Nadja_n
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulujeIIlis91 moge zapytac czy Ty jestes po szczepieniach w Lodzi?Zasługuje na lanie, wpierd*l i opierd*l... jest zarodek i jest serce... ma 2,9mm. Nie mogłam uwierzyć w słowa Rajtar. Prosiłam,żeby oglądała moje jajniki dobrze,bo kłują czy tam nie ma jeszcze pozamacicznej,a ona "i jest serce"'. Jestem na siebie wściekła,za brak wiary,nerwy. Mam nadzieję,że nie zaszkodziłam i że Bóg mi wybaczy i nie pokarze. Idę do spowiedzi przeprosić, że przerwałam nowennę. Nie zdjęłam tylko paska św Dominika. Dziś mam nauczkę,że trzeba wierzyć do końca i ja jestem po prostu glupia!! Dziękuję Wam :*