U
reklama
iveo
Fanka BB :)
@Ilis91 caly czas tak czulam ze za wczesnie poszlas. Nawet prosty czlowiek jak wpisze w google kiedy isc na 1 wizyte przeczyta ze 7 -8 tydzien
Teraz sie nie martw ze moglas zaszkodzic tylko kontroluj co tam możesz zeby bylo dobrze np tsh
Bardzo sie ciesze!
@Destino niesamowite cudowny brzuszek! Bardzo bym chciala dojść tam gdzie teraz jestes bo to na razie kosmos dla mnie.
Teraz sie nie martw ze moglas zaszkodzic tylko kontroluj co tam możesz zeby bylo dobrze np tsh
Bardzo sie ciesze!
@Destino niesamowite cudowny brzuszek! Bardzo bym chciala dojść tam gdzie teraz jestes bo to na razie kosmos dla mnie.
agatush
Moderatorka
Ilis Kochana!! Cieszę się ogromnie!!! Ale też uważam że powinnaś w ucho dostaćZasługuje na lanie, wpierd*l i opierd*l... jest zarodek i jest serce... ma 2,9mm. Nie mogłam uwierzyć w słowa Rajtar. Prosiłam,żeby oglądała moje jajniki dobrze,bo kłują czy tam nie ma jeszcze pozamacicznej,a ona "i jest serce"'. Jestem na siebie wściekła,za brak wiary,nerwy. Mam nadzieję,że nie zaszkodziłam i że Bóg mi wybaczy i nie pokarze. Idę do spowiedzi przeprosić, że przerwałam nowennę.Nie zdjęłam tylko paska św Dominika. Dziś mam nauczkę,że trzeba wierzyć do końca i ja jestem po prostu glupia!! Dziękuję Wam :*

roxie123
Fanka BB :)
@magda1208 Madzia a jak u Ciebie ? :* czekamy na słowo od Ciebie ...
@Ilis91 moim zdaniem lekarze za szybko straszą i wgl... musi być niesamowite usłyszeć czy zobaczyć serduszko
wcześniej chyba nie ma sensu testa robić co ?
@Ilis91 moim zdaniem lekarze za szybko straszą i wgl... musi być niesamowite usłyszeć czy zobaczyć serduszko
@Ilis91, cudownie!! Wierzyłyśmy za Ciebie. A teraz głowa do góry i ciesz się:*
Czekamy teraz na Magdę.
@agatush, @Porzeczka1234, odciągnęłam systemem 7-5-3 100 ml mleczka i to niedługo po karmieniu małej!!! :*:* Jak długo można przechowywać w lodówce? Jeżeli w zamrażarce, to jak je potem traktujecie?
Jak zostawię ją z M, to ma jej dać całe te 100 ml?
Czekamy teraz na Magdę.
@agatush, @Porzeczka1234, odciągnęłam systemem 7-5-3 100 ml mleczka i to niedługo po karmieniu małej!!! :*:* Jak długo można przechowywać w lodówce? Jeżeli w zamrażarce, to jak je potem traktujecie?
Jak zostawię ją z M, to ma jej dać całe te 100 ml?
reklama
Podziel się: