nie chciała Na brzuszku bo chyba o tym mowisz. Ale to się zmieni :-) *

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 a u ciebie kiedy chrzciny Zosi?
@Marzycielka ja bym mojej 5 latce nie powiedziała ze ma 5 rodzeństwa w niebie, bo by csłe przedszkole i wszyscy o tym wiedzieli. Ja cię rozumiem moja ciągle mi się pyta " kiedy będzie miała rodzeństwo" że dzieci w przedszkolu mówią że rodzeństwo nie jest fajne bo zabiera zabawki, bije się z nim ale ona i tak bardzo chce. Szkodami jej i nie wiem co jej mówić zazwyczsj mówię " słonko to nie zależy ode mnie, trzeba się modlić do Bozi"
@burczuś a jak ty się czujesz? I kiedy pierwsze podglądanie?
@Maciejka78 @ bobasek1990 u was wszystko dobrze?
@czarna_mała where are you??
@magda1208 pamiętam ze masz wizyte u Maliny 27 grrudnia, mam nadzieję ze będzie miał dla ciebie dobry plan

My dziś ubieramy choinkę moja doczekać się nie może[emoji4] wczoraj przefświąteczne porządki. Brak weny na gotowanie ale może jeszcze przyjdzie.
Miłej niedzieli dziewczynki[emoji4]

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj kochana powiem tak mam mieszane uczucia co do tej wizyty.Czekam jeszcze na ten wynik z Genesis czy coś wniesie.
Jestem obecnie na rozdrożu nie wiem, w którą stronę pójść zastanawiam się czy szczepienia są w stanie nam pomóc .
Trochę straciłam nadzieje ,że może nam się udać.
Są momenty że nawet nie proszę Boga o dzieciątko. Bo gdzieś tli się złość i bezradność.

Do góry