reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Magda1208,@Ilis91 trzymajcie sie,walczcie.
Nie wolno tracic nadzieji nigdy ze sie uda.
ja sama walcze,chociaz marne juz szanse mam.3 ciaze z sercem stracone i 2 biochemiczne i 1 z zarodkiem.ale sie nie poddaje,otrzasam i kombinuje co dalej zeby miec wymarzone drugie dziecko.

reklama
@Marthi od tygodnia brzuch doslownie w oczach rosnie. Do tej pory waga stala, ale od 3 dni nawet waga wali do gory. Zwazymy malego na poczatku grudnia to sie okaze kto z nas bardziej rosnie [emoji6]

@roxi123 jakbys poczekala na moj brzuchol, to taki bys miala [emoji4] dobrze, ze nie czekalas. Szkoda czasu
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino kto to wie jak to będzie...moze ja się ludze a to zastrzyk tak mi robi :/
Piękny brzusio ja się wpatruje w każdy to może pozbieram od każdej po trochę hehe [emoji7]

@burczuś tak xD

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@burczus cnok przykleil sie do brzucha [emoji4]

@roxi123 pregnyl tak nie dziala. Ludz sie, ludz...do poniedzialku niedaleko

Zasługuje na lanie, wpierd*l i opierd*l... jest zarodek i jest serce... ma 2,9mm. Nie mogłam uwierzyć w słowa Rajtar. Prosiłam,żeby oglądała moje jajniki dobrze,bo kłują czy tam nie ma jeszcze pozamacicznej,a ona "i jest serce"'. Jestem na siebie wściekła,za brak wiary,nerwy. Mam nadzieję,że nie zaszkodziłam i że Bóg mi wybaczy i nie pokarze. Idę do spowiedzi przeprosić, że przerwałam nowennę. :( Nie zdjęłam tylko paska św Dominika. Dziś mam nauczkę,że trzeba wierzyć do końca i ja jestem po prostu glupia!! Dziękuję Wam :*
GratulujeIIlis91 moge zapytac czy Ty jestes po szczepieniach w Lodzi?

reklama
@Ilis91 po prostu ciesz sie i przekonaj malenstwo by z toba zostalo. Po to tu jestesmy by w trudnych chwilach wierzyc za was. Az sie poplakalam. Buziaczki
A Bog nie jest wredny tylko ma ciezki charakter. On jest daleki od karania. Kocha ucz sie tej milosci

Do góry