reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@czarna_mala co u Ciebie? słoneczko tęsknimy za Tobą
iliś wyjdziesz jutro napewno, będzie dobrze,jesli masz problem z kupką to polecają lactuloze w ciązy
@magda1208 długo się zastanawiałam co napisać w kontekscie badania mikromacierzy i mimo wszystko życzę Ci (pomimo pustego jaja) aby badanie nie wykazało wady genetycznej,musisz wierzyć, wkońcu się uda i mi i Tobie, i każdej z nas, ja też w pewnym momencie już nie wiedziałam co robić i w która stronę podążać , ale dopóki niemasz wyniku nie myśl za wiele, czytałam taki artykuł dla jakiejś gazety Maliny z 2007 r nt szczepień, i on mówił, że jeśli kobiecie po szczepieniach nie uda się donośić ciąży za pierwszym razem, to za drugim już tak, popatrz na @bobasek1990 ;)idealny przykład

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
@Ilis91 ja cały czas przy tobie myślami :* będzie dobrze czekam jutro na wieści :*:*:*

@magda1208 wy badaliscie swoje kariotypy?

@burczuś kiedy wizytujesz?

Dziewczynki nie nadrobie was chciałam się tylko wyżalić ze minelo 2 lata (10 grudnia (jak zmarł mój synek i na jego grób zaniosłam kwiatki i malego slodkiego misia :( i kolejny raz mnie okradli ;( jak można okraść grobek małego dziecka? czy ludzie nie zdają sobie sprawy z tego , że jedyne co mogę zrobić oprócz modlitwy to zanieść coś na grób syna ;( dramat

Ostatnia edycja:
@smerfik88 ja też tego nie rozumiem jak można kraść na cmentarzu. Ja też mam moje anioły na cmentarzu i siebie i też kradli świeczki anioły... teraz wszystko podpisuje markerem pod spodem albo z tyłu . Własność dzieci nienarodzonych. Nikt już nie kradnie. I czsem widzę zapalone znicze...

Powiem wam szczerze, że jest to mega przykre... Bo to jestem jedyna rzecz która mogę zrobić dla swojego i cały czas coś ginie teraz na święta chciałam zanieść domek ale znowu się boję że mi go ukradna...
Nie wiem co zrobić... Mąż mówi że ten ktoś znowu przyjdzie zobaczyć co przyniosłam na święta i znowu zginie

Załączniki

• DSC_2094.JPG
    DSC_2094.JPG
    795,2 KB · Wyświetleń: 111
Powiem wam szczerze, że jest to mega przykre... Bo to jestem jedyna rzecz która mogę zrobić dla swojego i cały czas coś ginie teraz na święta chciałam zanieść domek ale znowu się boję że mi go ukradna...
Nie wiem co zrobić... Mąż mówi że ten ktoś znowu przyjdzie zobaczyć co przyniosłam na święta i znowu zginie
Sliczny jest. Ja bym chyba postawila go pod choinka dla pewnosci, ze go nikt nie ukradnie, a malenstwo w pewnym sensie bedzie mialo swoje miejsce u Was w domu w Swieta:)

Ostatnia edycja:
@czarna_mala co u Ciebie? słoneczko tęsknimy za Tobą
iliś wyjdziesz jutro napewno, będzie dobrze,jesli masz problem z kupką to polecają lactuloze w ciązy
@magda1208 długo się zastanawiałam co napisać w kontekscie badania mikromacierzy i mimo wszystko życzę Ci (pomimo pustego jaja) aby badanie nie wykazało wady genetycznej,musisz wierzyć, wkońcu się uda i mi i Tobie, i każdej z nas, ja też w pewnym momencie już nie wiedziałam co robić i w która stronę podążać , ale dopóki niemasz wyniku nie myśl za wiele, czytałam taki artykuł dla jakiejś gazety Maliny z 2007 r nt szczepień, i on mówił, że jeśli kobiecie po szczepieniach nie uda się donośić ciąży za pierwszym razem, to za drugim już tak, popatrz na @bobasek1990 ;)idealny przykład

Tak wiem mi Malina powiedział , że na pierwszą ciąże daje 85% na drugą 100%. Jak byłam na wizycie to usłyszałam od profesora , że jak zajdę to utrzymamy ciąże. Stresuje się nie samym faktem utrzymania choć to jest równie ważne jaka cała reszta tylko faktem , że nigdy wcześniej nie miałam pustego jaja co chwilę pojawia się coś nowego. Beta prawidłowa progresteron również i co puste jajo. Wiem , że dziewczyny miały również takie przypadki. Zastanawiam się czego jeszcze nie wiem o własnym organiźmie. Nie mam zbadanych kirów nigdy nie badałam amh ani krzywej cukrowej wspominacie również o dna plemnika.Staram się nie użalać , ale czasami brakuje sił i alternatywy . Mój wiek dodatkowo stwarza presję. Wszędzie rodziny z dziećmi czasami smutek bierze górę.

@Ilis91 ja cały czas przy tobie myślami :* będzie dobrze czekam jutro na wieści :*:*:*

@magda1208 wy badaliscie swoje kariotypy?

@burczuś kiedy wizytujesz?

Dziewczynki nie nadrobie was chciałam się tylko wyżalić ze minelo 2 lata (10 grudnia (jak zmarł mój synek i na jego grób zaniosłam kwiatki i malego slodkiego misia :( i kolejny raz mnie okradli ;( jak można okraść grobek małego dziecka? czy ludzie nie zdają sobie sprawy z tego , że jedyne co mogę zrobić oprócz modlitwy to zanieść coś na grób syna ;( dramat

Tak mamy prawidłowe chyba , że ktoś źle wykonał badanie he he .

reklama
Do góry