reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@IIis91 nie wiem czemu nie podswietla mi sie na zielono Twoj nick. Mysle ze nie zaslugujesz na zlanie dupska tylko tym lekarzom sie nalezy co Cie nastraszyli jak mozna na takim etapie stawiac takie diagnozy w glowie mi sie nie miesci. Prosze Cie o wyslanie wiruskow ciazowyh i zycze nudnej ciazy.
Dzisiaj moj facet zrobil mi soczek z wysiskarki pyszny a w pon wypije sobie buraki odnosze wrazenie ze sa o wiele lepsze niz te kupne soki z burakow wyczowam sol i po prostu mnie mdli.

@IIis91 nie absolutnie nie zgodze sie jestem wsciekla na takie zachowanie lekarzy :/ mogla poczekac z mowieniem o pustym jaju szczegolnie na tym etapie zobacz ile Cie to stresu kosztowalo.Najwazniejsze ze wszystko jest w porzadku. Co do kolezanki to na jakim etapie jest?

@Ilis91 mi Twoja ciąża dodaje skrzydeł :* wierzę , ze będzie tylko dobrze do samego rozwiązania ;*...ciekawe co u mnie bd w pon eh ...jajniki nadal bolą wczoraj z prawej dzisiaj z lewej strony lekko podbrzusze czuje , piersi mam z 2rozmiary większe i żyły , no i śluz taki typowy i sama juz nie wiem czy to dobrze , że tak czuje te jajniki dosyć mocno czasami :/ będę bardzo zawiedziona jak jednak znowu będzie powtórka . Przykro mi z powodu koleżanki to jej pierwsza ciąża ?

Martwię się o Magdę...

reklama
@Ilis91 Dzięki Bogu za takie wieści dzisiejsze :* dobrze , że koleżanka ma żywą dzidzię ...krew jest chyba najgorszym widokiem w ciązy . tak jak @dżoł radzi bete zostaw w spokoju , teraz juz tylko usg ;) No ja czuje , że coś się święci ale wiesz nigdy nic nie wiadomo ;*

Do góry