reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Kitki masz racje poczatkujace mamy czesto wariuja a przy drugim dzidzi juz jest latwiej[emoji5]

@Destino mamy sophie,za 66 zl[emoji4]
Piwkny brzusio[emoji7]powodzenia z holterem

@nafoczka oj ja czuje ,ze ta corcia to i tak w koncu sie wykluje[emoji5]jak tylko czujesz sie na silach to dzialaj[emoji8]

@llis91 po pierwsze gratulacje[emoji4]ale po drugie opierd... Ci sie nalezy,bo na prawde nie mialas podstaw zeby az tak nie wierzyc,takze kobieto wiecej wiary na przyszlosc.
Bo sobie nerwy zrujnujesz

@kas90 @agatush ja zamowilam dzis 4 plastkiowe pojemniczki na mleczko i takie woreczki do przechowywania mleczka tez.

@roxie123 co ja tu widze [emoji16]na testa Cie namawiaja[emoji23]

@magda1208 kochana na ktora masz wizyte?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Marthi chca sprawdzic jak pracuje serce przez 24h, bo mam wypadanie zastawki mitralnej i teraz nie moge lezec na lewym boku, bo dostaje silnej arytmi i troche przeszkadza to w oddychaniu. To nie pierwszy moj holter, wiec sie tym nie przejmuje. To formalnosc by pozwolili mi rodzic sn.

Dzis 32tc z kalendarza [emoji7] jak my sie cieszymy
Zobacz załącznik 830263Zobacz załącznik 830264Zobacz załącznik 830265

A waga rosnie...
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Destino tez mam wypadanie zastawki ale kazdy gin mowil ze jak chce to moge rodzic sn. W ciazy z corka tez mialam problemy z tetnem i serduchem. Ciaza z synkiem pod tym katem byla bezobjawowa

Natankowy apartament super, sliczny brzusio, az troche mi szkoda ze juz nigdy nie poczuje tych kopniaczkow

Ostatnia edycja:
@Funia90 no tak własnie , a ja ćwiczę swoją cierpliwość i czekam do poniedziałku lepiej :)

Ja też miałam wypadanie płatka ale z wiekiem mi się unormowało :) czasami mam arytmie

Kochane jestem po usg ciąża się nie rozwija puste jajo płodowe. Brak zarodka. Czekam na krwawienie i pobranie materiału. Pytałam 100 razy czy jest szansa nie ma.

@Ilis91 Kochana cieszę się ogromnie dzisiaj prosiłam Boga aby dla jednej z nas był to szczęśliwy dzień.

Ostatnia edycja:
@kas90 mrożenie to 3 miesiące pisze dokładnie datę ważności i godz. Takie świeżo ściągnięte to w lodówce 24 godziny. Jak zamrozisz 100 ml to tyle musisz podawać bo można odgrzać tylko raz.. ja mam takie specjalne woreczki i tam wszystko jest opisane.

@Ilis91 5+4 to 5 tydzień nie 6 jak ty liczysz. Skończone tygodnie się liczy 6+1 to szósty itd.

@magda1208 przykro mi ściskam Cię

Kasiu widzisz!!! SUPER :-) Wlodowce 4 dni przy tylnej ściance. W zamrażarce to zależy. Wszystko Ci opiszę na priv. :-*
Pisz tutaj bo ja tez jestem ciekawa co z tym mlekiem :)

Ilis, gratuluje serduszka! :)

Magda, strasznie mi przykro... nie chce mi się wierzyć :(

Destino, brzuszek cudny!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry