reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Zasługuje na lanie, wpierd*l i opierd*l... jest zarodek i jest serce... ma 2,9mm. Nie mogłam uwierzyć w słowa Rajtar. Prosiłam,żeby oglądała moje jajniki dobrze,bo kłują czy tam nie ma jeszcze pozamacicznej,a ona "i jest serce"'. Jestem na siebie wściekła,za brak wiary,nerwy. Mam nadzieję,że nie zaszkodziłam i że Bóg mi wybaczy i nie pokarze. Idę do spowiedzi przeprosić, że przerwałam nowennę. :( Nie zdjęłam tylko paska św Dominika. Dziś mam nauczkę,że trzeba wierzyć do końca i ja jestem po prostu glupia!! Dziękuję Wam :*
Należy Ci się lanie ale to już po porodzie mówiłam że nie wiem dlaczego przekreslilas ta ciążę tylko dla tego że w 5tyg nie było zarodka to normalne

reklama
@Ilis91, cudownie!! Wierzyłyśmy za Ciebie. A teraz głowa do góry i ciesz się:*
Czekamy teraz na Magdę.

@agatush, @Porzeczka1234, odciągnęłam systemem 7-5-3 100 ml mleczka i to niedługo po karmieniu małej!!! :*:* Jak długo można przechowywać w lodówce? Jeżeli w zamrażarce, to jak je potem traktujecie?
Jak zostawię ją z M, to ma jej dać całe te 100 ml?

Kasiu widzisz!!! SUPER :-) Wlodowce 4 dni przy tylnej ściance. W zamrażarce to zależy. Wszystko Ci opiszę na priv. :-*

@roxie123 testuj wcześniej zobaczymy co wyjdzie.. Bo my tutaj napięcia nie wytrzymamy mam napięcie jak w oczekiwaniu na nowy odcinek "Mody na Sukces" ;) a tak calkiem poważnie to trzymam kciuki i nie mogę się doczekać wyniku!!:)

@Ilis91 wchodze właśnie na forum i co za cudowna wiadomość....:):):) ale lanie to ci sie nalezy i opirer...... że sie poddałas tak wcześnie, a my tu wszytskie wierzyłyśmy że będzie dobrze.
teraz czekamy na info od Madzi , mam nadzieję że jej widaomośc @magda1208 tez będzie tak pozytywna, kochana odezwij się

@Beciiia-87 emisja kolejnego odcinka w poniedziałek :D cdn...
Dziekuję ;* po prostu po tej mojej ostatniej becie we wrzesniu taka jestem zbita z tropu... nigdy bym nie pomyslała ze tak moze byc i zniknąc zaraz , tyle ze az takich objawów nie miałam wtedy

reklama
Do góry